Onze modellen

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een stoere SUV, een wendbare en compacte auto, een plug-in hybride EV of een robuuste pick-up, wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons altijd jouw ideale model kan terugvinden.

ASX

We wilden een echte alleskunner ontwikkelen. Een auto compact genoeg voor druk stadsverkeer en tegelijk met de grote bagageruimte en alle voordelen van een SUV.

Benzine (RON95)

5 zitplaatsen

Ontdek de ASX

OUTLANDER PHEV

Met de revolutionaire plug-in hybride EV SUV bespaar je flink op je gebruikskosten en bovendien geniet je van zijn uitmuntende 4WD-eigenschappen.

Benzine (RON95)

5 zitplaatsen

Ontdek de Outlander PHEV

Eclipse Cross

We hebben een SUV ontwikkeld die indrukwekkende prestaties combineert met onze expertise in 4WD technologie. Het resultaat? Een unieke rijbeleving.

Benzine (RON95)/Diesel

5 zitplaatsen

Ontdek de Eclipse Cross

Space Star

Deze compacte auto is met zijn gunstige brandstofverbruik toonaangevend in zijn klasse. De zitplaatsen zijn flexibel in te delen, hij heeft volop bagageruimte en is moeiteloos te parkeren.

Benzine (RON95)

5 zitplaatsen

Ontdek de Space Star

L200

De L200 is ontwikkeld om elke uitdaging aan te kunnen. Hij is praktisch onverwoestbaar, heeft een enorme laadruimte en biedt het comfort dat je van een moderne pick-up mag verwachten.

Diesel

5/4 zitplaatsen

Ontdek de L200

OUTLANDER

De ruime en veelzijdige zevenpersoons SUV van Mitsubishi. De perfecte auto voor gezinnen en volledig uitgerust voor de eisen die het moderne leven stelt aan mobiliteit.

Benzine (RON95)

7/5 zitplaatsen

Ontdek de Outlander