• Diensten en ondersteuning

  warrenty-3
  Garantie

  voorwaarden

  We willen dat je ten volle van je nieuwe Mitsubishi geniet. Dankzij onze jarenlange ervaring en de nieuwste toptechnologie kun je rekenen op jarenlang zorgeloos rijplezier. We hopen dan ook dat je onze garantie nooit nodig zal hebben, maar om je volledige gemoedsrust te bezorgen, hebben we ervoor gezorgd dat onze uitgebreide Mitsubishi-garantie even betrouwbaar is als de uitstekende reputatie van onze auto's.

  Jouw Mitsubishi is ontworpen met de nodige knowhow en is gebouwd met de beste en de sterkste materialen. Onze auto's worden in de meest extreme klimaten getest voor ze in productie gaan. Elke nieuwe auto gaat daarna door de modernste kwaliteitscontroles in de fabriek om zo garant te staan voor probleemloze jaren onderweg.

  Garantiedekking van 5 jaar of 100.000 km

  Lengte van de dekking

  Nieuwe Mitsubishi's genieten 5 jaar garantie: de eerste 2 jaar zonder kilometerbeperking, gedurende de overige 3 jaar geldt een limiet van 100.000 kilometers. De garantieperiode loopt af wanneer een van beide grenzen bereikt wordt en begint te lopen vanaf de startdatum die in je onderhoudsboekje vermeld staat.

  Onderdelen en accessoires

  Originele onderdelen genieten van een dekking van twee jaar. Alle Mitsubishi "Genuine Parts", "Genuine Service Parts" en "Genuine Accessories" worden gedekt door een garantie van twee jaar, zonder kilometerbeperking, die begint te lopen op de dag waarop ze gemonteerd werden in/op de auto. Alles wat je moet doen is gewoon de factuur van de aankoop of installatie voorleggen, en wij doen de rest. Je garantie dekt niet alleen gebreken aan het onderdeel zelf, maar ook de schade aan andere onderdelen ten gevolge van dat defect, in het uitzonderlijke geval dat een dergelijk probleem zich zou voordoen. Neem a.u.b. contact op met uw erkende Mitsubishi-verdeler of -hersteller voor meer details.

  Tot 12 jaar antiroestgarantie

  Bij Mitsubishi zijn we zo zeker over de kwaliteit van de metalen in je auto dat we een antiroestgarantieprogramma aanbieden van 6 tot 12 jaar, afhankelijk van het model. Dit garantieprogramma dekt het doorroesten van binnenuit alsook materiaal- en fabricagefouten binnen de dekkingsperiode, ongeacht de kilometerstand, vanaf de start van de garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat zich een dergelijk probleem zou voordoen, zal je erkend Mitsubishi-hersteller het doorgeroeste koetswerkonderdeel kosteloos vervangen. 

  Rij je naar het buitenland? Ook daar ben je gedekt

  Je hebt recht op herstellingen onder garantie bij eender welke erkende Mitsubishi-hersteller in alle landen die opgesomd staan in het territoriale toepassingsgebied dat je terugvindt in je Europese Serviceboekje. Je dient over het garantiedocument te beschikken opdat de technicus de garantieclaim in jouw naam zou kunnen indienen. Zorg er dus zeker voor dat je die bij je hebt in de wagen voor je vertrekt.


Contact a dealer about a service