Rijeigenschappen

We hebben deze auto ontworpen om aan te sluiten bij alles wat jij in het leven belangrijk vindt. Of het nu dagelijks woon-werkverkeer betreft of een avontuurlijke rit buiten de stad, de Outlander PHEV is er klaar voor. Elke rit betekent puur genieten.
A commanding view of the road
SUV-eigenschappen

Perfect uitzicht rondom

De Outlander PHEV biedt alle voordelen van een SUV, zoals een hoge zitpositie, een ruimer interieur en een grotere bagageruimte.
Better than an ordinary SUV
Twee elektromotoren

Beter dan een gewone SUV

De Outlander PHEV is uitgerust met een geavanceerde elektromotor op de voor- en achteras. Hiermee behaalt de PHEV een topsnelheid van 135 km/u bij volledig elektrisch rijden (EV Mode). Dit resulteert in een zeer soepel rijgedrag door het ontbreken van een ‘overschakelmoment’ en de auto is vrijwel geruisloos.
Ongekend rijplezier

S-AWC (Super All Wheel Control)

Ongekend rijplezier

De Outlander PHEV is voorzien van een Twin Motor 4WD-systeem, gekoppeld aan S-AWC (Super All Wheel Control)-technologie. Oorspronkelijk ontwikkeld voor onze rallyauto’s, verdeelt S-AWC automatisch de aandrijfkracht en tractie naar elk wiel afzonderlijk. Het resultaat is een 4WD-systeem dat een betere wegligging en prestaties biedt, zowel op asfalt als op onverharde wegen.

Dankzij een nieuwe Drive Mode presteert S-AWC nu nog beter, omdat je voor alle wegomstandigheden de beste instelling kunt kiezen:

Comfortable, smooth, fast
Prestaties

Comfortabel, soepel, snel

Wanneer je 100% elektrisch rijdt, biedt hij een felle, soepele acceleratie van 0 tot 100 km/u in 10,5 seconden. Genoeg om je met je rug in je stoel te drukken en een big smile op je gezicht te toveren.
Park your SUV with ease
Multi around monitor

Parkeer je SUV met speels gemak

De vier camera’s van de Outlander PHEV bieden je een 360°-overzicht rond de auto, zodat je in elke richting obstakels kunt waarnemen. Met andere woorden: parkeren is een fluitje van een cent.

Advanced Driver Assistance System (ADAS)

Technologie voor allround veiligheid

De geavanceerde en intelligente veiligheidstechnologie van de OUTLANDER PHEV ondersteunt een veilige rijstijl. Het BSW-systeem (Blind Spot Warning, waarschuwingssysteem voor dode hoeken) maakt gebruik van radarsensoren op de achterbumper om voertuigen in je dode hoeken achteraan te detecteren, terwijl het RCTA-systeem (Rear Cross Traffic Alert) bewegende voertuigen in de nabijheid detecteert wanneer de achteruitversnelling is ingeschakeld, zodat je op elk moment op een zelfzekere manier het voertuig kunt parkeren.
No more wrestling the parking brake
Elektrisch bedienbare handrem (EPB)

Geen gedoe meer met de handrem

De elektrisch bedienbare handrem (Electronic Parking Brake/EPB) vervangt de traditionele handbediende versie. Trek de schakelaar op om de handrem te activeren en druk deze in om hem weer vrij te geven. Het maakt de bediening in start-stopsituaties een stuk eenvoudiger.
A clear view in no time at all
Verwarmbare voorruit

Helder zicht in een oogwenk

De voorruit wordt snel ontwasemd of ontdooid dankzij verwarmbare draden. Hierdoor heb je sneller helder zicht dan bij gebruik van de verwarming en ventilatie.
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting