Exterieur

De Space Star heeft niet alleen fraaie looks, hij heeft ook een uitstekende wegligging, bij elke snelheid. Zo vind je moeiteloos je weg door het drukke stadsverkeer en rijd je net zo ontspannen over smalle bochtige landweggetjes. 
Alt Text

Gestroomlijnd design

Geef je gevoel van vrijheid en stijl de ruimte

Het stijlvolle front, de aansprekende flanken en de afgeronde achterzijde dragen allemaal bij aan de verfijnde uitstraling van de Space Star. Met deze frisse looks weet je dat je overal gezien wordt.
Alt Text
Bi-xenon koplampen met led-positioneringslicht

Werp helder licht op de weg voor je

De High-Intensity Discharge (HID)-lampen in de koplampunits zijn gevuld met xenongas. Het resultaat is een feller, helderder licht voor optimaal zicht in het schemer of donker.
Text
Keyless Operation System (KOS)

Houd je sleutels gerust in je zak

Sensoren in de Space Star nemen je sleutel waar zodra deze zich in de nabijheid van de auto bevindt, ook zal zit deze in je zak of tas. Hierdoor kun je het portier aan bestuurderszijde en de achterklep openen, zonder de sleutel tevoorschijn te halen.

Elektrisch bedienbare buitenspiegels

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkom beschadiging in smalle straatjes in de binnenstad en stel De elektrisch bedienbare spiegels stel je moeiteloos af op je ideale zitpositie.  
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting