De Digital Deals

Stockwagens met kortingen tot € 7.000*. Nu ook online te bestellen.

Mitsubishi zet zijn modellen graag in de kijker. En dat doen we niet alleen bij onze verdelers, dat kan nu ook online. Dat allemaal in het teken van de Digital Deals: kortingen op ons direct leverbare stockaanbod die oplopen tot wel € 7.000. En voor de gelegenheid zijn onze stockwagens meteen online te bestellen.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Lening op afbetaling met optie van 3 uitgestelde maandaflossingen.

Meteen te bestellen, snel geleverd. Maar wil je voor de betaling het liefst wel nog even wachten? Geen probleem: bij de aankoop van je nieuwe Mitsubishi krijg je tot 3 maanden betalingsuitstel bij een financiering. Zo ben je ook op financieel vlak gerust.

Wij zorgen voor u

5 jaar garantie – Uiteraard!

Om je volledige gemoedsrust te bezorgen, hebben we ervoor gezorgd dat onze uitgebreide Mitsubishi-garantie even betrouwbaar is als de uitstekende reputatie van onze auto's. Nieuwe Mitsubishi's genieten 5 jaar garantie: de eerste 2 jaar zonder kilometerbeperking, gedurende de overige 3 jaar geldt een limiet van 100.000 km. Specifiek voor de tractiebatterij van de Outlander PHEV geldt een garantie van 8 jaar (of 160.000km).

Klaar voor de nieuwe autofiscaliteit?

Bespaar de komende jaren meer dan €7.500** op uw bedrijfswagen.

En geniet tot € 3.500** minder belasting op het VAA voor u en uw medewerkers.

Erfgoed

100 jaar Mitsubishi Motors

Onze automotive-historie begon in 1917. In dat jaar lanceerden wij onze allereerste auto. Sindsdien zijn wij pioniers.

Ontdek ons erfgoed

Filosofie

Drive your Ambition

Dit statement verwoordt onze voortdurende betrokkenheid bij de waarden en wensen van onze rijders - de mensen die een passie delen voor onze auto’s.

Ontdek onze filosofie

Plug-in hybride EV

De toekomst is elektrisch

Al in 1970 begonnen wij ons te focussen op elektrische voertuigen. In 2013 introduceerden we de Outlander PHEV, ’s werelds eerste plug-in hybride SUV.

Ontdek de Outlander PHEV

Configurator

Welke Mitsubishi past bij jou?

Outlander PHEV opladen

Gemakkelijk en snel opladen, thuis en onderweg

Je kunt je Outlander PHEV thuis of onderweg opladen via een standaard stopcontact. Daarnaast kun je terecht bij een van de ruim 3.000 laadpalen die België intussen rijk is. Met snelladen laad je 80% van de accu op in circa 25 minuten.