• Onderhoud en zorg

    We willen er alles aan doen om je de best mogelijke dienstverlening te garanderen. Daarom beschikken onze officiële Mitsubishi-verdelers over professioneel getrainde technici die je wagen met geavanceerde apparatuur onderhouden en enkel originele Mitsubishi-wisselstukken gebruiken. Je kunt bij ons ook rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitsgarantie gedurende de hele levensduur van je Mitsubishi.

  • Diensten en ondersteuning

    Onze wagens horen bij de best gebouwde en meest betrouwbare auto’s op de markt, maar mocht er toch iets gebeuren, dan willen we er zeker van zijn dat je optimaal geholpen wordt. Daarom beschikken we over een eersteklas aftersales support-team naast een Europese pechverhelpingsdienst die dezelfde kwaliteit biedt als je lokale verdeler.

  • Rijtips

    Mitsubishi is synoniem met een lange geschiedenis van rally-exploten. Alle ervaring en kennis die we in de autosport opdeden, vind je terug in de auto’s die we maken. We kunnen je ook helpen om het beste uit je auto te halen, zowel op het vlak van zuinig rijden als op dat van de veiligheid of het rijden in extreme omstandigheden.

Contact a dealer about a service