Mitsubishi Outlander PHEV, de Plug-in hybride SUV| Mitsubishi Motors

 • DE BEST VERKOCHTE PLUG-IN HYBRIDE SUV TER WERELD*

  Outlander_PHEV_MY18_1
 • Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties.

  Loading

  Dit model

  38.990,00€

  Outlander PHEV Intense 2.0 liter 4WD 16 kleppen MIVEC

  Aanbevolen catalogusprijs* 44.790,00€
  Prijs buitenkleur 800,00€
  Korting** - 6.600,00€

  *De aanbevolen maximumprijs voor de wagen vermeld zonder extra opties. **Korting geldig voor particulieren bij aankoop van een nieuwe Mitsubishi uit stock in de deelnemende Belgische verkooppunten van 01/07/2018 t.e.m 31/07/2018 en zolang de voorraad strekt. Aanbod onder voorwaarden.

  0 PRODUCTS IN COMPARISON

  Close

  You Cannot Select More Than 5 Cars

 • PHEV-small

  OUTLANDER PHEV
  's WERELDS FAVORIETE PLUG-IN HYBRIDE SUV
  EN DIE VAN UW BOEKHOUDER.

  Geen wonder dat de Outlander PHEV de bestverkochte Plug-in Hybride SUV ter wereld*** is. Hij combineert de kracht van een benzinemotor met de zuinigheid van 2 elektromotoren. Deze kunnen aan het stopcontact opgeladen worden, of onderweg door de verbrandingsmotor. Het resultaat? Een extreem lage CO2-uitstoot van 41g/km en verbruik van 1,7l/100 km en autonomie van meer dan 800 km. Dat wordt beloond met 100% fiscale aftrekbaarheid** en een uiterst lage VAA. Allemaal voordelen waarvan u nu geniet, in 2018 en tot ver na 2020.*

  100% AFTREKBAAR, VANDAAG EN MORGEN.*

  *Beherman Motors nv, invoerder Mitsubishi Motors voor België en het Groothertogdom Luxemburg is niet verantwoordelijk voor eventuele aanpassingen in het fiscale beleid.
  ** Voor bedrijven of zelfstandigen in vennootschap.
  ***Intern onderzoek / Totaal retail volume 2017.
Lees meer
 • NIEUW DESIGNCONCEPT

  Dynamic Shield

  Dynamic Shield

  Het nieuwe ‘Dynamic Shield’-frontdesign van Mitsubishi bouwt voort op de functionele aspecten die de opeenvolgende generaties van de Pajero en de Lancer Evolution typeren. Het zwarte middengedeelte straalt kracht en prestaties uit, aan beide zijkanten en onderaan omsloten door een gespierd symbool van bescherming voor zowel mens als machine.

  Dit design is niet louter een vormelijk concept, maar heeft een echte, in functionaliteit gewortelde betekenis en zal de basis vormen voor het frontdesign van alle toekomstige Mitsubishi-modellen. Geschikte frontdesigns op basis van dit concept zullen ontwikkeld worden voor verschillende toekomstige voertuigklassen.

  The Outlander PHEV's Embodiment of Dynamic Shield

  HET DYNAMIC SHIELD VAN DE OUTLANDER

  Het grote zwarte frontpaneel straalt een gevoel van sportiviteit uit en is aan drie kanten ingesloten – links en rechts door de bumpers en onderaan – om een beschermend ‘schild’ te vormen.

  In tegenstelling tot het vorige designconcept, dat verwees naar ecologie en geavanceerde technologie en verfijnd was zonder arrogantie uit te stralen, is het idee achter deze gedurfde nieuwe aanpak een dynamische interpretatie die de essentie van Mitsubishi meer naar de voorgrond brengt. Dit voertuig markeert het keerpunt waarop het design zich ontwikkelt als een middel om de présence van Mitsubishi Motors te versterken.

  Front grille available in dark and chrome and piano black

  Radiatorrooster voorraan

  Het radiatorrooster straalt kracht en prestaties uit, met zijn zwarte middengedeelte, omsloten door een bumper met halfronde uiteinden. Chroomaccenten aan de zijkanten belichamen de kracht en verfijning van een premium SUV.

  A Design that only PHEV can pull off

  EEN DESIGN WAARMEE ALLEEN DE OUTLANDER PHEV WEGKOMT

  Het Outlander-concept is meer SUV-achtig geworden en dus schakelde hij over naar een meer SUV-achtig design voor de bodembescherming vooraan in de vorm van een grote zilverkleurige skidplaat. Om een look te realiseren die meer dan louter de kracht van het frontdesign onderstreepte, is de onderkant volledig zwart en zijn de flanken onderaan bekleed.

  LED daytime running lamps (LED DRL) / position lamps

  Ledkoplampen en leddagrijlichten

  Ledkoplampen en leddagrijlichten (LED DRL)/parkeerlichten verhogen de veiligheid door de zichtbaarheid te verbeteren. Daarnaast dragen ze bij tot de styling.

  Rear Design

  Design achterkant

  Vooraan stralen de koplampen en het radiatorrooster een gevoel van breedte uit, dat achteraan wordt weerspiegeld in een gelijkaardig gevoel van breedte en stabiliteit. Vorige modellen hanteerden een frontdesign dat stopte op de flanken, terwijl het gezicht van het nieuwe model doorloopt op de flanken om een indruk van breedte te creëren.

  Super wide LED rear combination lamp extends to the tailgate

  Extra brede ledachterlichten strekken zich uit tot de achterklep

  De duidelijk zichtbare ledachterlichtblokken zijn ontworpen om zowel de veiligheid als de styling te bevorderen.

  Shark fin type antenna

  Haaienvinantenne

  Om de sportiviteit en verfijning te beklemtonen is een haaienvinantenne verkrijgbaar.

  Silver skid plate

  Zilverkleurige beschermingsplaat

  Zilverkleurige beschermingsplaat onder de achterbumper benadrukt de robuustheid van het SUV-design.

  FUNCTIONEEL DESIGN

  Aerodynamic design

  Aerodynamisch design

  De stroomlijn van de nieuwe Outlander werd ontwikkeld aan de hand van extreem hoge normen voor een SUV. Dankzij herhaalde computeranalyses en talloze windtunnelexperimenten is de nieuwe Outlander erin geslaagd om superieure stroomlijnkenmerken te verzoenen met een verleidelijk koetswerkdesign. Dit aerodynamische design draagt in grote mate bij tot een lager brandstofverbruik, een beperkte CO2-uitstoot en de stabiliteit bij het rijden met hoge snelheden.

  Wheels

  Velgen

  De nieuwe 18-duimvelgen zijn machinaal gepolijst met een tweekleurig Black & Silver-design, dat bijdraagt tot de luxueuze en sportieve uitstraling.

  Electric tailgate

  Elektrisch bedienbare achterklep

  Je kunt de achterklep elektrisch openen of sluiten zonder uit te stappen, door een knop vlak bij de bestuurderszetel te bedienen.

  OUTLANDER PHEV: EEN VEELZIJDIG DESIGN

  A design suited to city driving

  EEN DESIGN DAT GESCHIKT IS VOOR STADSVERKEER

  Net zoals de energieke en krachtige voorkant maken de koplampen en parkeerlichten gebruik van leds, om bij te dragen tot een beeld van geavanceerde verfijning, geschikt voor stadsverkeer.

  A design that also shines outdoors and off road

  EEN ONTWERP DAT OOK SCHITTERT OP HET PLATTELAND EN OFFROAD

  Dit krachtige design, dat de essentie van Mitsubishi belichaamt, bouwt voort op de functionele aspecten van de Pajero en de Lancer Evolution en ziet er zowel op het platteland als offroad goed uit.

 • KWALITATIEF HOOGWAARDIG INTERIEUR

  Outlander PHEV interior v1

  RUIM COMFORT EN NIEUWE VERFIJNING

  Leg je handen op het 4-spakige stuurwiel, bekleed met leder. Geniet van het verfijnde interieur, met zijn nieuwe console, zijn decoratieve inzetstukken, zijn luxueuze uitrusting en nog veel meer. De stoelen zijn uiterst nauwkeurig afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit. De rugleuningen van de achterstoelen kunnen omgeklapt worden om op flexibele wijze in te spelen op wijzigende laadbehoeften.

  ZETELMATERIAAL

  Black leather

  Zwart leder

  * De lederen zetels zijn bekleed met kunstleder op de flanken, achterkant en hoofdsteun (ook voor de zijkanten van de centrale armsteun achterin, de armsteunen in de deuren en de deurbekledingspanelen).

  Dark brown leather

  Donkerbruin leder

  * De lederen zetels zijn bekleed met kunstleder op de flanken, achterkant en hoofdsteun (ook voor de zijkanten van de centrale armsteun achterin, de armsteunen in de deuren en de deurbekledingspanelen).

  Comfort Tech (C-TEC)

  Comfort Tech (C-TEC)

  * Functioneel materiaal dat bij extreme weersomstandigheden niet te warm of te koud aanvoelt.

  Steering wheel

  Stuurwiel

  Het nieuwe 4-spakige stuurwiel is bekleed met zacht, hoogwaardig leder voor een optimale grip en is getooid met chroomaccenten en zilverkleurige knoppen.

  Centre console

  Middenconsole

  De vloerconsole met zwarte siermotieven en zilverkleurige biesversiering is breder en hoger dan in premium personenwagens.

  INFORMATIEPANEEL

  Energy usage indicator

  ENERGIEVERBRUIKSINDICATOR

  Hoe efficiënt ben je aan het rijden? De energieverbruiksindicator houdt je op de hoogte van je rijstijl door de Power-, Eco- of Charge-zone aan te wijzen.

  Charge and save

  Laden en energie besparen

  Controleer het batterijgebruik met je vingertoppen. Duw op CHRG om de batterij via de motor op te laden. Druk SAVE om het gebruik van de batterij te beperken.

  ECO Score

  ECO Score

  Geeft de milieuvriendelijkheid van je rijstijl aan. Hoe meer groene blaadjes, hoe beter.

  ECO Mode Control

  ECO Mode-knop

  Indrukken voor een energie-efficiënter gebruik van de elektromotoren, verbrandingsmotor, airco en vierwielaandrijving.

 • ERVAAR DE OUTLANDER PHEV

  DE EFFICIËNTIE VAN MORGEN

  Experience the power of gliding

  Unieke layout

  1. Twin Motor 4WD en S-AWC
  De aparte motoren op de voor- en achteras zorgen voor een uiterst geraffineerde aandrijving op de vier wielen terwijl het S-AWC garant staat voor een uitstekende rijstabiliteit en een intuïtief en lineair rijgedrag.
  2. Tweelitermotor
  De krachtige en erg efficiënte motor stoot een minimum aan CO2 uit.
  3. Generator
  De krachtige generator zet motorkracht om in elektriciteit om de aandrijvingsbatterij op te laden en de motoren wanneer nodig bij te staan.
  4. PDU voor de motor vooraan & EMCU achteraan
  Deze intelligente controle-units dragen bij tot een hogere energie-efficiëntie en een optimale motorsturing met een onmiddellijk beschikbaar maximumkoppel dat hoger ligt dan dat van een drieliter benzinemotor.
  5. Aandrijvingsbatterij
  De batterij werd onder de vloer geplaatst om zo veel mogelijk interieurruimte te bieden en tegelijk het zwaartepunt te verlagen voor meer veiligheid en een beter rijgedrag.

  PHEV's efficiency

  De efficiëntie van PHEV

  Het innovatieve Plug-in Hybrid EV-systeem is bijzonder efficiënt. In de zuiver elektrische rijmodus verbruik je geen brandstof en stoot je geen CO2 uit, terwijl de rijervaring ongelofelijk stil is. In hybridemodus kun je zelfs grotere afstanden afleggen met een lage uitstoot en een indrukwekkend gemengd verbruik van 1,7 liter/100 km. Je kunt zelfs tijdens het rijden elektriciteit produceren, terwijl je in alle sereniteit grote ongerepte gebieden verkent.

  Electric driving

  Elektrische rijmodus

  EV Drive Mode: Uitsluitend elektrische energie
  De elektromotoren drijven het voertuig aan met elektriciteit van de batterij, waarbij geen brandstof wordt verbruikt en geen CO2 wordt uitgestoten. Deze aandrijfmodus is geruisloos, milieuvriendelijk en krachtig. De topsnelheid bedraagt in dit geval 120 km/u.

  Hybrid driving

  Hybride rijmodus

  Series Hybrid Mode: Elektrische energie + ondersteuning van verbrandingsmotor
  De elektromotoren drijven het voertuig aan met door de verbrandingsmotor gegenereerde elektriciteit. De verbrandingsmotor produceert elektriciteit wanneer het batterijniveau laag is en om het vermogen op te drijven bij snelle acceleraties en bergop rijden.

  Hybrid driving

  Hybride rijmodus

  Parallel Hybrid Mode: Verbrandingsmotor + ondersteuning van elektromotoren
  De verbrandingsmotor drijft het voertuig aan (onder meer bij hoge snelheden, wanneer het motorrendement hoog is), bijgestaan door de elektromotoren wanneer extra vermogen vereist is.

  Regenerative braking level selector

  Regelschakelaar voor regeneratief remmen

  Met behulp van de selectiehendel op het stuurwiel kun je de weerstand om regeneratief te remmen op zes niveaus instellen*.
  * Behalve wanneer de adaptieve snelheidsregelaar ACC actief is.

  ECO DRIVE-ONDERSTEUNINGSSYSTEEM

  ECO Drive support system

  ECO-score

  De ECO-score die door de ECO-indicator wordt weergegeven, is een bron van motivatie voor PHEV-rijders. Als ecologisch rijden almaar plezieriger wordt, zullen de automobilisten steeds milieuvriendelijker worden.

  ECO Drive support system

  ECO-mode

  In de ECO-modus verbruikt de airco extra weinig energie en wordt het acceleratievermogen ingeperkt om de brandstofverbruik te verlagen.

  ECO Drive support system

  Tips om de functies optimaal te gebruiken en het rijplezier te maximaliseren.

  OPLADEN

  Charging

  De batterij opladen

  GEMAKKELIJK OPLADEN THUIS EN ONDERWEG
  Sluit de OUTLANDER PHEV thuis aan op een gewoon stopcontact om de aandrijfbatterij op te laden. Met de geïntegreerde lader en laadkabel kun je de batterij ’s nachts in ongeveer vijf uur* opladen. Of gebruik de snellader om op slechts 30 minuten (tot 80% van de capaciteit) bij te laden aan een commerciële laadinstallatie. Handig: de laadstatus wordt aangegeven op het instrumentenpaneel.
  * Met een elektrische voeding van 230V/10A. 6,5 uur met een elektrische voeding van 230V/8A.

  Regular charging

  Gewoon opladen

  Zeer handig voor thuis.

  Quick charging

  Snelladen

  Onderweg kun je de snellader gebruiken om tijd te winnen.

  Public charging

  Publiek opladen

  CHAdeMO in Europa. Maandelijkse updates van de CHAdeMO-laders in laadstations zijn beschikbaar op de website van CHAdeMO. http://www.chademo.com/wp/

  COMFORT

  RIJCOMFORT, RIJSTABILITEIT

   
  Reduced body vibration

  Trillingdemping

  Voor meer rijcomfort werden de koetswerktrillingen ingedijkt door een beperking van de trillingen van de batterij en achterste elektromotor als gevolg van oneffenheden in het wegdek.

  Riding comfort, driving stability

   

  Een grotere koetswerkstijfheid en een vernieuwde dwarsligger voor de voorophanging bieden een stabieler en levendiger rijgedrag.

  Riding comfort, driving stability

  Koetswerk

  De koetswerkstijfheid werd verhoogd door de aanhechtingspunten van de ophanging te versterken, waardoor de ophanging ook nauwkeuriger werkt.

  Front suspension

  Voorophanging

  De aanhechtingspunten van de voorophanging zijn stijver, waardoor de stuurinrichting en ophanging nog preciezer reageren op de input van de bestuurder.

  Rear suspension

  Achterophanging

  De cilinders van de achterste schokdempers zijn groter, voor een stabieler rijgevoel. De geoptimaliseerde dempingskwaliteiten verbeteren ook de rijstabiliteit.

   
 • Experience the power of gliding

  Uniek

  Stiller dan stil. Weergaloos stabiel. De nieuwe Outlander PHEV biedt het rustige en ontspannende gevoel dat je over de weg glijdt dankzij het krachtige koppel en de stevige stabiliteit van de Twin Motor 4WD en S-AWC systemen. Dit uiterst aangename gevoel verhoogt het rijplezier in dagdagelijkse omstandigheden.

  ZACHTE LINEAIRE RESPONS

  Black leather

  Zachte lineaire respons

  Alleen een elektrisch voertuig met twee elektromotoren kan zo’n zachte respons en acceleratie bieden. Het hypermoderne geïntegreerde controlesysteem verschaft een uiterst lineair rijgedrag en optimale prestaties die rijvaardigheid van de bestuurder ondersteunen. Dankzij het PHEV-systeem kun je optimaal gebruikmaken van de elektromotor, zodat je in alle zachtheid, zonder overbrengingsschokken en bijzonder milieuvriendelijk lange afstanden kunt afleggen.

  Dark brown leather

  S-AWC (Super All Wheel Control)

  Dit geïntegreerde controlesysteem, dat uitsluitend door Mitsubishi Motors wordt aangeboden, biedt ongelofelijke prestaties en een maximale controle. Door de AYC (Active Yaw Control), het antiblokkeerremsysteem (ABS) en de actieve stabiliteitscontrole (ASC) met tractiecontrole (TCL) optimaal te beheren, kun je het potentieel van het Twin Motor 4WD-systeem ten volle benutten zonder de veiligheid, het comfort en het brandstofverbruik in het gedrang te brengen. Voor meer trekkracht en stabiliteit kun je desgewenst de 4WD LOCK-knop indrukken om de vergrendeling van het middendifferentieel te simuleren en het motorkoppel optimaal te spreiden over de vier wielen.

  Twin motor 4WD

  Twin motor 4WD

  Krachtige motoren die apart gemonteerd zijn ter hoogte van de voor- en achteras leveren meteen het gevraagde koppel, waardoor de vierwielaandrijving ongelofelijk snel en zacht reageert.

  4WD Lock switch

  4WD Lock-schakelaar

  De NORMAL-modus zorgt voor een optimale aandrijving van de voor- en achterwielen. Voor meer trekkracht bedien je de schakelaar op de vloerconsole om over te schakelen naar de 4WD LOCK-modus, die het beschikbare motorkoppel verspreidt en wielspin beperkt.

 • VEILIGHEIDSUITRUSTING

  Technology for peace of mind

  Technologie voor een gerust gemoed

  Geavanceerde nieuwe technologie zorgt voor een intelligente ondersteuning met het oog op meer rijveiligheid in de OUTLANDER PHEV. Je rijdt met meer vertrouwen in de wetenschap dat jij en je inzittenden doeltreffend beschermd worden door een robuuste RISE-koetswerkstructuur en een omvangrijke, algemeen gelauwerde veiligheidsuitrusting.

  Euro NCAP 5-Star

  5 Euro NCAP-sterren

  De Outlander PHEV kreeg in 2013 5 sterren bij de Euro NCAP-tests in 2013 en bovendien de Euro NCAP Advanced Award (voor het FCM-systeem).

  ACTIEVE VEILIGHEID

  Adaptive cruise control system (ACC)

  Adaptieve cruisecontrol (ACC)
  1. Geen voorligger
  De ingestelde snelheid wordt gehandhaafd, zelfs wanneer je je voet van het gaspedaal haalt.

  Adaptive cruise control system (ACC)

  Adaptieve cruisecontrol (ACC)
  2. Voorligger
  De ingestelde voertuigafstand wordt gehandhaafd.

  Adaptive cruise control system (ACC)

  Adaptieve cruisecontrol (ACC)
  3. Vertragende of stoppende voorligger
  Wanneer de voorligger vertraagt of stopt, vertraagt of stopt het ACC-systeem ook jouw voertuig.

     
  Adaptive cruise control system (ACC)

  Adaptieve cruisecontrol (ACC)
  ACC –weergave op multi-informatiescherm

  FORWARD COLLISION MITIGATION-SYSTEEM (FCM)

   
  FORWARD COLLISION MITIGATION SYSTEM (FCM)

  Helpt aanrijdingen te voorkomen of schade te beperken als een aanrijding onvermijdelijk wordt.

  Noot:
  De detectie- en controlefuncties van de ACC- en FCM-systemen zijn louter ondersteunend. Rijd altijd veilig en vertrouw nooit integraal op deze functies. Het is mogelijk dat de ACC- en FCM-systemen in bepaalde situaties niet in werking treden. Lees de handleiding aandachtig en houd rekening met deze beperkingen. De ACC- en FCM-systemen werken wanneer zich een voorligger voor het voertuig bevindt. Deze functies zijn niet ontworpen om motorrijders of voetgangers te detecteren, maar kunnen ze in sommige situaties toch opmerken. Raadpleeg bij vragen je plaatselijke Mitsubishi Motors dealer voor meer details.

  Danger of collision

  1. Gevaar voor een botsing
  Waarschuwing + remassistantie

  High danger of collision

  2. Groter gevaar voor een botsing
  Waarschuwing + automatische noodstop

  Extremely high danger of collision

  3. Extreem groot gevaar voor een botsing
  Waarschuwing + intensieve automatische noodstop

  CM indication on multi-information display

  FCM-weergave op multi-informatiescherm

  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  LANE DEPARTURE WARNING (LDW)

  De bestuurder krijgt een visuele en auditieve waarschuwing wanneer het voertuig zijn rijstrook dreigt te verlaten zonder dat de richtingaanwijzers werden ingeschakeld.

  LDW indication on multi-information display

  LDW-weergave op multi-informatiescherm

  Multi around monitor

  Multi around view monitor

  De beelden van de camera’s op de voor-, zij- en achterkant van de auto (inclusief vogelperspectief-beeld) kunnen in verschillende combinaties getoond worden om aan te geven wat er zich in de dode hoeken bevindt, zodat je veiliger kunt parkeren.

  Ultrasonic misacceleration Mitigation System (UMS)

  Ultrasonic misacceleration Mitigation System (UMS)

  Om aanrijdingen bij het parkeren te helpen voorkomen klinkt een pieptoon en verschijnt er een waarschuwing wanneer de sensoren voor- of achteraan een obstakel detecteren in de buurt van de auto. Bij een onbedoelde plotse acceleratie wordt ook het motorvermogen verminderd.

  De motorvermogencontrole treedt in werking:
  Bij snelheden van 0-10 km/h (niet in N- of P-stand)
  Wanneer zich binnen ca. 4 m een voertuig/obstakel bevindt
  Wanneer het gaspedaal bruusk en hard wordt ingeduwd
  Wanneer de bestuurder niet wegstuurt om een voertuig/obstakel te vermijden

   
  AYC (Active yaw control)

  AYC (Active yaw control)

  Optimaliseert de vermogensspreiding over de voor- en achteras op basis van door sensoren geleverde informatie over de stuurhoek, de voertuigsnelheid, G-krachten bij het remmen en in bochten. Het systeem zorgt niet alleen voor een krachtig acceleratievermogen, maar ook voor een beter bochtengedrag dankzij de actieve giermomentcontrole.

  ABS (Anti-lock braking system)

  ABS (antiblokkeerremsysteem)

  Controleert de remkracht om te voorkomen dat wielen blokkeren bij plots remmen of op gladde wegen. Het EBD-systeem stelt de achterremmen bij naargelang van het aantal inzittenden.

  *EBD (remafstand)

  Active Stability Control(ASC)

  Active Stability Control (ASC)

  Als wielen grip verliezen op gladde bodem of in bochten, regelt het ASC automatisch het motorvermogen en oefent het remkracht uit op de juiste wielen om de controle te helpen bewaren en een slip te voorkomen.

  Hill Start Assist (HSA)

  Hill Start Assist (HSA)

  Bij het wegrijden op een steile helling helpt het HSA je om te voorkomen dat het voertuig achteruitrolt wanneer je het rempedaal loslaat. Het systeem blijft gedurende twee seconden remkracht uitoefenen totdat je het gaspedaal indrukt.

  Auto Dimming Rear View Mirror

  Auto Dimming Rear View Mirror

  Deze spiegel voorkomt verblinding door de koplampen van auto’s achter je, zodat het zicht en de veiligheid niet in het gedrang komen.

  PASSIEVE VEILIGHEID

  7 SRS Airbags

  7 SRS Airbags

  Bij een botsing worden de inzittenden beschermd door zeven airbags die de impactenergie helpen te absorberen. Het systeem omvat frontale en laterale airbags, gordijnairbags en een knieairbag voor de bestuurder.

  RISE Body

  RISE-KOETSWERKSTRUCTUUR

  De veiligheid bij een botsing wordt aanzienlijk verhoogd door de RISE-koetswerkstructuur (Reinforced Impact Safety Evolution) van Mitsubishi Motors, dat de botsenergie doeltreffend absorbeert en het interieur in hoge mate afschermt.

 • MMCS

  MMCS (Mitsubishi Multi Communication System)

  MMCS (Mitsubishi Multi Communication System)

  Het multifunctionele navigatiesysteem geeft de navigatie- en muziekfuncties duidelijk weer op een groot touchscreen met gebruiksvriendelijke interface. Beelden van de achteruitrijcamera kunnen ook worden weergegeven om de rijveiligheid te verhogen.

  Wide HD display

  Breed HD-scherm

  Geeft informatie met hoge resolutie weer en is gemakkelijk afleesbaar.

  Sound quality control

  Geluidskwaliteitscontrole

  Voor een gemakkelijk instelling van diverse geluidscontrolefuncties.

  3D Map view

  3D-kaartweergave

  Geeft polygonale 3D-punten weer op de stadskaarten.

  ECO Information Indicator

  ECO-informatie-indicator

  Geeft je ECO-score en andere EV/PHEV-gerelateerde gegevens weer.

  Split display

  Splitscreenweergave

  Twee schermen, bijvoorbeeld voor navigatie en audio, kunnen tegelijkertijd weergegeven worden.

   

  MEER FEATURES

   
  Navigation guidance in metre display

  Weergave van de navigatie-instructies in de tellerpartij

  Navigatiegegevens zoals afstand en richting worden weergegeven tussen de tellers van het instrumentenpaneel.

  Rockford fosgate premium sound system

  Rockford Fosgate Premium Audiosysteem

  Geniet van de verbluffende geluidskwaliteit van een nieuw audiosysteem dat werd ontwikkeld in samenwerking met Rockford Corporation. Negen luidsprekers omringen je met een spectaculaire DTS Neural Surround™ sound.

  USB port & 12V power outlets

  USB poort en 12V aansluitpunten

  Deze voorzieningen bevinden zich op een praktische plaats in de centrale vloerconsole, waar ze gemakkelijk bereikbaar zijn als je het deksel opent.

   

  UITRUSTING

   
  Keyless Operating System (KOS)

  Keyless Operating System (KOS)

  Wanneer je de sleutel op zak hebt, kun je een knop aan de buitenzijde van de voordeuren of de achterklep indrukken om alle deuren en de achterklep te ontgrendelen. Het plug-in hybride EV-systeem wordt gestart met een startknop op de bestuurdersplaats.

  test

  Rijcomfort

  Welkom in de wereld van comfort en rust. De OUTLANDER PHEV is uitgerust met geavanceerde functies, zoals een elektrische verwarming, een speciaal scherm en een afstandsbediening, om de rit zo comfortabel mogelijk te maken.

  Electric heater

  Elektrische verwarming

  De elektrische verwarming gebruikt de elektrische waterpomp om warm water te laten circuleren en het interieur te verwarmen, zelfs wanneer de motor niet draait – bijvoorbeeld tijdens het rijden in elektrische modus. Zo kan men de verwarming ’s morgens vroeg of ’s avonds laat activeren zonder de buren te storen. In extreem koud weer kan de elektrische verwarming ook gebruikt worden als aanvulling voor de verwarming die wordt gevoed door de motor.

  Special PHEV display functions

  Speciale PHEV-schermfuncties

  Het multi-informatiescherm geeft diverse PHEV-functies weer, zoals een energiestroomindicator en een rijbereikindicator. Ook de beelden van de achteruitrijcamera kunnen op dit scherm weergegeven worden.

  Mitsubishi remote control

  Mitsubishi-afstandsbediening

  Gebruik voor je comfort je smartphone om op afstand de oplaadtimer in te stellen, het opladen te programmeren voor nachttarief, de resterende oplaadtijd te controleren en tal van andere functies. Met de Mitsubishi Remote Control app kan bovendien de elektrische verwarming of airco worden ingesteld of geprogrammeerd. Noot: Het voertuig en de smartphone moeten verbonden zijn via een Wi-Fi-verbinding. Het is mogelijk dat sommige smartphones niet compatibel zijn. De koelfunctie kan alleen vanop afstand bediend worden in auto’s zonder elektrische verwarming. Voor voorverwarming is de elektrische verwarming nodig.

  Dual-zone automatic climate control

  Automatische airconditioning met 2 zones

  Het krachtige klimaatregelingssysteem biedt de mogelijkheid om de temperatuur voor de bestuurder en de voorste passagier apart in te stellen.

  Heated steering wheel

  Verwarmd stuurwiel

  Het verwarmde stuurwiel zorgt voor comfortabeler sturen bij koud weer. De bedieningsknop ervan is ideaal geplaatst op het centrale paneel.

  Steering wheel mounted controls

  Stuurbediening

  Voor een gemakkelijke bediening zijn op het stuurwiel handige knoppen voor het audiosysteem, het handsfree Bluetooth®-systeem voor mobiele telefoons en de Multi Around Monitor (met de cameraknop) voorzien.

  Sunglass pocket

  Zonnebrilhouder

  De zonnebrilhouder bevindt zich op een handig plaats en kan door zachtjes te drukken gemakkelijk geopend of gesloten worden.

  Electric tailgate

  Elektrisch bedienbare achterklep

  Je kunt de achterklep elektrisch openen of sluiten zonder uit te stappen, door een knop vlak bij de bestuurderszetel te bedienen.

  Convenient charging cable storage

  Handige opbergruimte voor laadkabel

  Onder de laadvloer van de bagageruimte achterin is een handige opbergruimte voorzien voor de laadkabel.

  Bottle holders with push-open type lid

  Bekerhouders

  Houd de cover gesloten voor een nettere, meer verfijnde look.

  Floor console box

  Vloerconsolebox

  Wordt samen met ingeschakelde koplampen verlicht om gemakkelijker de inhoud te zien.

  Heated windscreen

  Verwarmde voorruit

  De hittedraden die in het glas van de volledige voorruit verwerkt zijn, zorgen ervoor dat ijs of condensatie op de voorruit bijzonder snel verdwijnen.

   

Lees meer
 • Downloads

 • Promotional-Block-Blank

  Vind uw verdeler

  Meer weten over de Outlander PHEV? Contacteer uw verdeler voor meer informatie.