Exterieur

De Space Star is de perfecte auto om je vrijheidsdrang en je persoonlijke stijl uit te drukken. Één blik op zijn vloeiend vormgegeven koetswerk, zijn katachtige koplampen en zijn dominante onderbumper maakt duidelijk dat dit een auto is om je zintuigen te stimuleren. Waarom in de schaduw blijven als je eruit kunt springen?

DYNAMIC SHIELD DESIGN

Meer bescherming, meer stabiliteit

Het radiatorrooster en de voorbumper van de Space Star omvatten het DYNAMIC SHIELD. Deze architectuur verleent de auto niet alleen zijn onderscheidende look, maar creëert ook een beschermend schild voor zowel voetgangers als inzittenden. 

GESTROOMLIJND DESIGN

Ontworpen om door de lucht te klieven

De Space Star heeft een bijzonder gestroomlijnd koetswerk. Bovendien beschikt hij over een sterk geëvolueerde Mitsubishi MIVEC-motor, die het resultaat is van meer dan tachtig jaar technologische knowhow. Combineer deze twee elementen en je hebt een auto die bijzonder zuinig is om mee te rijden. 

HID-BIXENONKOPLAMPEN

Om beter te zien en gezien te worden

De HID-bixenonkoplampen (HID staat voor High Intensity Discharge) van de Space Star schijnen feller en efficiënter. Onder in de voorbumper zitten mistlampen met ledtechnologie. De achterlichtblokken (die de richtingaanwijzers, de remlichten en de achterlichten omvatten), maken eveneens gebruik van leds, die efficiënter zijn dan klassieke gloeilampen. 

KEYLESS OPERATION SYSTEM

Stap in en uit zonder sleutel

Sensoren in de Space Star detecteren wanneer de Keyless Operation-module in de buurt is. Je hoeft hem enkel in je tas of op zak te hebben. Het volstaat om de sensor op de handgreep aan te raken om de bestuurdersdeur en de kofferklep te openen, zonder je sleutel boven te moeten halen.

ELEKTRISCH BEDIENBARE BUITENSPIEGELS

Eenvoudig te verstellen vanop de bestuurdersstoel

De elektrisch verstelbare buitenspiegels laten zich gemakkelijk in de juiste positie zetten vanop de bestuurdersstoel. Bovendien zijn ze inklapbaar, zodat ze perfect beschermd zitten wanneer de auto geparkeerd staat. 

Space Star

Klaar om de binnenkant van de Space Star te verkennen? Ga dan naar Interieur.