Interieur

Dankzij de neerklapbare achterbank beschik je over een flexibel in te delen ruimte voor passagiers of boodschappen, of zelfs over een vlakke laadvloer om bijvoorbeeld meubels te vervoeren. Hoe kan een compacte auto als deze zoveel ruimte bieden? 
Alt Text
Flexibel in te delen zitplaatsen

Iedereen kan mee

In de Space Star heb je een uitstekend zicht rondom en geniet je van maximaal comfort, dankzij stoelen die je rug optimale steun bieden en volop hoofd- en beenruimte. De leuning van de achterbank kan worden neergeklapt om extra ruimte te creëren voor bagage of een kinderwagen.
Alt Text
De Space Star pakt je in met zijn moderne uitstraling

Ontworpen rondom jou

We hebben veel aandacht besteed aan alle kleine details, wat bijdraagt aan het ‘Mitsubishi-gevoel’. Zo beschik je over bekerhouders voor en achter voor je coffee-to-go, grote opbergvakken met flessenhouders in de voorportieren en zelfs een haak voor je boodschappentas.

Multifunctioneel stuurwiel

Alles binnen handbereik

De bediening van het audiosysteem en de Bluetooth® handsfree set voor mobiel bellen bevindt zich direct binnen handbereik op het stuur. Zo blijft je blik altijd op de weg gericht.

 

MGN-navigatiesysteem met smartphone koppeling

Altijd verbonden, ook onderweg

Een ingebouwd toestel met de flexibiliteit van een smartphone? Het bestaat! Het multifunctionele navigatiesysteem van de Space Star laat je kiezen tussen TomTom en de navigatie-apps op je smartphone zoals Apple Carplay en Android Auto™ *. Je krijgt realtime updates en verkeersinfo, terwijl het scherm naar wens personaliseerbaar is. Laat je intuïtie je leiden: via de handige iconen op het touchscreen vind je zo je weg. Bellen doe je handsfree met de Bluetooth-verbinding. CD, MP3, Podcast of webstreaming? De keuze is aan jou! *Introductiedatum in België nog niet bekend.

 

 

Alt Text

Audiosysteem

Geniet altijd en overal van je favoriete muziek

Muziek maakt een comfortabele reis nog aangenamer. Dus of het nu je verzameling favoriete cd’s betreft, luisteren naar de radio of de playlist op je mp3-speler, met de Space Star is alles mogelijk. Het ingebouwde audiosysteem omvat een LW/MW/FM-radio met cd-speler en via de AUX-verbinding kun je een mp3-speler aansluiten. Het geheel is netjes opgenomen in een overzichtelijk, centraal geplaatst bedieningspaneel.

Overzichtelijk instrumentenpaneel

Hoog contrast-bedieningselementen

De snelheidsmeter is extra groot uitgevoerd voor betere afleesbaarheid en het instrumentenpaneel is permanent verlicht. De intensiteit ervan kun je zelf instellen, dus de instrumenten zijn altijd gemakkelijk afleesbaar, onder alle omstandigheden.
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting