Exterieur

De Eclipse Cross luidt het begin van onze nieuwe designrichting in. We verleggen grenzen en sluiten nooit compromissen als het op kwaliteit aankomt, om zo de perfecte cross-over te sculpteren.

Dynamic Shield

Een fusie van bescherming en prestaties

De potige voorkant omvat het DYNAMIC SHIELD, dat niet enkel bijdraagt tot het kenmerkende uiterlijk van de auto, maar ook meer bescherming biedt voor voetgangers en inzittenden.

Gesculpteerd koetswerk

Glijd door het stadsverkeer

Dankzij de gesculpteerde wigvorm van de Eclipse Cross lijkt het alsof hij ineengedoken zit, als een atleet die klaar is om uit de startblokken te schieten. Het dak met zijn 'dubbele bubbel'-vorm biedt de passagiers achterin extra hoofdruimte.

Achterklep met dubbele achterruit

Volop zicht naar achteren

De sterk aflopende achterruit zorgt voor een betere stroomlijn en benadrukt de sportieve uitstraling. Ze vergroot ook de bagageruimte: achterin is er ruimte genoeg voor een mountainbike. En de hoofdsteunen achterin zitten niet in de weg, dankzij hun speciaal ontworpen lage profiel, maar bieden toch een voldoende comfortabele steun aan het hoofd.

Elektrisch panoramisch zonnedak

Mis niets van de omgeving

Het panoramische dak laat veel meer licht binnen in de auto, die ook veel ruimer aanvoelt. Als je eropuit trekt, zul je dus niets meer missen van de adembenemende uitzichten. De geïntegreerde elektrische zonnewering biedt bescherming wanneer de zon vanachter de wolken verschijnt. 

Nieuwe kleur: Red Diamond

Rijker, dieper rood

De nieuwe Eclipse Cross is verkrijgbaar in verschillende dynamische kleuren, waaronder de nieuwe kleur Red Diamond, die in zes lagen aangebracht is en blijk geeft van een rijkere, diepere afwerking.

Hightech LED-koplampen

Betere lichten vooraan en achteraan

Vooraan werden de zeer efficiënte LED-koplampen, dagrijlichten en mistlichten verder naar buiten geplaatst op de carrosserie. Hun intense witte schijn verlicht zo een groter deel van de rijweg. Achteraan zorgen de hoger geplaatste achterlichten en een hoog geplaatst remlicht voor een betere zichtbaarheid voor de achterliggers.

Limited edition

Krijg de speciale finishing touches

Op zoek naar nog meer bewonderende blikken? Dan kun je een speciaal pakket kiezen. Dat omvat zwarte lichtmetalen 18-duimsvelgen, een zwart radiatorrooster, zwarte buitenspiegels en andere zwarte details, zoals de bodemplaten en de sierstrips aan de onderzijde van de deuren. Binnenin krijg je zwarte dakbekleding en aluminium F1-pedalen.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting