Interieur

Zodra je hebt plaatsgenomen in de Space Star, ontdek je hoe ver wij gaan om de mens op de eerste plaats te zetten. Om te beginnen beschik je over bijzonder veel hoofd- en beenruimte. Ook het zicht rondom is uitstekend. De flexibele stoelopstelling biedt je de keuze tussen meer ruimte voor je passagiers of voor je bagage. En de zin voor detail is ronduit ongeëvenaard, zoals bijvoorbeeld blijkt uit het carbonpatroon op de deurpanelen, de snelheidsmeter en de toerenteller.

STUURWIELKNOPPEN

Om veiliger te rijden

De Space Star beschikt over bedieningsknoppen voor zijn audiosysteem en het Bluetooth™-telefoonsysteem op het stuurwiel. Die zijn eenvoudig toegankelijk en gemakkelijk te bedienen met een kleine duimbeweging. Je hoeft je blik dus niet van de weg te halen om deze functies te gebruiken.

MULTIFUNCTIONELE GPS-NAVIGATIE (MGN)

Jij hebt de controle

Via het controlecentrum van de Multifunctionele GPS-Navigatie (MGN) kan de bestuurder talloze functies bedienen. Zo kun je op het bijzonder heldere lcd-aanraakscherm van 6,5 duim onder meer het verbeterde navigatiesysteem, de DAB/FM-radio en de cd/dvd-speler bedienen. En omdat dit systeem ook uitgebreide smartphonecompatibiliteit biedt, kun je zelfs handsfree tekstberichten versturen, bellen en diverse apps bedienen, simpelweg door middel van eenvoudige spraakcommando’s. 

GEÏNTEGREERD AUDIOSYSTEEM

Vergroot je luisterplezier

Het geïntegreerde audiosysteem van de Space Star omvat een cd-speler, wat ideaal is als je graag nog naar cd’s luistert, en een AM/FM-radio. En om je een optimale geluidservaring te garanderen, zijn op strategische plekken in het interieur vier hoogkwalitatieve luidsprekers geplaatst. 

HELDER INSTRUMENTENBORD

Heldere weergave in hoog contrast

De snelheidsmeter en toerenteller maken gebruik van graphics in hoog contrast, zodat ze eenvoudiger af te lezen zijn. Hun wijzerplaten hebben een oppervlak met carbonpatroon en een chroomrand, voor een sportief trekje. Onder aan de snelheidsmeter verschaft een multifunctioneel scherm nuttige rij-informatie en waarschuwingen. 

Space Star

Wil je meer leren over de beschermende technologie in de Space Star? Ga dan naar Veiligheid.