Mitsubishi Space Star, de perfecte stadswagen | Mitsubishi Motors

 • DE STER VAN HET STADSCENTRUM

  EU18SPACESTAR_HEADER

 • Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.

  Loading

  Dit model

  12.390,00€

  Space Star Intro 1.0 liter MIVEC 5 MT AS&G

  Aanbevolen catalogusprijs* 12.390,00€

  *De aanbevolen maximumprijs voor de wagen vermeld zonder extra opties.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

 • EXTERIEUR

  EXTERIOR FEATURES

  KENMERKEN BUITENKANT

  De hoogwaardige en sportieve stijl van de nieuwe Space Star komt tot uiting in de nieuwe brede voorbumper met verchroomd radiatorrooster, de Bi-Xenonkoplampen met LED-dagrijlichten, de brede achterbumper met reflector en de brede aluminium velgen. Ondanks zijn handige compacte afmetingen doet het nieuwe koetswerk hem er breed, volumineus en stabiel uitzien.

  NEW BODY COLOURS

  NIEUWE KOETSWERKKLEUREN

  De nieuwe Space Star introduceert twee nieuwe koetswerkkleuren.

  HEADLAMPS

  KOPLAMPEN

  De aantrekkelijke Bi-Xenonkoplampen met LED-dagrijlichten werden ontworpen voor een beter zicht en zorgen ervoor dat de Space Star opgemerkt wordt.

  LED REAR COMBINATION LAMPS

  LED-ACHTERLICHTBLOKKEN

  De nieuwe achterlichten met LED-technologie zijn zuiniger met energie en zorgen voor een betere zichtbaarheid.

  FRONT AND REAR BUMPER

  VOOR- EN ACHTERBUMPER

  De nieuwe grote voorbumper, het radiatorrooster met heldere chroomaccenten en de achterbumper met reflector geven de Space Star een verfijnde look, terwijl het geprofileerde koetswerkontwerp de wind naar de flanken leidt en daarbij brandstofbesparend werkt.

  DOOR MIRROR WITH SIDE TURN LAMP

  BUITENSPIEGELS MET GEÏNTEGREERDE RICHTINGAANWIJZERS

  De Space Star heeft mooi geïntegreerde richtingaanwijzers en grondverlichting in zijn buitenspiegels.

  REAR SPOILER WITH STOP LAMP

  ACHTERSPOILER MET REMLICHT

  De dakspoiler beperkt doeltreffend de luchtweerstand en is uitgerust met een hoog geplaatst LED-remlicht voor meer veiligheid.

  15-INCH ALLOY WHEEL

  15" VELGEN

  De aluminium 15-duimvelgen hebben een gepolijste zwart-zilveren afwerking voor meer luxe en sportiviteit.

  14-INCH ALLOY WHEEL

  14" VELGEN

  De aluminium 14-duimvelgen hebben een vernieuwd design en zorgen zo mee voor de stijlvolle look van de Space Star.

  SIDE AIR DAMS

  ZIJDELINGSE WINDGELEIDERS

  Samen met de voorspoiler verbeteren de zijdelingse windgeleiders de aerodynamica door de luchtstroom onder het voertuig te optimaliseren.

  INTERIEUR

  INTERIOR FEATURES

  INTERIEURKENMERKEN

  De makkelijk afleesbare instrumenten, het met leder beklede stuur met accenten in zwarte pianolak en chroom, de zetelbekleding van topkwaliteit: de nieuwe Space Star ademt één en al klasse en sportiviteit uit. Het interieur is verkrijgbaar in sportief Black of het chique Black & Ivory..

  SEMI HIGH-CONTRAST TYPE COMBINATION METER WITH CHROME SURROUNDS

  INSTRUMENTEN MET CHROOMRANDEN

  De instrumenten zijn groot en makkelijk afleesbaar. Ze worden voortdurend verlicht en zijn met een zilveren rand afgewerkt. De instelbare verlichtingssterkte draagt bij tot een optimale en onmiddellijke leesbaarheid bij elk soort licht.

  GENERAL PURPOSE MONITOR: MULTI- INFORMATION DISPLAY

  MULTIFUNCTIONEEL SCHERM

  Het multifunctionele scherm van de Space Star omvat de AS&G-monitor en de schakelindicator en geeft onder meer het brandstofverbruik en de buitentemperatuur weer. De schakelindicator geeft het ideale schakelmoment aan naargelang van het motortoerental en de rijomstandigheden, om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verlagen.

  SEAT MATERIAL

  ZETELBEKLEDING

  De nieuw ontworpen zetels zijn afgewerkt met een luxueuze bekleding van topkwaliteit. Er is keuze tussen “Ivory & Black” en “Black”.

  STEERING WHEEL

  STUUR

  Het met leder beklede stuur van de nieuwe Space Star is voorzien van een decoratie met pianozwarte en chroomkleurige elementen.

 • INTERIEURRUIMTE

  INTERIOR ROOMINESS

  INTERIEURRUIMTE

  De binnenruimte zou je verwachtingen kunnen overtreffen. De materialen voelen aangenaam aan en de ergonomische zetels maken zelfs de langste ritten comfortabel. De moduleerbare achterbank is neerklapbaar in 60/40-verhouding om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften op het vlak van passagiers- en bagageruimte.

  LUGGAGE SPACE & LUGGAGE FLOOR BOX

  KOFFERRUIMTE & BERGRUIMTE ONDER DE KOFFERVLOER

  De koffer kan vergroot worden door de zitting en de rugleuning van de achterbank naar voren te klappen, waardoor een vlakke en diepe bagageruimte vrijgemaakt wordt. Er werd ook een bergruimte onder de koffervloer toegevoegd voor nog meer praktische bruikbaarheid.

  REAR SPOILER WITH STOP LAMP

  IN TWEE DELEN (60:40) NEERKLAPBARE ACHTERBANK

  Voor nog grotere voorwerpen kunnen de achterzetels volledig weggeklapt worden om een grote laadruimte met vlakke bodem te creëren. De asymmetrisch (60:40) deelbare achterbank kan ook gedeeltelijk neergeklapt worden om extra lange voorwerpen te vervoeren zonder alle zitplaatsen achterin op te geven.

  GLOVE BOX & TRAY

  HANDSCHOENENKASTJE & LADE

  Het handschoenenkastje en de lade bieden plaats aan flessen of andere objecten die meegenomen worden.

  FRONT DOOR TRIM

  VOORDEURPANELEN MET OPBERGVAKKEN

  De binnenpanelen van de voordeuren hebben vakken om flessen of andere spullen op te bergen.

  KEYLESS OPERATION SYSTEM (KOS)

  KEYLESS OPERATION SYSTEM (KOS)

  Zonder de sleutel uit je zak te halen kun je alle deuren en de achterklep openen of sluiten door een knop op de deuren of de achterklep in te drukken. Ook starten doe je met een druk op een knop (in de cockpit).

  START/STOP BUTTON

  START/STOP-KNOP

  De Space Star is uitgerust met een Keyless Operation System, waarmee je kunt vertrekken zonder je sleutel uit je zak te halen. Om de motor te starten hoef je alleen maar de knop vlak bij de middenconsole in te drukken met het koppelingspedaal ingeduwd en de manuele of continu variabele versnellingsbak in respectievelijk neutraal en de P-stand. Met één druk op de knop slaat de motor onmiddellijk aan en kun je vertrekken. Bij aankomst volstaat eveneens één druk op de knop om de motor stil te leggen.

  ETACS

  Dankzij het ETACS (Electronic Time and Alarm Control System) kun je de bediening van een groot aantal functies personaliseren voor meer veiligheid en comfort. Zo kun je bepalen hoe lang de lichten moeten blijven branden na het vergrendelen van de deuren of hoe snel de ruitenwissers moeten vegen. Sommige ETACS-comfortfuncties kun je zelf aanpassen. Raadpleeg je Mitsubishi-dealer of de gebruikershandleiding voor een volledig lijst van alle ETACS-functies.

  POWER WINDOW TIMER

  ELEKTRISCH BEDIENBARE RUITEN MET TIMER

  Nadat je de motor hebt stilgelegd, kunnen de zijruiten nog gedurende 30 seconden elektrisch geopend of gesloten worden voordat je de deur opent.

  HEADLAMP AUTO OFF FUNCTION

  AUTOMATISCH UITSCHAKELENDE KOPLAMPEN

  De koplampen worden na het uitschakelen van het contact en het verlaten van de auto automatisch uitgeschakeld om de batterijspanning op peil te houden.

  AUTOMATIC WIPERS WITH RAIN SENSOR

  AUTOMATISCHE RUITENWISSERS MET REGENSENSOR

  De regensensor activeert de ruitenwissers automatisch wanneer er water op de voorruit gedetecteerd wordt.

  AUTO REAR WIPE FUNCTION FOR REVERSE

  AUTOMATISCHE ACHTERRUITWISFUNCTIE

  Als de ruitenwissers in de intervalstand INT staan, wordt om het zicht naar achteren te bevorderen de achterruitwisser automatisch geactiveerd zodra je in achteruit schakelt.

  INTERIOR LIGHT DELAY

  INTERIEURVERLICHTING MET UITDOOFVERTRAGING

  Nadat je de motor het stilgelegd, blijft de interieurverlichting nog 15 seconden branden, zodat je makkelijk je spullen kunt vinden alvorens uit te stappen.

  LANE CHANGE TURN SIGNAL SYSTEM

  RICHTINGAANWIJZER MET TIPBEDIENING

  Wanneer je van rijstrook wilt veranderen, kun je de hendel van de richtingaanwijzers kort aantikken om ze drie keer te laten knipperen. Het knipperen wordt ook aangegeven op het instrumentenpaneel.

  OPEN DOOR ALARM

  OPENDEURALARM

  Als bij het wegrijden nog een deur geopend is, word je automatisch gewaarschuwd door een geluidssignaal.

  AUTO DOOR RELOCK SYSTEM

  AUTOMATISCHE DEURVERGRENDELING

  Als binnen de 30 seconden nadat je de ontgrendelingsknop in de Space Star hebt bediend, geen enkele deur werd geopend, worden alle deuren automatisch vergrendeld.

  MULTIFUNCTION GPS NAVIGATION (SMARTPHONE-LINK) (MGN)

  MULTIFUNCTIONELE GPS-NAVIGATIE (SMARTPHONE-LINK) (MGN)

  Het MGN-systeem met DVD-speler wordt bediend via het 6,5 duim grote LCD-scherm (WVGA, 800 x 480 mm) in de middenconsole. Het biedt door middel van grote en ergonomische iconen op het aanraakscherm een grote variëteit aan smartphone-aansluitmogelijkheden en navigatiegegevens voor alle Europese landen.

  AUDIO SYSTEM

  AUDIO SYSTEM

  Het geluidssysteem is geïntegreerd in het instrumentenpaneel. Het heeft een pianozwarte afwerking en een design dat aansluit bij het interieur. Het optionele navigatiesysteem is voorzien van grote knoppen voor meer bedieningsgemak. Het infotainmentsysteem is ook uitgerust met een equalizer die voor een betere en aangenamere akoestiek speciaal is afgesteld voor de Space Star.

  HANDS-FREE SYSTEM AND AUDIO CONTROL

  HANDSFREE TELEFOON- EN AUDIOBEDIENING

  Op het stuur zitten handige en goed bereikbare bedieningsknoppen voor de geluidsinstallatie en het handsfree Bluetooth®-mobieletelefoonsysteem. Opmerking: Bluetooth® is een handelsmerk van Bluetooth SIG Inc.

  FULLY AUTOMATIC AIR CONDITIONER

  VOLAUTOMATISCHE AIRCONDITIONING

  Een optimale temperatuurregeling houdt je aangenaam koel bij warm weer.

  MANUAL AIR CONDITIONING SYSTEM

  MANUEEL BEDIENDE AIRCONDITIONING

  De nieuw ontworpen manuele airconditioning is standaard en zorgt voor een uitstekend rijcomfort.

  TILT ADJUSTABLE STEERING COLUMN

  IN DE HOOGTE VERSTELBAAR STUURWIEL

  Het stuur is in de hoogte verstelbaar om een ideale rijhouding te kunnen vinden.

  CRUISE CONTROL SYSTEM

  CRUISE CONTROL

  Voor een ontspannen rijstijl tijdens lange ritten wordt de snelheid van de auto automatisch aangehouden zonder dat je je voet op het gaspedaal moet houden. Als je het koppelings- of rempedaal indrukt, wordt het systeem uitgeschakeld.

  SLIDING AND RECLINING DRIVER'S SEAT WITH HEIGHT ADJUSTMENT

  BESTUURDERSZETEL MET HOOGTEVERSTELLING

  De bestuurderszetel kan verschoven, gekanteld en in de hoogte versteld worden om een goede, comfortabele rijhouding te vinden.

  PASSENGER SEAT WITH CONVENIENCE HOOK

  PASSAGIERSZETEL MET BAGAGEHAAK

  De handige bagegehaak aan de passagierszetel is gemakkelijk te gebruiken.

  ELECTRIC ADJUSTABLE DOOR MIRRORS

  ELEKTRISCH VERSTELBARE BUITENSPIEGELS

  De elektrisch bedienbare buitenspiegels kunnen vanop de bestuurdersstoel in- en uitgeklapt worden.

  FLOOR CONSOLE WITH CUP HOLDER

  VLOERCONSOLE MET BEKERHOUDER

  De vloerconsole bevat handige bekerhouders.

 • LIGHTWEIGHT BODY

  LICHTE KOETSWERKSTRUCTUUR

  De koetswerkstructuur is extreem sterk en licht, dankzij het uitgebreide gebruik van plaatstaal met hoge treksterkte, wat ook de weerstand tegen botsingen verhoogt.

  CLEAN, CLEVER, CLEARTEC

  CLEAN, CLEVER, CLEARTEC

  ‘Clean’ en ‘clever’ als hij is, pakt de Space Star uit met onze nieuwste milieuvriendelijke oplossingen om de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik drastisch te verlagen. Standaard is hij uitgerust met het Auto Stop & Go, een schakelindicator, het Eco Drive Assist, een lichte koetswerkstructuur en een slimme alternator die de batterij oplaadt bij het vertragen of remmen.

  CLEARTEC LINE-UP

  CLEARTEC-GAMMA

  Zowel de 1,0-liter- als de 1,2-liter-MIVEC-modellen zijn voorzien van slimme technologieën, waardoor ze tot de schoonste motoren in hun klasse behoren. De 1,0-litermotor ontwikkelt een vermogen van 71 pk en verbruikt slechts 4,0 l/100 km (handgeschakelde vijfversnellingsbak met AS&G), terwijl de 1,2-liter 80 pk levert voor een verbruik van 4,1 l/100 km (AS&G). Deze indrukwekkende verbruikscijfers zijn de laagste in hun categorie.

  AUTO STOP & GO

  AUTO STOP & GO

  Het Auto Stop & Go (AS&G) beperkt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot door de motor automatisch uit te schakelen bij stilstand, bijvoorbeeld wanneer je staat te wachten voor een verkeerslicht. De motor start onmiddellijk opnieuw wanneer je je voet van het rempedaal haalt

  ECO DRIVE ASSIST

  ECO DRIVE ASSIST

  Dit handige instrument toont hoe zuinig je rijdt – hoe meer groene lichtjes, hoe beter – om een milieu- en budgetvriendelijke rijstijl aan te moedigen.

 • ENGINES

  MOTORTYPES

  Naar keuze kan de Space Star aangedreven worden door een vinnige MIVEC*-driecilinder van 1 of 1,2 liter. Deze lichtgewicht eenliterkrachtbron stelt zich tevreden met slechts 4 liter benzine per 100 km wanneer hij uitgerust is met AS&G, terwijl de 1.2 een mooi maximumvermogen van 59 kW (80 pk) bij 6.000 toeren en een bruikbaar maximumkoppel 106 Nm (10.8 kg-m) bij 4.000 omwentelingen levert.
  * Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system

  EURO 6B

  EURO 6-UITSTOOTNORM

  De Space Star voldoet aan de EURO 6-uitstootnorm voor benzinewagens van de Europese Unie. De EURO 6-motoren dragen bij tot het verminderen van de uitstoot van stikstofoxidedeeltjes (NOx) en fijn stof (PM).

  VERSNELLINGSBAKKEN

  5-SPEED MANUAL TRANSMISSION

  HANDGESCHAKELDE 5-VERSNELLINGSBAK

  De handgeschakelde 5-versnellingsbak is beschikbaar voor bestuurders die graag de controle bewaren door zelf te schakelen.

  INVECS-III CV

  INVECS-III CVT

  De INVECS-III (Intelligent & Innovative Vehicle Electronic Control System III) CVT-bak met lange overbrengingsverhouding handhaaft het optimale toerental voor hoogwaardige prestaties en een laag verbruik. Je zult zeker de vloeiende acceleratie en vertraging appreciëren, net zoals de efficiënt gekozen overbrengingsverhoudingen in alle rijomstandigheden. De verlichte meter laat zich in één oogopslag vlot aflezen en de versnellingspookknop is voor een aangenaam gevoel met leder bekleed.
  * Intelligent & Innovative Vehicle Electronic Control System III

  ZUINIGHEID

  FUEL ECONOMY

  ZUINIG

  Dankzij een compacte en efficiënte motor, een van de meest aerodynamische koetswerken in zijn klasse (Cx: 0,27) en een lichtgewichtconstructie voor motor en koetswerk kan de Space Star prat gaan op een brandstofverbruik van slechts 4,0 l/100 km en een uiterst lage CO2-uitstoot. En daarnaast is er natuurlijk nog de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid waarvoor Mitsubishi befaamd is.
  * Op het 1.0 liter 5MT model met AS&G (EU gecombineerde cyclus)

  LIGHTWEIGHT BODY

  LICHTGEWICHT KOETSWERK

  Het lichtgewicht koetswerk is extreem robuust, dankzij het veelvuldige gebruik van staal met hoge trekvastheid dat ook bijdraagt tot een hoge graad van veiligheid bij botsingen.

  AERODYNAMISCH DESIGN

  AERODYNAMIC DESIGN

  De gestroomlijnde Space Star klieft moeiteloos door de lucht met zijn topklasse- luchtweerstandscoëfficiënt (Cd) van 0.27* die voor minder windgeruis en een lagere CO2-uitstoot zorgen, terwijl tegelijk het verbruik daalt en de stabiliteit bij hoge snelheden toeneemt. Tot de aerodynamische voorzieningen van de Space Spar behoren een innovatief dakuiteinde met twee niveaus (gepatenteerd), luchtgeleiders en wagenbodemafdekkingen.
  * Volgens interne testresultaten.

  WEGLIGGING

  FIJN AFGESTELDE OPHANGING

  A MINIMUM TURNING RADIUS AMONG THE SMALLEST IN ITS CLASS

  EEN MINIMALE DRAAICIRKEL – BIJ DE KLEINSTEN UIT HET SEGMENT

  De kleine draaicirkel draagt bij tot het uitstekende rijgedrag van de Space Star, zodat iedereen – jong en oud – er vlot mee kan rijden.

  FINELY TUNED SUSPENSION

  De Space Star is uitgerust met McPherson-veerpoten vooraan en een achterophanging met een torsieas, afgesteld voor rijgemak en -comfort in allerlei omstandigheden.

 • ACTIEVE VEILIGHEID

  EXCELLENT VISIBILITY

  UITSTEKEND ZICHT RONDOM

  De A-stijlen werden ontworpen om het gezichtsveld te verruimen en een helder, onbelemmerd zicht op de weg te bieden en op die manier ongevallen te voorkomen.

  ABS WITH EBD

  ABS MET EBD

  ABS voorkomt dat de wielen blokkeren bij een noodstop, zodat je meer controle bewaart over het stuur, zelfs op gladde wegen. Dankzij EBD (elektronische remkrachtverdeling) wordt de remkracht over de vier wielen verdeeld om de remprestaties te optimaliseren.

  POWER WINDOW

  ELEKTRISCH BEDIENBARE RUITEN

  De ruiten open en sluit je met één druk op een knop. De ruit aan bestuurderszijde stopt automatisch en schuift weer open wanneer een voorwerp, zoals een arm, wordt gedetecteerd bij het sluiten.

  IMMOBILISER

  IMMOBILISER

  Om de auto te kunnen starten moet de unieke code die de sleutel verstuurt, overeenstemmen met de code die is geprogrammeerd in het controlesysteem van de motor. Zonder de juiste sleutel zal de motor niet starten, om op doeltreffende wijze diefstal te voorkomen.

  HILL START ASSIST

  HILL START ASSIST

  Bij het wegrijden op een steile helling helpt de HSA om te voorkomen dat de auto achteruitrolt wanneer je het rempedaal loslaat. Het systeem blijft gedurende twee seconden remkracht uitoefenen totdat je het gaspedaal indrukt.

  ASC WITH TCL

  ASC MET TCL

  In bochten regelt het geavanceerde actieve stabiliteitscontrolesysteem ASC met tractiecontrole TCL de remkracht voor elk wiel om een uitmuntende stabiliteit te garanderen. Het ASC met TCL voorkomt ook wielspin op natte of gladde wegen en minimaliseert in alle weersomstandigheden het risico op onderstuur in te snel genomen bochten.

  EFFECTIVE BRAKING

  DOELTREFFENDE REMMEN

  De actieve veiligheid wordt bevorderd door het Brake Override System, dat voorrang geeft aan de remmen (geventileerde schijven vooraan en trommels achteraan) ten opzichte van het gaspedaal, wanneer het gas- en rempedaal tegelijk worden ingedrukt.

  PASSIEVE VEILIGHEID

  RISE BODY

  RISE-KOETSWERKSTRUCTUUR

  Om jou en je passagiers te beschermen heeft de Space Star een stevige RISE-koetswerkstructuur (Reinforced Impact Safety Evolution), die is gemaakt van staal met hoge treksterkte en de impactenergie vanuit alle richtingen doeltreffend absorbeert en afleidt.

  AIRBAGS

  AIRBAGS

  Frontale, zijdelingse en gordijnairbags beperken de impactkracht vanuit alle richtingen, om bij een botsing de verwondingen bij de bestuurder en zijn passagiers te beperken.

  PRETENSIONER

  VOORSPANNERS

  De voorspanners trekken de voorste veiligheidsgordels bij een frontale botsing automatisch aan om de bestuurder en voorste passagier beter op hun plaats te houden en de impactkracht te verminderen wanneer de airbags ontplooid worden.

  ISO-FIX

  ISO-FIX

  Om kinderzitjes snel, eenvoudig en veilig te kunnen verankeren is de achterbank in de Space Star uitgerust met geïntegreerde Isofix-bevestigingspunten.

  EMERGENCY STOP SIGNAL SYSTEM (ESS)

  EMERGENCY STOP SIGNAL SYSTEM (ESS)

  Het ESS is ontworpen om het risico op een kop-staartbotsing te beperken. Wanneer je het rempedaal plots en krachtig induwt, beschouwt het systeem dat als een noodstop. Automatisch worden de waarschuwingsknipperlichten geactiveerd om achteropkomend verkeer te waarschuwen voor een gevaarlijke situatie.

  PRETENSIONER

  TPMS (TYRE PRESSURE MONITORING SYSTEM)

  Het TMPS maakt gebruik van sensoren in de wielen om de bandendruk te controleren. Een verklikkerlichtje op het informatiescherm licht op wanneer de druk in één of meerdere banden aanzienlijk verlaagt.

 • Downloads

 • Promotional block-empty

  Vind uw verdeler

  Meer weten over de Space Star? Contacteer uw verdeler voor meer informatie.