Outlander PHEV

De best verkochte Plug-in Hybride van Europa

De plug-in hybride die hoge toppen scheert. De Outlander PHEV biedt alle voordelen van een SUV, zoals een hoge zitpositie, een ruim interieur en een grote bagageruimte. Luxe die gecombineerd wordt met de nieuwste hybride technologieën. Sterk, stijlvol, stil en uiterst zuinig.

BELANGRIJKE MEDEDELING

Onze gewijzigde dienstverlening

Tijdens deze Coronaperiode trachten we alles in het werk te stellen om de pechverhelping te garanderen en dringende herstellingen mogelijk te maken.

  • Ingeval van pech : Contacteer 7/7, 24/24 het nummer van Mitsubishi Road Assistance dat je terug vindt op je bijstandskaart.
  • Voor dringende herstellingen : Contacteer je verdeler

Klaar voor de nieuwe autofiscaliteit?

Bespaar de komende jaren meer dan €7.500** op uw bedrijfswagen.

En geniet tot € 3.500** minder belasting op het VAA voor u en uw medewerkers.

Erfgoed

100 jaar Mitsubishi Motors

Onze automotive-historie begon in 1917. In dat jaar lanceerden wij onze allereerste auto. Sindsdien zijn wij pioniers.

Ontdek ons erfgoed

Filosofie

Drive your Ambition

Dit statement verwoordt onze voortdurende betrokkenheid bij de waarden en wensen van onze rijders - de mensen die een passie delen voor onze auto’s.

Ontdek onze filosofie

Plug-in hybride EV

De toekomst is elektrisch

Al in 1970 begonnen wij ons te focussen op elektrische voertuigen. In 2013 introduceerden we de Outlander PHEV, ’s werelds eerste plug-in hybride SUV.

Ontdek de Outlander PHEV

Configurator

Welke Mitsubishi past bij jou?

Wij zorgen voor u

Uitgebreide garantie – Uiteraard!

Om je volledige gemoedsrust te bezorgen, hebben we ervoor gezorgd dat onze uitgebreide Mitsubishi-garantie even betrouwbaar is als de uitstekende reputatie van onze auto's. Nieuwe Mitsubishi's genieten 5 jaar garantie: de eerste 2 jaar zonder kilometerbeperking, gedurende de overige 3 jaar geldt een limiet van 100.000 km. Specifiek voor de tractiebatterij van de Outlander PHEV geldt een garantie van 8 jaar (of 160.000km).
Mitsubishi Garantie
Outlander PHEV opladen

Outlander PHEV opladen

Gemakkelijk en snel opladen, thuis en onderweg

Je kunt je Outlander PHEV thuis of onderweg opladen via een standaard stopcontact. Daarnaast kun je terecht bij een van de ruim 3.000 laadpalen die België intussen rijk is. Met snelladen laad je 80% van de accu op in circa 25 minuten.