NEW L200

Vertrouwen op elk terrein

Ontworpen om u na elk avontuur behouden terug thuis te brengen. Elke dag opnieuw.

Mitsubishi stockdeals

Onze Belgische wegen zitten vol scheuren en putten. Die waarschijnlijk niet op een weekje gedicht zijn. Gelukkig pakt Mitsubishi uit met uitzonderlijke stockdeals: direct leverbare SUV’s die nu al voor jou klaarstaan. Zo moet je niet wachten op een nieuw wegdek. Je rijdt er gewoon over. 
Plug-in hybride EV-technologie

De game changer

Plug-in hybride EV-technologie

Dit is ’s werelds eerste plug-in hybride EV SUV. Elektromotoren op de voor- en achteras werken optimaal samen met de zuinige benzinemotor voor maximale prestaties. Vernieuwende technologieën geven de Outlander PHEV een felle acceleratie en maken hem verbazingwekkend stil.

Erfgoed

100 jaar Mitsubishi Motors

Onze automotive-historie begon in 1917. In dat jaar lanceerden wij onze allereerste auto. Sindsdien zijn wij pioniers.

Ontdek ons erfgoed

Filosofie

Drive your Ambition

Dit statement verwoordt onze voortdurende betrokkenheid bij de waarden en wensen van onze rijders - de mensen die een passie delen voor onze auto’s.

Ontdek onze filosofie

Plug-in hybride EV

De toekomst is elektrisch

Al in 1970 begonnen wij ons te focussen op elektrische voertuigen. In 2013 introduceerden we de Outlander PHEV, ’s werelds eerste plug-in hybride SUV.

Ontdek de Outlander PHEV

Configurator

Welke Mitsubishi past bij jou?

Outlander PHEV opladen

Gemakkelijk en snel opladen, thuis en onderweg

Je kunt je Outlander PHEV thuis of onderweg opladen via een standaard stopcontact. Daarnaast kun je terecht bij een van de ruim 3.000 laadpalen die België intussen rijk is. Met snelladen laad je 80% van de accu op in circa 25 minuten.