Outlander, de SUV met 7 zitplaatsen | Mitsubishi Motors
 • Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.

  Loading

  Dit model

  28.540,00€

  Outlander Invite 2.0 liter 2WD MIVEC 5MT AS&G 5 ZITPLAATSEN

  Aanbevolen catalogusprijs* 28.540,00€

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

discover more
 • Downloads

 • Promoties
 • Dealerlocator

  Vind uw verdeler

  Meer weten over de Outlander? Contacteer uw verdeler voor meer informatie.

Discover more
 • NIEUW DESIGN CONCEPT

  The Outlander's Embodiment of Dynamic Styling

  Dynamisch Design

  Het nieuwe ‘Dynamic Shield’-frontdesign van Mitsubishi bouwt voort op de functionele aspecten die de opeenvolgende generaties van de Pajero en de Lancer Evolution typeren. Het zwarte middengedeelte straalt kracht en prestaties uit, aan beide zijkanten en onderaan omsloten door een gespierd symbool van bescherming voor zowel mens als machine.

  Dit design is niet louter een vormelijk concept, maar heeft een echte, in functionaliteit gewortelde betekenis en zal de basis vormen voor het frontdesign van alle toekomstige Mitsubishi-modellen. Geschikte frontdesigns op basis van dit concept zullen ontwikkeld worden voor verschillende toekomstige voertuigklassen.

  The Outlander's Embodiment of Dynamic Styling Rear Design

  HET DYNAMIC SHIELD VAN DE OUTLANDER

  Het grote zwarte frontpaneel straalt een gevoel van sportiviteit uit en is aan drie kanten ingesloten – links en rechts door de bumpers en onderaan – om een beschermend ‘schild’ te vormen.

  In tegenstelling tot het vorige designconcept, dat verwees naar ecologie en geavanceerde technologie en verfijnd was zonder arrogantie uit te stralen, is het idee achter deze gedurfde nieuwe aanpak een dynamische interpretatie die de essentie van Mitsubishi meer naar de voorgrond brengt. Dit voertuig markeert het keerpunt waarop het design zich ontwikkelt als een middel om de présence van Mitsubishi Motors te versterken.

  DESIGN ACHTERKANT

  Vooraan stralen de koplampen en het radiatorrooster een gevoel van breedte uit, dat achteraan wordt weerspiegeld in een gelijkaardig gevoel van breedte en stabiliteit. Vorige modellen hanteerden een frontdesign dat stopte op de flanken, terwijl het gezicht van het nieuwe model doorloopt op de flanken om een indruk van breedte te creëren.

 • OVERZICHT ECO DRIVE

   
  ECO drive overview

  Milieuvriendelijke rijeigenschappen zijn vandaag van essentieel belang voor automobilisten, en de nieuwe OUTLANDER is gemaakt om hun verwachtingen te overtreffen. Naast uitmuntende rijprestaties behaalt de nieuwe MIVEC-motor ongekend lage verbruiks- en emissiewaarden. Tot die verbruikszuinigheid dragen ook de stop-startfunctie AS&G en de ECO-modus bij, terwijl het lichte koetswerk met zijn uiterst verfijnde aerodynamische design het energieverlies nog verder terugdringt. Ondanks deze doorgedreven milieuvriendelijkheid biedt de nieuwe OUTLANDER nog altijd het rijplezier en de opwindende prestaties die automobilisten verwachten.

   MOTOREN

   


  2.2 DI-D engine

  Auto stop & go 

  2.0 MIVEC MOTOR

  De 2,0-liter MIVEC*-benzinemotor combineert op sensationele wijze geraffineerde prestaties, een krachtige acceleratie en een uitstekende zuinigheid.

  * Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system

  AUTO STOP & GO (AS&G)

  Auto Stop & Go (AS&G) beperkt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot door de motor bij stilstand automatisch uit te schakelen, bijvoorbeeld voor een rood verkeerslicht. De motor start onmiddellijk opnieuw wanneer je je voet van het rempedaal haalt (met CVT) of het koppelingspedaal intrapt (handgeschakeld).

  ECO DRIVE SUPPORT SYSTEEM

   


  ECO mode control

  ECO drive assist ECO score 

  BEDIENING ECO-MODUS

  Druk de knop voor de ECO-modus in om het energiezuinige programma van de motor, klimaatregeling en vierwielaandrijving in te schakelen.

  ECO DRIVE ASSIST

  Een staafdiagram geeft in real time weer hoe milieuvriendelijk je aan het rijden bent.

  ECO SCORE

  Deze score geeft aan hoe milieuvriendelijk je rijstijl was gedurende een bepaalde periode. Hoe meer groene blaadjes, hoe beter.


 • OVERZICHT VEILIGHEID  

   
  Safety overview

  GERUSTSTELLENDE VEILIGHEID IN ELK OPZICHT

  Geavanceerde veiligheidstechnologie laat je veiliger en met meer vertrouwen rijden — op wegen en parkeerterreinen, overdag en ‘s nachts. Van intelligente sensoren die je omgeving in de gaten houden en je waarschuwen voor gevaar tot actieve rijhulpsystemen en robuuste, passieve bescherming: de OUTLANDER biedt je in elk opzicht een hoog veiligheidsniveau.

  INTELLIGENTE FUNCTIES LATEN JE VEILIGER RIJDEN 

  FORWARD COLLISION MITIGATION SYSTEM (FCM)

  Helpt om een frontale aanrijding te voorkomen of schade te beperken als een botsing onvermijdelijk is. Detecteert voertuigen en voetgangers via camera en lasergestuurde radar.

  Forward collision

  Danger of collision

  Opmerking:
  FCM: De detectie en de tussenkomsten van Forward Collision Mitigation (FCM) zijn louter bedoeld als ondersteuning voor de bestuurder en voorkomen niet in elke situatie een aanrijding. Rijd steeds veilig en vertrouw niet alleen op dit systeem. FCM functioneert wanneer het een voorligger detecteert. FCM is ook ontworpen om voetgangers te detecteren, maar in bepaalde situaties is het mogelijk dat het hen niet opmerkt of dat het niet wordt geactiveerd. Je auto gaat automatisch remmen voor voorliggers bij snelheden tussen ong. 5 km/u en 80 km/u en voor voetgangers tussen ong. 5 km/u en 65 km/u. Aangezien FCM niet over een functie beschikt om te blijven remmen, wordt de rem ongeveer 2 seconden nadat de wagen gestopt is losgelaten. Mogelijk moet de bestuurder dan het rempedaal ingedrukt houden om te voorkomen dat de wagen gaat rollen. In sommige gevallen zal FCM mogelijk niet functioneren als de bestuurder maatregelen neemt om een ongeval te vermijden door anders te sturen of te versnellen. Raadpleeg je plaatselijke concessiehouder/verdeler van Mitsubishi Motors voor meer informatie als je vragen hebt.


  ADAPTIVE CRUISE CONTROL SYSTEM (ACC)

  De ingestelde snelheid en afstand tegenover uw voorligger worden automatisch gehandhaafd, zelfs wanneer je je voet van het gaspedaal haalt, zodat je meer ontspannen kunt rijden tijdens lange ritten. Zodra je het rempedaal indrukt, wordt het systeem uitgeschakeld.  Adaptipe Cruise Control System (ACC)

  ZONDER VOORLIGGER

  No vehicle in front

  De snelheid die je gekozen hebt, wordt aangehouden, ook als je je voet van het gaspedaal neemt.

  MET VOORLIGGER

  Adaptipe Cruise Control System (ACC)

  De afstand die je gekozen hebt, wordt aangehouden.

  MET VOORLIGGER (VERTRAAGT/STOPT)

  No vehicle in front

  Wanneer je voorligger vertraagt of stopt, doet ACC ook jouw voertuig vertragen of stoppen.

  Opmerking:
  ACC: de detectie en de tussenkomsten van het ACC-systeem zijn louter bedoeld als ondersteuning voor de bestuurder. Rijd steeds veilig en vertrouw niet alleen op dit systeem. In bepaalde situaties wordt ACC mogelijk niet geactiveerd. Mogelijk schat het systeem de werkelijke situatie niet correct in, afhankelijk van het soort voertuig vóór je, de toestand ervan en de weers- en wegomstandigheden. Mogelijk kan het systeem je voertuig niet snel genoeg doen vertragen als je voorligger plots gaat remmen of een ander voertuig je de pas afsnijdt. Raadpleeg je plaatselijke concessiehouder/verdeler van Mitsubishi Motors voor meer informatie als je vragen hebt.

  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  De bestuurder krijgt een visuele en auditieve waarschuwing wanneer het voertuig zijn rijstrook dreigt te verlaten zonder dat de richtingaanwijzers werden ingeschakeld.

  Opmerking: Opmerking: Vertrouw niet alleen op dit systeem; in bepaalde omstandigheden detecteert het mogelijk niet alle rijdende voertuigen. Automobilisten zijn volledig verantwoordelijk voor hun eigen veilige rijgedrag.

  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  LDW indication on multi-information display

  LDW indication on multi-information display  BLIND SPOT WARNING (BSW)

  Radarsensoren in de achterbumper detecteren voertuigen die vanuit uw dode hoek links of rechts achteraan naderen. In de buitenspiegel brandt een lampje wanneer BSW geactiveerd is en de richtingaanwijzers niet gebruikt worden. Wordt een voertuig waargenomen terwijl de richtingaanwijzer werkt, dan knippert een lichtsignaal in de overeenstemmende buitenspiegel en weerklinkt een geluidssignaal.

  Opmerking:
  Vertrouw niet alleen op dit systeem; in bepaalde omstandigheden detecteert het mogelijk niet alle rijdende voertuigen. Automobilisten zijn volledig verantwoordelijk voor hun eigen veilige rijgedrag.

  BWS

  BWS

  AUTOMATIC HIGH BEAM

  Dankzij Automatic Highbeam worden de grootlichten bij nachtelijke ritten automatisch geactiveerd. Wanneer het systeem aankomend verkeer of voorliggers detecteert, schakelt het de grootlichten vanzelf uit tot wanneer de weg weer vrij is.

  BWS BWS

  VERBETERDE VEILIGHEID LAAT JE ZELFVERZEKERDER PARKEREN

  Parking support


  Rear view + Bird's-eye view

  Rear view + Bird's-eye view  Camera positions

  Camera positions

  MULTI AROUND MONITOR

  De beelden van de camer a’s op de v oor-, zij- en achterkant van de wagen (inclusief 360° -beeld) kunnen in verschillende combinaties getoond worden om aan te geven wat er zich in de dode hoeken bevindt, zodat je veiliger kunt parkeren.


  Rear Cross Traffic Alert (RCTA) Rear Cross Traffic Alert (RCTA)

  REAR CROSS TRAFFIC ALERT (RCTA)

  Met behulp van de sensoren van het Blind Spot Warning System detecteert en waarschuwt de auto de bestuurder voor naderend dwarsverkeer wanneer je achterwaarts een parkeerplaats uit rijdt.

  Opmerking:
  Vertrouw niet alleen op dit systeem; in bepaalde omstandigheden detecteert het mogelijk niet alle rijdende voertuigen. Automobilisten zijn volledig verantwoordelijk voor hun eigen veilige rijgedrag.


  ULTRASONIC MISACCELERATION MITIGATION SYSTEM (UMS)

  Om aanrijdingen bij het parkeren te helpen voorkomen klinkt een pieptoon en verschijnt er een waarschuwing wanneer de sensoren voor- of achteraan een obstakel detecteren in de buurt van de auto. Bij een onbedoelde plotse acceleratie wordt ook het motorvermogen verminderd.

  Opmerking:
  De detectie en de tussenkomsten van het Ultrasonic misacceleration Mitigation System (UMS) zijn louter bedoeld als ondersteuning voor de bestuurder en voorkomen niet in elke situatie foutief accelereren. Rijd steeds veilig en vertrouw niet alleen op dit systeem. Om te voorkomen dat de vermogenscontrole door UMS je hindert wanneer je normaal rijdt op ruwere wegen, wordt het systeem automatisch gedeactiveerd en wordt UMS OFF weergegeven op het instrumentenpaneel wanneer de FCM-functie of de ASC-functie uitgeschakeld is. Geen enkele functie brengt het voertuig volledig tot stilstand door automatisch te remmen. Zelfs wanneer het motorvermogen wordt geregeld, kan het voertuig nog langzaam vooruit of achteruit rijden. Het sensorensysteem werkt mogelijk niet bij hindernissen die de vorm van een net of scherpe randen hebben, die ultrasoon geluid niet genoeg weerkaatsen. UMS omvat geen functie om het voertuig ter plaatse te houden. De bestuurder is verantwoordelijk om het voertuig tot stilstand te brengen door het rempedaal in te drukken naargelang de rijomstandigheden dat vereisen. De grafische weergaven van de golven die de ultrasone sensoren opvangen, dienen uitsluitend ter illustratie en geven niet de werkelijke toepassing van sensoren weer. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor bijkomende informatie.

  KRACHTIGE VEILIGHEIDSMAATREGELEN

  RISE (Reinforced impact safety evolution) body 

  RISE (REINFORCED IMPACT SAFETY EVOLUTION) BODY

  De crashveiligheid wordt aanzienlijk bevorderd door Mitsubishi Motors’ RISE-koetswerkstructuur (Reinforced Impact Safety Ev olution), die de botsenergie efficiënt absorbeert en vervorming van het passagierscompartiment voorkomt.


  EURO NCAP-SCORE: 5 STERREN

  De OUTLANDER haalde in 2012 5 sterren bij Euro NCAP-tests en werd in 2013 bekroond met de Euro NCAP Advanced-prijs (voor het FCM-systeem).


  Seven SRS airbags

  7 SRS AIRBAGS

  Bij een botsing worden de inzittenden beschermd door zeven airbags die de impactenergie helpen te absorberen. Het systeem omvat frontale en laterale airbags, gordijnairbags en een knieairbag voor de bestuurder.

  Opmerking:
  Airbags maken deel uit van het SRS-beveiligingssysteem (Supplemental Restraint System). Om het risico op airbagletsels te beperken moet je steeds een veiligheidsgordel dragen en rechtop zitten in het midden van de zetel, en mag je niet tegen de deur leunen. Laat kinderen tot 12 jaar steeds plaatsnemen op de achterbank en gebruik de juiste kinderzitjes. Plaats nooit naar achteren gerichte kinderzitjes op de voorzetel. Raadpleeg de gebruikershandleiding en instructies van het kinderzitje voor bijkomende informatie.

  Mirror

  ZELFDIMMENDE ACHTERUITKIJKSPIEGEL

  Deze spiegel dimt automatisch verblindend licht van de koplampen van je achterliggers. Zo blijft je zicht naar achteren onbelemmerd en kun je veiliger rijden.

  Active Stability Control (ASC) 

  ACTIVE STABILITY CONTROL (ASC)

  Als wielen grip verliezen op gladde bodem of in bochten, regelt het ASC automatisch het motorvermogen en oefent het remkracht uit op de juiste wielen om de controle te helpen bewaren en een slip te voorkomen.

  Opmerking:
  De tussenkomsten van het ASC-systeem zijn louter bedoeld als ondersteuning voor de bestuurder. Rijd steeds veilig en vertrouw nooit alleen op deze functies. Gebruik steeds dezelfde maat en hetzelfde type banden voor de 4 wielen. Installeer geen aftermarketsperdifferentieel op je wagen. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor bijkomende informatie. Do not install any aftermarket limited slip differential on your vehicle. Please see the owner’s manual for additional information.

  Hill Start Assist (HSA) 

  HILL START ASSIST (HSA)

  Bij het wegrijden op een steile helling helpt het HSA je om te voorkomen dat het voertuig achteruitrolt wanneer je het rempedaal loslaat. Het systeem blijft gedurende twee seconden remkracht uitoefenen totdat je het gaspedaal indrukt.

  Opmerking:
  Hill Start Assist (HSA) is geen vervangmiddel voor een veilige rijstijl. Vertrouw nooit alleen op deze functie wanneer je steile hellingen oprijdt. Je wagen kan achteruitrollen wanneer hij zwaar beladen is of als je een erg steile of gladde helling oprijdt. Deze functie is niet bedoeld om de wagen langer dan 2 seconden ter plaatse te houden op een helling. Gebruik steeds het rempedaal om de auto ter plaatse te houden. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor bijkomende informatie.


 • OVERZICHT PREMIUM KWALITEIT

  Premium quality

  PUUR COMFORT

  Open de deur van de nieuwe Outlander en je wordt ontvangen in een omgeving van puur comfort. De aandacht voor details in elke textuur en elk accent weerspiegelt het engagement van Mitsubishi’s designers om een sfeer van totale luxe te creëren voor alle inzittenden. Alle voorzieningen in de nieuwe Outlander zijn even functioneel als aantrekkelijk. Een klimaatregeling met twee zones en zetels met tal van verstelmogelijkheden staan borg voor een aangenaam reiscomfort, zelfs over lange afstanden. De elektrisch bedienbare achterklep en het sleutelloze bedieningssysteem zorgen voor nog meer comfort. Stap in en ervaar zelf hoeveel rijplezier de nieuwe Outlander te bieden heeft.

  RUIM INTERIEUR

  Comfortable third row seats

  DERDE ZETELRIJ

  De tweede en derde zetelrij van de nieuwe Outlander kunnen flexibel worden aangepast. Zo kan de interieurruimte efficiënt benut worden naargelang van het aantal inzittenden en de hoeveelheid bagage. De tweede zetelrij kan vlot naar voren worden bewogen om de instap naar de derde zetelrij te vergemakkelijken.

  Cargo capacity

  KOFFERRUIMTE

  De bagageruimte kan met 335 millimeter verlengd worden door de zitting en rugleuning van de tweede zetelrij naar voren te klappen. Daardoor ontstaat een diepe laadruimte met een vlakke vloer.

  Seat arrangement & third row seats

  ZETELOPSTELLING

  De nieuwe Outlander biedt meer comfort. Dankzij een gemakkelijkere bediening van de zetels kan het voertuig flexibel aangepast worden aan het aantal passagiers en de hoeveelheid bagage.


  INTERIEURKWALITEIT

  Premium quality overview

  AANTREKKELIJK PREMIUM INTERIEUR

  Het dashboard en de deurpanelen zijn bekleed met een zacht materiaal met de textuur van echt leder. Deze zachte ‘look and feel’, afgewerkt met luxueuze decoratieve accenten, resulteert in een aantrekkelijk premium interieur.

  GEAVANCEERDE GELUIDDEMPING

  De nieuwe Outlander besteedt veel aandacht aan de geluiddemping van de motor, die een grote bron is van trillingen en lawaai. Het nieuwe pendelsteunensysteem absorbeert motortrillingen in voorwaartse/achterwaartse richting, waardoor trillingen en lawaai sterk verminderd worden. Ook de vorm van de A-stijlen, buitenspiegels en tochtstrips werd verfijnd, stuk voor stuk onderdelen die windgeruis veroorzaken. Daarnaast werden ook het dashboard, de vloerbekleding en de dakhemel aangepast om zo veel mogelijk geluid te onderdrukken. Om nog meer stilte te creëren werd de ophanging aangepast en werd gekozen voor banden die rolgeluiden beperken.

  EXTERIEURKWALITEIT

  Wide and stable appearance

  BREDE EN VASTBERADEN LOOK

  De brede en vastberaden look is te danken aan een trapeziumvormig radiatorrooster en de unieke vormgeving die verwijst naar het vroegere SUV-design van Mitsubishi. Ook de achterkant heeft een unieke vormgeving: zijn hoge positie creëert een brede look die reactievermogen en statigheid uitstraalt.

  Alloy wheels & cover

  LICHTMETALEN VELGEN

  De lichtmetalen wielen met premium afwerking verschaffen de nieuwe Outlander een stoere en sportieve look, maar vooral een stevige grip op de meest uiteenlopende wegen.


 • 2.0 MIVEC engine

  2.0 MIVEC-MOTOR

  De nieuwe 2-literbenzinemotor is stiller en efficiënter, met een piekvermogen van 150 pk bij 6.000 t.p.m. en een maximumkoppel van 195 Nm bij 4.200 t.p.m. De nieuwe MIVEC-technologie draagt bij tot betere milieuprestaties door het gewicht van de motor te verlagen en het brandstofverbruik te drukken.


  S-AWC (Super all wheel control)

  SUPER ALL WHEEL CONTROL (S-AWC)

  Dit geïntegreerde controlesysteem zorgt voor een ongelofelijke trekkracht, een onwrikbare stabiliteit en een intuïtief, lineair rijgedrag, zelfs op zwaar terrein, dankzij een optimale combinatie van het actieve stabiliteitscontrolesysteem ASC met 4WD en AYC (Active Yaw Control ofte actieve giercontrole).

  Cruise control

  CRUISE CONTROL

  De ingestelde snelheid wordt automatisch gehandhaafd, zelfs wanneer je je voet van het gaspedaal haalt, zodat je meer ontspannen kunt rijden tijdens lange ritten. Zodra je het rempedaal indrukt, wordt het systeem uitgeschakeld.

  Shift paddles

  AUTOMATISCHE VERSNELLINGSBAK (CVT)

  De nieuwe CVT (of continu variabele transmissie) reageert vlotter en aangenamer in alle rijomstandigheden en zelfs sneller bij gedeeltelijke belasting. Minder koppelverlies door wrijving draagt bij tot de hogere verbruikszuinigheid.

  S-AWC (Super all wheel control)

  SCHAKELPEDDELS

  Als de nieuwe Outlander is uitgerust met een Automatische versnellingsbak (CVT), kun je met de schakelpeddels achter het stuurwiel schakelen zonder je handen van het stuur te halen. Dit staat garant voor een sportief gevoel met maximaal comfort.

 • ENKELE HOOGTEPUNTEN

  LED headlamps with LED daytime running lamps

  LED-KOPLAMPEN MET LED-DAGRIJVERLICHTING

  De geavanceerde LED-koplampen bevatten ook LED‑dagrijlichten voor extra veiligheid zowel ‘s nachts als overdag.

  Sound quality control

  LED-MISTLICHTEN VOORAAN

  Electronically controlled sunroof

  ELEKTRISCH OPEN DAK

  Het elektronisch bediende zonnedak laat frisse lucht binnen, waardoor je meteen voelt dat je midden in het landschap zit.

  LED foot lamps

  LED-UITSTAPVERLICHTING

  De uitstapverlichting voor de bestuurder en passagier werkt wanneer de deur openstaat.

  Electric tailgate

  ELEKTRISCH BEDIENBARE ACHTERKLEP

  Je kunt de achterklep elektrisch openen of sluiten zonder uit te stappen, door een knop vlak bij de bestuurderszetel te bedienen of via de sleutel.

  Heated Windscreen

  VERWARMDE VOORRUIT

  De hittedraden die in het glas van de volledige voorruit verwerkt zijn, zorgen ervoor dat ijs of condensatie op de voorruit snel verdwijnen.

  Keyless operation system

  KEYLESS OPERATION SYSTEM (HANDENVRIJ SLEUTELSYSTEEM)

  Wanneer je de sleutel op zak hebt, kan je de deuren en achterklep vergrendelen/ontgrendelen dankzij een eenvoudige druk op de knop. De wagen wordt gestart met een startknop.

  S-AWC (Super all wheel control)

  ELEKTRISCHE PARKEERREM MET AUTO HOLD FUNCTIE

  De handrem op de Outlander werkt elektrisch en wordt bediend via een knop op de middenconsole. De apart in te schakelen Auto Hold-functie houdt de remmen vast wanneer de auto met het rempedaal tot stilstand is gebracht. Pas wanneer gas wordt gegeven, worden de remmen weer gelost.

  INFOTAINMENT

  SD navigation system

  MITSUBISHI MULTI COMMUNICATION SYSTEM (MMCS)

  Het multifunctionele navigatiesysteem geeft navigatie- en audiofuncties duidelijk weer op een groot aanraakscherm met een gebruiksvriendelijke interface. Ook beelden van de achteruitrijcamera kunnen worden weergegeven om de veiligheid te bevorderen.


  Clear wide screen

  SCHERM MET HOGE RESOLUTIE

  Het heldere en grote VGA-scherm geeft elk detail weer met hoge resolutie.  3D map view

  3D-KAARTWEERGAVE

  Kaarten kunnen indien gewenst bekeken worden met 3D-oriëntatiepunten.
  Audio system control

  AUDIO SYSTEM CONTROL

  Diverse functies van het geluidssysteem kunnen bediend worden op het aanraakscherm.


  2 Screen viewing

  SPLITSCREENWEERGAVE

  Twee schermen, bijvoorbeeld voor navigatie en audio, kunnen tegelijkertijd weergegeven worden.


  Metre display of guidance points

  WEERGAVE VAN NAVIGATIE IN TELLERPARTIJ

  Navigatiegegevens zoals afstand en richting worden weergegeven tussen de tellers van het instrumentenpaneel.

  ECO function information

  ECO-INFORMATIE

  Weergave van je ECO-score en andere informatie van ECO-functies.

  CD/MP3 player

  CD/MP3-SPELER

  Dankzij een USB-aansluiting in de vloerconsole kun je gemakkelijk je iPod of een andere audiospeler opladen of van je mobiele muziek genieten via de hoogwaardige radio/cd-speler.


  DAB

  MITSUBISHI CONNECT (SMARTPHONE DISPLAY AUDIO)

  Trek erop uit, waar en wanneer u wil. Ontdek nieuwe bestemmingen en nieuwe muziek met Mitsubishi Connect (Smartphone Display Audio), de intuïtieve link tussen uw smartphone en het scherm van het audiosysteem.

  Apple CarPlay en Google Android Auto™* hebben geen geheimen voor Mitsubishi Connect. Verbind uw compatibele Android smartphone of Apple iPhone met Mitsubishi Connect en u kunt, via het scherm van het audiosysteem, uw favoriete apps en muziek bedienen, oproepen doen, berichten versturen en kaartinformatie raadplegen. Dankzij de stembediening kan u uw aandacht onafgebroken bij het rijden houden, zodat u steeds veilig onderweg bent.

  *Sommige features of apps zijn mogelijk niet beschikbaar voor alle landen of alle regio’s.

  Rockford fosgate premium sound system

  ROCKFORD FOSGATE® PREMIUM SOUND SYSTEM

  De elektrische kanalen en het geluidsweergavemechanisme van het premium audiosysteem dat werd ontwikkeld in samenwerking met Rockford Company, werden volledig herzien. Bovendien hebben ingenieurs van beide firma’s gewerkt aan een grondige tuning van de geluidskwaliteit. Het resultaat is een hoogwaardige geluidskwaliteit die veruit superieur is ten opzichte van het vorige model.

  Opmerking: Rockford Fosgate® en bijhorende logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Rockford Corporation in de VS en daarbuiten. DTS Neural Surround™ is een handelsmerk van DTS, Inc.

  1 3,5 cm soft dome tweeter
  2 16 cm polypropyleen conus luidspreker
  3 16 cm polypropyleen coaxiale 2-wegsluidspreker
  4 25 cm subwoofer
  5 710 W high power 8-kanaalsversterker