Zes redenen om de Outlander PHEV te kopen

Plug uw auto in en maak verbinding met een betere wereld.

De nummer 1 plug-in hybride in Europa

Waarom is hij zo populair? Omdat hij perfect is om de kinderen naar school te brengen, voor het dagelijkse woon-werkverkeer en zelfs om in het weekend het avontuur op te zoeken. Hij is ruim en comfortabel, en biedt geweldig veel rijplezier.

POSITIEVE FEEDBACK

Gekozen door meer dan 200.000 eigenaars

De Outlander PHEV is al sinds zijn lancering de populairste plug-inhybride. Zijn mix van praktische SUV-kenmerken en moderne hybridetechnologie maakt hem een populaire keuze.

Kijk even van naderbij

Een SUV met een onovertroffen 4x4-systeem

De Outlander PHEV is uitgerust met een van de slimste en meest geavanceerde 4WD-systemen op de markt: S-AWC (Super All Wheel Control). We begonnen onze 4WD-systemen al te perfectioneren in de jaren 80.

GERUSTSTELLENDE GRIP IN ALLE OMSTANDIGHEDEN

Dit voertuig staat altijd paraat, ongeacht de bestemming

Het 4WD-systeem stuurt de aandrijf- en remkracht voor elk wiel. Daardoor biedt de Outlander PHEV meer stabiliteit en controle, ongeacht de uitdagingen die Moeder Natuur op zijn pad gooit.

EV-technologie aan de basis (EV first)

Wij ontwikkelen al meer dan 30 jaar EV-technologie. Meer nog: we lanceerden het allereerste elektrische massaproductiemodel ter wereld. Onze geperfectioneerde EV-technologie vormt het kloppende hart van de Outlander PHEV.

45km

Rijbereik in EV-modus

Het zuiver elektrische rijbereik is ruim voldoende voor de dagelijkse woon-werktrajecten of de ritjes van en naar school.

4uur

Thuisladers (90-100%)

Langer duurt het niet om uw auto thuis volledig op te laden. Of laad hem op aan een van de 170.000 thuisladers in heel Europa.

30jaar

Elektrisch erfgoed

Dat is hoe lang we de EV-technologie in de Outlander PHEV al aan het finetunen en perfectioneren zijn.

REIS NOG VERDER VAN HUIS

Geen zorgen. U zal niet stilvallen.

De gemiddelde Belg rijdt gemiddeld 35km per dag heen en terug naar het werk of naar school, met een gemiddelde afgelegde afstand van 16km per traject. De Outlander PHEV heeft een zuiver elektrisch rijbereik van 45 km, en is dus meer dan geschikt voor bijna al uw dagelijkse behoeften. Als u de benzinemotor meetelt, beschikt de Outlander PHEV over een rijbereik van meer dan 600 km.

Het beste van twee werelden

De Mitsubishi Outlander PHEV beschikt over twee krachtige elektromotoren en een conventionele benzinemotor, die samenwerken. U kunt de elektrische modus (EV) of de benzinemodus manueel inschakelen, of u kunt de Outlander PHEV automatisch laten kiezen.

HYBRIDE WANNEER HET NODIG IS

Meer gemoedsrust op langere trajecten dankzij de benzinemotor

Voor langere ritten of bij hogere snelheden, bijvoorbeeld op de autosnelweg, neemt de benzinemotor het over van de elektromotoren. U kunt dus over zijn vermogen beschikken wanneer het nodig is. 

ELEKTRISCH VOOR UW PORTEMONNEE

Twee elektromotoren voor uw dagelijkse trajecten

De zuiver elektrische modus (EV) is ideaal voor kortere ritten of stop-startverkeer. De motor wordt minder belast en uw gebruikskosten zijn lager.

MINDER UITSTOOT

Tot 61%* minder CO2-uitstoot

Met de Mitsubishi Outlander PHEV daalt uw gemiddelde CO2-uitstoot tot slechts 46 g/km**. Dat is niet alleen beter voor de planeet, maar u komt ook in aanmerking voor de belastingvoordelen voor bedrijfswagens en u raakt met uw voertuig probleemloos de lage-emissiezones in. 

GARANTIE

Gemoedsrust dankzij 8 jaar garantie

Dat is wat u krijgt bij de Mitsubishi Outlander PHEV, want hij wordt geleverd met onze Mitsubishi-fabrieksgarantie van 5 jaar bovenop onze uitgebreide garantie van 8 jaar op de tractiebatterij***.