Eclipse Cross

Rij met een Eclipse Cross vanaf €22.690

We hebben een zeer performante SUV gecreëerd en die gecombineerd met onze offroadexpertise om een totaal nieuwe rijervaring te bieden.

Outlander PHEV

Rij met een Outlander PHEV vanaf €38.790

De plug-in hybride die hoge toppen scheert. De Outlander PHEV biedt alle voordelen van een SUV, zoals een hoge zitpositie, een ruim interieur en een grote bagageruimte. Luxe die gecombineerd wordt met de nieuwste hybride technologieën. Sterk, stijlvol, stil en uiterst zuinig. Het is niet voor niets dus, dat de Outlander PHEV zich de bestverkochte plug-in hybride van Europa mag noemen.

ASX

Rij met een ASX vanaf €19.790

Makkelijk te parkeren. Makkelijk te besturen. Makkelijk om van te houden. Deze fraaie SUV is compact genoeg om zich lichtvoetig een weg door de stad te banen, maar toch groot genoeg om praktisch te zijn.

Space Star

Rij met een Space Star vanaf €10.190

Op zoek naar een auto met een flexibel en comfortabel interieur? Een auto met een voorbeeldig verbruik? Een auto die vlot doorheen het stadsverkeer flitst, plezierig rijdt en eenvoudig te parkeren is? Ontdek dan nu de nieuwe Mitsubishi Space Star, jouw ideale partner in de stad.

L200

Rij met een L200 vanaf €30.290

We onderwierpen de L200 pick-up aan strenge tests. Maar voor ons moest hij meer zijn dan alleen maar stoer. Hij moest de zwaarste omstandigheden kunnen overwinnen – en meer zijn dan alleen maar stoer.

Outlander

Rij met een Outlander vanaf €26.390

Met zijn flexibele stoelconfiguratie voor meer passagiers of extra bagageruimte en zijn indrukwekkende benzinemotor is dit een SUV die zich even goed in zijn sas voelt in de stad als op het platteland.