Outlander PHEV

De plug-in hybride die hoge toppen scheert. De Outlander PHEV biedt alle voordelen van een SUV, zoals een hoge zitpositie, een ruim interieur en een grote bagageruimte. Luxe die gecombineerd wordt met de nieuwste hybride technologieën. Sterk, stijlvol, stil en uiterst zuinig. Het is niet voor niets dus, dat de Outlander PHEV zich de bestverkochte plug-in hybride van Europa mag noemen.

Eclipse Cross

We hebben een zeer performante SUV gecreëerd en die gecombineerd met onze offroadexpertise om een totaal nieuwe rijervaring te bieden.

Space Star

Op zoek naar een auto met een flexibel en comfortabel interieur? Een auto met een voorbeeldig verbruik? Een auto die vlot doorheen het stadsverkeer flitst, plezierig rijdt en eenvoudig te parkeren is? Ontdek dan nu de nieuwe Mitsubishi Space Star, jouw ideale partner in de stad.

ASX

Makkelijk te parkeren. Makkelijk te besturen. Makkelijk om van te houden. Deze fraaie SUV is compact genoeg om zich lichtvoetig een weg door de stad te banen, maar toch groot genoeg om praktisch te zijn.

Outlander

Met zijn flexibele stoelconfiguratie voor meer passagiers of extra bagageruimte en zijn indrukwekkende benzinemotor is dit een SUV die zich even goed in zijn sas voelt in de stad als op het platteland.