Wacht niet op het salon. Ontdek ons hele gamma nu al aan kortingen tot € 8.000*

Om te genieten van sterke wagens aan stevige kortingen moet je niet wachten tot januari. Want ook deze maand geeft Mitsubishi kortingen tot € 8.000* op het hele gamma. Zo schitter jij nog voor de jaarwisseling op eender welke gehavende baan in België. 

Eclipse Cross

Rij met een Eclipse Cross vanaf €20.690

De Eclipse Cross is gemaakt om te presteren en te imponeren. Met deze grensverleggende SUV blijft niets te wensen over, dankzij zijn uiterst elegante looks en prestaties waarmee je soepel doorheen de straten manoeuvreert. Het resultaat is de perfecte SUV voor in de stad en ver daarbuiten.

Outlander PHEV

Rij met een Outlander PHEV vanaf €37.790

De plug-in hybride die hoge toppen scheert. De Outlander PHEV biedt alle voordelen van een SUV, zoals een hoge zitpositie, een ruim interieur en een grote bagageruimte. Luxe die gecombineerd wordt met de nieuwste hybride technologieën. Sterk, stijlvol, stil en uiterst zuinig. Het is niet voor niets dus, dat de Outlander PHEV zich de bestverkochte plug-in hybride van Europa mag noemen.

ASX

Rij met een ASX vanaf €17.490

De nieuwe ASX is meer dan een SUV. Deze kameleon combineert een indrukwekkende wendbaarheid en compactheid van een coupé met een grote bagageruimte en robuustheid van een SUV. En dat doet hij op een uiterst stijlvolle manier, met een vernieuwd design dat nog meer in het oog springt.

Outlander

Rij met een Outlander vanaf €24.190

De uiterst robuuste SUV die alle verwachtingen overtreft. Sterk in design, stevig uitgerust met alle technologie die je van een SUV mag verwachten. En veel meer. Van de geavanceerde permanente vierwielaandrijving tot een volledig geïntegreerd infotainmentsysteem. Of je hem nu gebruikt voor je dagelijkse woon-werkverkeer of om eropuit te trekken in de ongerepte natuur, de veelzijdige Outlander is er klaar voor.

L200

Rij met een L200 vanaf €25.190

Ja, de stoere looks van de nieuwe L200 hebben een spectaculaire update gekregen. Maar deze pick-up is veel meer dan dat. Dankzij zijn sterk chassis kan hij werkelijk elke uitdaging aan. En werkelijk elke weg temmen. Ook wanneer die weg ophoudt, en de rit offroad verder gaat.

Space Star

Rij met een Space Star vanaf €9.990

De toonzaal van de Space Star? Dat is de hele bebouwde kom. Compactheid, controle en een complete rijervaring, de Space Star is een grootse speler in de stad. Bovendien is hij toonaangevend met zijn gunstige brandstofverbruik… en verrassend ruim voor een compacte stadswagen. Zo biedt hij plaats aan vijf personen en met de in delen neerklapbare achterbank vergroot je desgewenst je bagageruimte. Klaar om in te stappen, klaar om mee uit te pakken.