Onze ambassadeurs

Vincent Vanasch

De beste keeper ter wereld is als eerste doelman van de Red Lions een vaste waarde in ons nationale Hockeyteam. Zeker tijdens de shoot-outs van de WK-finale in 2018 deed Vanasch zijn bijnaam van ‘The Wall’ alle eer aan. De nationale ploeg werd namelijk wereldkampioen in India.

In de reguliere competitie blinkt hij uit bij de Waterloo Ducks, die in 2019 als allereerste Belgische club ooit, erin zijn geslaagd om de Euro Hockey League titel te veroveren. Daarnaast presteerde hij schitterend op de Olympische Spelen van Londen 2012 met een trotse vijfde plaats en een verdiende zilveren medaille in Rio 2016.

“Het merk Mitsubishi weerspiegelt mijn drang naar perfectie en mijn interesse in de nieuwste technologieën. Ook naast het veld vertrouw ik graag op het allerbeste materiaal en wil ik mijn partners blindelings kunnen vertrouwen. En welke auto is er nu betrouwbaarder dan een Mitsubishi?'

An Lemmens

Presentatrice An Lemmens kent u wellicht van 'The Voice’, ‘The Voice Kids’, ‘So You Think You Can Dance’ en ‘Boer Zkt Vrouw’.

Daarnaast staat ze bekend als een groot dierenliefhebber. In 2013 startte ze uit eigen beweging het opvallende initiatief ‘Pin Up Pup’, waarbij ze op frequente basis asielhonden ter adoptie aanprijst via de sociale media.

Clara Cleymans

Clara Cleymans is een Vlaamse actrice, zangeres en muzikante. Iedereen kent haar als procureur De Ridder uit de gelijknamige reeks op Eén. Maar bij het grote publiek is ze ook voornamelijk bekend van de succesvolle spektakelmusical ‘40-45’. Maar ze is evengoed gekend van haar gesmaakte imitaties in ‘Tegen de Sterren op’ en haar rollen in ‘Thuis’ en ‘Code 37’.

“Als jonge moeder draag ik veiligheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Aangezien ik voor mijn werk vaak lange afstanden afleg vind ik ook comfort belangrijk. Allemaal troeven die ik in mijn Mitsubishi Eclipse Cross terugvind. En dat hij er ook nog eens knap uitziet, is voor mij de kers op de taart.”

Jean-Michel Saive

Het palmares van Jean-Mi is te lang om hier volledig weer te geven. Zo betwistte hij 22 wereldkampioenschappen (een record) en werd hij niet minder dan 25 keer Belgisch kampioen, won hij zeven Europese Bekers voor clubs,…

“Ik ben al een trotse ambassadeur van mijn favoriete merk sinds 2015. De specifieke kenmerken van mijn eigen sport vind ik bij Mitsubishi terug : de Japanse precisie, uithoudingsvermogen en snelheid. Deze troeven apprecieer ik in het bijzonder in mijn Outlander, waarmee ik jaarlijks 40.000 km afleg en die me nog nooit in de steek gelaten heeft.”