Mitsubishi. Geen salonwagens.

Het autosalon is, met zijn zachte tapijten en felle spotlights, eigenlijk alles wat Mitsubishi niet is. Want wij hebben geen salonwagens, maar wagens die gebouwd zijn om over de harde realiteit en onverharde wegen heen te walsen. Ontdek nu het gamma aan kortingen tot €8.000*!

Eclipse Cross

Rij met een Eclipse Cross vanaf €20.690

De Eclipse Cross is gemaakt om te presteren en te imponeren. Met deze grensverleggende SUV blijft niets te wensen over, dankzij zijn uiterst elegante looks en prestaties waarmee je soepel doorheen de straten manoeuvreert. Het resultaat is de perfecte SUV voor in de stad en ver daarbuiten.
Eclipse Cross Aanbieding
Outlander PHEV Aanbieding

Outlander PHEV

Rij met een Outlander PHEV vanaf €37.790

De plug-in hybride die hoge toppen scheert. De Outlander PHEV biedt alle voordelen van een SUV, zoals een hoge zitpositie, een ruim interieur en een grote bagageruimte. Luxe die gecombineerd wordt met de nieuwste hybride technologieën. Sterk, stijlvol, stil en uiterst zuinig. Het is niet voor niets dus, dat de Outlander PHEV zich de bestverkochte plug-in hybride van Europa mag noemen.

ASX

Rij met een ASX vanaf €17.490

De nieuwe ASX is meer dan een SUV. Deze kameleon combineert een indrukwekkende wendbaarheid en compactheid van een coupé met een grote bagageruimte en robuustheid van een SUV. En dat doet hij op een uiterst stijlvolle manier, met een vernieuwd design dat nog meer in het oog springt.
ASX Promotion
Space Star Aanbieding

Space Star

Rij met een Space Star vanaf €8.990

De exporuimte van de Nieuwe Space Star? Dat is de hele bebouwde kom. Dankzij zijn vernieuwd pittig uiterlijk, zijn stabiele wegligging en zijn rijkelijke standaarduitrusting, is de Nieuwe Space Star een grootse speler in de stad. Bovendien is hij toonaangevend dankzij zijn milieuvriendelijke prestaties… en verrassend ruim voor een compacte stadswagen. Zo biedt hij plaats aan vijf personen en met de in delen neerklapbare achterbank vergroot je desgewenst je bagageruimte. Met zijn superkleine draaicirkel parkeer je hem bovendien zonder problemen in de kleinste parkeerplaats. Klaar om in te stappen, klaar om mee uit te pakken. 

L200

Rij met een L200 vanaf €25.190

Ja, de stoere looks van de nieuwe L200 hebben een spectaculaire update gekregen. Maar deze pick-up is veel meer dan dat. Dankzij zijn sterk chassis kan hij werkelijk elke uitdaging aan. En werkelijk elke weg temmen. Ook wanneer die weg ophoudt, en de rit offroad verder gaat.
L200 Aanbieding
Outlander Aanbieding

Outlander

Rij met een Outlander vanaf €24.190

De uiterst robuuste SUV die alle verwachtingen overtreft. Sterk in design, stevig uitgerust met alle technologie die je van een SUV mag verwachten. En veel meer. Van de geavanceerde permanente vierwielaandrijving tot een volledig geïntegreerd infotainmentsysteem. Of je hem nu gebruikt voor je dagelijkse woon-werkverkeer of om eropuit te trekken in de ongerepte natuur, de veelzijdige Outlander is er klaar voor.