Interieur

De Outlander is uitgevoerd met een interieur dat even praktisch is als comfortabel. Ook na de langste reis kom je uitgerust aan op je bestemming dankzij het ruime interieur en de comfortabele stoelen. Daarbij zit de Outlander boordevol technologie om van elke rit een genot te maken.
No one gets left behind
Iedereen kan mee

Ruim interieur

De grote portieren maken in- en uitstappen gemakkelijk en binnen is volop hoofd- en beenruimte. En met zeven zitplaatsen kun je je hele familie meenemen. Of een half voetbalteam.
Swallows mountain bikes whole
Twee mountainbikes passen erin

Flexibel in te delen bagageruimte

Je kunt de tweede en derde zitrij zo indelen, zodat je vrijwel elke combinatie van passagiers en hun bagage kunt vervoeren. Met de derde zitrij rechtop beschik je over een indrukwekkende bagageruimte van 781 liter. Klap je die achterbank neer, dan ontstaat zelfs een overvloed aan ruimte van 1.608 liter.

Multi Around Monitor

Voor veiliger inparkeren

Lastige parkeermanoeuvres worden een fluitje van een cent dankzij camera’s voor, achter en aan de zijkant van de auto, inclusief een helicopterview. Ze tonen je bovendien wat zich in je dode hoeken bevindt en of er een voertuig of voetganger achter langs je auto beweegt.

Opbergruimte

Handige opbergvakken

Bij Mitsubishi Motors hebben we oog voor de kleinste details. Daarom besteden we veel aandacht aan opbergruimte in het interieur. Zo tref je een middenconsole, grote opbergvakken in de portierbekleding en bekerhouders.  
Comfortable on any journey
Maximaal comfort tijdens elke rit

Zitplaatsen

De zetels die je lichaam perfect omsluiten, zijn leverbaar in halfleder met suède of in luxueus zwart leder. Je kunt ook kiezen voor een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en verwarmbare voorstoelen voor extra zitcomfort.
A highly connected cabin
Mitsubishi Multi-Function Communication System (MMCS)

Altijd verbonden, ook onderweg

Met Mitsubishi Multi-function Communication System heb je alle touwtjes in handen en geniet je van auto-infotainment van hoog niveau. Met het touchscreen kun je eenvoudig het audiosysteem bedienen, het navigatiescherm met 3D-herkenningspunten bekijken en de beelden van de achteruitrijcamera tijdens het achteruitrijden.
Expand your world
Smartphone Link Display Audio System (SDA)

Vergroot je wereld

Je kan je smartphone integreren dankzij Smartphone Link Display Audio Systeem in combinatie met Android Auto* of Apple CarPlay. Ontdek nieuwe bestemmingen en nieuwe muziek. Smartphone Link Display Audio (SDA) helpt je daarbij. Je kan met gebruik van je stem navigeren, muziek selecteren en telefoneren, zodat je zo plezierig en veilig mogelijk rijdt.

* Introductiedatum in België nog niet bekend

Everything at your fingertips
Alles binnen handbereik

Multifunctioneel stuurwiel

Veel van de technologie aan boord bevindt zich direct binnen handbereik, dankzij de bedieningselementen op het stuur. Zo kun je onder meer de cruise control instellen, het audiosysteem bedienen en telefoongesprekken voeren (via Bluetooth).
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting