Interieur

Elk detail in de Eclipse Cross is gemaakt om je comfort te vergroten en ervoor te zorgen dat je geconnecteerd blijft.

Horizontale as

Een interieur met jou als middelpunt

Bij de ontwikkeling van de Eclipse Cross zijn we uitgegaan van het Horizontal Axis-concept om het interieur te optimaliseren. Het dashboard werd ontworpen met een meer horizontaal georiënteerd instrumentenpaneel. Je hebt dus alles binnen handbereik, zodat je je beter kunt concentreren op de weg.

Stijlvolle interieurtoetsen

Focus op de details

Omdat wij vinden dat elk detail telt, bevat het geraffineerde zwarte interieur een heleboel praktische elementen, zoals een flessenhouder in de deuren, een houder voor twee bekers in de middenconsole, een USB-oplaadpoort en een vakje voor je telefoon.

Flexibele zitplaatsen

Veel ruimte voor een coupé

De Eclipse Cross biedt ruimte aan vijf volwassenen. De stoelen bieden maximale ruggensteun en er is volop beenruimte. De helling van de achterbankleuningen kan ook versteld worden voor extra zitcomfort. In rechte positie kun je genieten van een kofferruimte van maar liefst 374 liter. Je kunt de achterbank ook naar achteren schuiven voor meer beenruimte of naar voren schuiven en neerklappen voor meer laadruimte.

Rockford Fosgate® Sound System

Een superieur audiosysteem

De Eclipse Cross is uitgerust met een premium audiosysteem van Rockford Fosgate®, wereldwijd marktleider in innovatieve audio. Dankzij 9 luidsprekers en een subwoofer geniet je van je favoriete nummers met een geluidskwaliteit die niet hoeft onder te doen voor dat van je hifisysteem thuis.

Smartphone Link Display Audio (SDA)

Vergroot je wereld

Dankzij het Smartphone Link Display Audio-systeem kun je je toestel naadloos integreren. Via Android Auto™: Door je Android™-smartphone met de SDA te verbinden, kun je je favoriete apps bedienen met stemcommando's, zodat je veiliger kunt rijden en je op de weg kunt concentreren. Via Apple CarPlay: Door je iPhone met de SDA te verbinden, kun je via Siri eenvoudig switchen tussen kaarten, muziek, telefoonoproepen, berichten en nog veel meer. De SDA helpt je om intuïtief je iPhone te gebruiken, zelfs tijdens het rijden.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting