Interieur

De OUTLANDER heeft een interieur dat even comfortabel als praktisch is. Zelfs de langste trips zijn voorbij in een oogwenk, dankzij het ruime interieur en de comfortabele stoelen. Bovendien maakt het scala van moderne technologieën van elke rit een waar genot.

Smartphone Link Display Audio (SDA)

Altijd verbonden

In het grotere middenpaneel is het Smartphone Link Display Audio (SDA)-systeem ondergebracht. Dit geïntegreerde infotainmentsysteem is beter dan ooit tevoren. Het omvat nu een scherm van 8 duim, een verbeterd TomTom-navigatiesysteem en een snellere processor die alle informatie twee keer zo snel laadt. Het is ook het centrum voor de audiovoorzieningen en tripinformatie, zoals je energieverbruik en je rijbereik. En alsof dat nog niet voldoende was, kun je met de SDA je smartphone met de auto verbinden via Apple CarPlay™ of Android Auto™, zodat je je favoriete apps kunt gebruiken.

Mitsubishi Power Sound System

Pump up the volume

We hebben dit superieure audiosysteem speciaal voor de OUTLANDER ontwikkeld. Een eindversterker van 510 W geeft je het gewenste volume. Een titanium tweeter voorin zorgt voor de hoge tonen en een woofer achterin voor de lage tonen. Verder zorgen acht luidsprekers overal in de auto voor een rijkere, evenwichtigere klank. Het resultaat is een geïntegreerd audiosysteem dat heel wat stereo-installaties het nakijken geeft.

Ruim interieur

Iedereen kan mee

De grote achterdeuren maken in- en uitstappen makkelijker en er is meer dan voldoende hoofd- en beenruimte. En met zeven zitplaatsen kun je je hele familie meenemen. Of een half voetbalteam... 

Multi Around Monitor

Voor veiliger inparkeren

Lastige parkeermanoeuvres worden een fluitje van een cent dankzij camera’s voor, achter en aan de zijkant van de auto, inclusief een helicopterview. Ze tonen je bovendien wat zich in je dode hoeken bevindt en of er een voertuig of voetganger achter langs je auto beweegt.

Stoelen met lendensteun

Comfort tijdens elke rit

De goed aansluitende voorstoelen hebben niet alleen een sportievere vorm, maar je zult ook heel wat verbeteringen opmerken, zoals de diepe zitting en een unieke elektrisch verstelbare lendensteun voor de bestuurder. Het middenkussen werd waterbestendiger gemaakt, wat geweldig is als je recht van het strand komt. En de nieuwe achterstoelen zijn ook comfortabeler en bieden meer steun.

Functioneel ontwerp

Oog voor detail

Er zijn twee USB-laadpoorten (voor de inzittenden voorin en achterin). Er is meer dan voldoende opbergruimte aan boord: een houder voor twee bekers in de middenconsole, flessenhouders in de deuren een extra 12V-aansluiting in de bagageruimte om je apparatuur op te laden.

Comfortabel interieur

De soft touch

Voor meer comfort en rijplezier kregen de armsteunen van de console, de deuren en het stuur een zachte vulling en contrasterende rode dubbele stiksels. We hebben ook geluidabsorberend materiaal gebruikt in het interieur om het lawaai van de motor, de weg en de wind te dempen.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting