Het overwegen waard.

Waardebepaling plus een extra overnamepremie?

Laat nu gratis de waarde van je auto bepalen bij je Mitsubishi-verdeler en krijg er een extra overnamepremie bij. Kom dus zeker eens langs bij je dichtsbijzijnde verdeler.

Uw Mitsubishi-verdeler staat klaar voor u

Vandaag zijn onze Mitsubishi-verdelers open voor dringende herstellingen en bandenwissels.

Vanaf 11 mei zijn ook de showrooms terug open en kunnen alle verkoops- en onderhoudsactiviteiten er in veilige omstandigheden plaats vinden.

Uw verdeler neemt de nodige maatregelen die door de overheid en de sector voorgeschreven werden.

De afstand van 1,5 m wordt steeds gerespecteerd, desinfecterende handgel en maskers zijn voldoende aanwezig en de voertuigen worden na elk contact opnieuw ontsmet zodat u met een gerust hart kan plaats nemen in de wagen. Betalen gebeurt bij voorkeur elektronisch.

Wees welkom bij uw Mitsubishi-verdeler !

Klaar voor de nieuwe autofiscaliteit?

Bespaar de komende jaren meer dan €7.500** op uw bedrijfswagen.

En geniet tot € 3.500** minder belasting op het VAA voor u en uw medewerkers.

Erfgoed

100 jaar Mitsubishi Motors

Onze automotive-historie begon in 1917. In dat jaar lanceerden wij onze allereerste auto. Sindsdien zijn wij pioniers.

Ontdek ons erfgoed

Filosofie

Drive your Ambition

Dit statement verwoordt onze voortdurende betrokkenheid bij de waarden en wensen van onze rijders - de mensen die een passie delen voor onze auto’s.

Ontdek onze filosofie

Plug-in hybride EV

De toekomst is elektrisch

Al in 1970 begonnen wij ons te focussen op elektrische voertuigen. In 2013 introduceerden we de Outlander PHEV, ’s werelds eerste plug-in hybride SUV.

Ontdek de Outlander PHEV

Configurator

Welke Mitsubishi past bij jou?

Wij zorgen voor u

Uitgebreide garantie – Uiteraard!

Om je volledige gemoedsrust te bezorgen, hebben we ervoor gezorgd dat onze uitgebreide Mitsubishi-garantie even betrouwbaar is als de uitstekende reputatie van onze auto's. Nieuwe Mitsubishi's genieten 5 jaar garantie: de eerste 2 jaar zonder kilometerbeperking, gedurende de overige 3 jaar geldt een limiet van 100.000 km. Specifiek voor de tractiebatterij van de Outlander PHEV geldt een garantie van 8 jaar (of 160.000km).

Outlander PHEV opladen

Gemakkelijk en snel opladen, thuis en onderweg

Je kunt je Outlander PHEV thuis of onderweg opladen via een standaard stopcontact. Daarnaast kun je terecht bij een van de ruim 3.000 laadpalen die België intussen rijk is. Met snelladen laad je 80% van de accu op in circa 25 minuten.