Exterieur

Verwacht niet dat je met de OUTLANDER in de massa zult opgaan. Met zijn krachtige looks, van de assertieve neus tot de aantrekkelijke achterkant, trekt hij de aandacht, waar hij ook komt.

Rijker, dieper rood

Nieuwe kleur: Red Diamond

De OUTLANDER is verkrijgbaar in verschillende dynamische kleuren, waaronder de nieuwe kleur Red Diamond, die in zes lagen aangebracht is en blijk geeft van een rijkere, diepere afwerking.

Een symbiose van bescherming en prestaties

DYNAMIC SHIELD

Met een nieuw bovenste radiatorrooster en een nieuwe bumper ziet de voorkant van de nieuwe OUTLANDER er sportiever en aerodynamischer uit. Maar het draait niet alleen om de looks. In de neus is ook het DYNAMIC SHIELD geïntegreerd, een uniek ontwerp dat de auto en de inzittenden een betere bescherming biedt.

Betere lichten vooraan en achteraan

Hightech LED-koplampen

Vooraan werden de zeer efficiënte LED-koplampen, dagrijlichten en mistlichten verder naar buiten geplaatst op de carrosserie. Hun intense witte schijn verlicht zo een groter deel van de rijweg. Achteraan zorgen de hoger geplaatste achterlichten en een hoog geplaatst remlicht voor een betere zichtbaarheid voor de achterliggers. Zijdelingse richtingaanwijzers op de buitenzijde van de buitenspiegels waarschuwen fietsers, voetgangers en andere voertuigen dat je gaat afslaan.

Elektrisch bedienbare achterklep

Eenvoudig laden en lossen

Heb je al eens geprobeerd om je achterklep te openen wanneer je je handen vol hebt met materiaal of boodschappen? We kennen het gevoel – ook wij gaan wel eens winkelen. Daarom biedt de eenvoudig elektrisch bedienbare achterklep van de OUTLANDER je drie manieren om ze te openen: door middel van de afstandsbediening van de sleutel, een knop op het dashboard of een knop op de achterklep zelf.

Houd je gezichtsveld vrij

Licht- en regensensor

Het is een heel karwei om de wissnelheid van de ruitenwissers telkens te moeten aanpassen wanneer het harder begint te regenen, of om eraan te denken dat je je lichten moet aansteken wanneer het donker wordt. Voortaan hoeft dat allemaal niet meer: sensoren detecteren de hoeveelheid regen en licht en schakelen zo nodig automatisch de ruitenwissers of lichten in. Zo kun jij je volledig concentreren op de weg.

Ontgrendel de auto door ernaast te gaan staan

Keyless Entry

Sensoren in de auto detecteren de sleutel zodra die in de buurt is, of het nu in je broekzak of in een tas is. Jij hoeft alleen op een knop aan de buitenkant van de voordeuren of de achterklep te drukken om ze te ontgrendelen. En ook het starten en stilleggen van de motor kan nu zonder sleutel: je hoeft alleen maar op de startknop in het interieur te drukken.

Trekvermogen

Indrukwekkend trekvermogen

De OUTLANDER kan een aanhanger met een geremd gewicht van 1.600 kg trekken. Ideaal als je een caravan of een aanhangwagen met een quad wilt trekken.

Limited Edition

Outlander Blackline Series

Deze Blackline Limited Editions SUV zorgt voor extra stijlvolle ritjes dankzij een zwarte dakhemel, inlegstukken dashboard in carbon-look en rode stitching op de zetels, armsteun, stuur en versnellingspook. Ook de zwarte skid plate voor en achter, dark chrome Dynamic Shield grille, zwarte velgen, zwarte spiegelkappen, zwarte sierstrip aan de onderzijde van de deuren, zwarte gordellijn, zwarte dakrails en dark chrome sierstrip op de achterklep zijn een ware streling van het oog.

Naast zijn krachtig uiterlijk kan je ook rekenen op sterke prestaties en alle ruimte die je van een SUV mag verwachten. De Outlander Blackline Limited Editions vind je in de kleuren Red Diamond, Amethyst Black, Titanium Grey en Silky White.  

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting