Rijdynamiek

Of je nu heen en weer rijdt naar de binnenstad of ontspannen over landwegen toert, deze Mitsubishi is een genot om mee te rijden dankzij zijn vlotte wendbaarheid en zeer gunstige brandstofverbruik.
Alt Text
Geavanceerde motortechnologie

Laat je zintuigen prikkelen

Met zijn pittige motor en uitstekende prestaties begeeft de Space Star zich net zo vlot door druk stadsverkeer als over buitenwegen.
Alt Text
Een van de kleinste draaicirkels in zijn klasse

Parkeren in de binnenstad was nog nooit zo eenvoudig

Een parkeerplek moet je nog altijd zelf zoeken, maar we kunnen het parkeren wel een stuk gemakkelijker voor je maken. Met zijn compacte buitenafmetingen, prettige stuurbekrachtiging en een draaicirkel van slechts 9,2 meter vind je altijd wel een geschikt plekje.
Alt Text

Gunstig brandstofverbruik

Vloeiend gestroomlijnd design

De vloeiend gestroomlijnde carrosserie verbetert zijn brandstofverbruik en wegligging bij hoge snelheden. Daarbij veroorzaakt de auto ook minder windgeruis en CO₂-uitstoot.
Cruise Control

Houd je aan de maximumsnelheid

De maximumsnelheid ingesteld op de cruise control zorgt voor ontspannen rijden op de autosnelweg. Zo kom je uitgerust aan op je bestemming en je voorkomt zo ook verkramping in je rechterbeen.
Eco Drive Assist

Hoe zuinig is jouw rijgedrag?

Eco Drive Assist toont je hoe economisch je rijdt. Hoe meer groene lampjes oplichten, hoe beter. Dit systeem helpt je zo brandstof besparen, wat ook nog eens goed is voor het milieu.
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting