Opladen

Er zijn veel locaties waar je de Outlander PHEV kunt opladen. Eenvoudig thuis aan het stopcontact of aan je eigen laadstation. Of bij één van de 3000 die België intussen rijk is. Met snelladen bij een snellaadstation laad je de PHEV binnen 25 minuten op tot 80%.

Manieren om op te laden

Opladen is kinderspel

De OUTLANDER PHEV kan op verschillende manieren opgeladen worden. En allemaal even gemakkelijk en handig. Kies de oplaadwijze die het best bij jou past.

Standaard oplaadpunt

De aandrijfbatterij kan opgeladen worden via een standaard stopcontact, dat liefst een eigen stroomkring gebruikt en dat nagekeken is door een geschoolde elektricien.

7 uur (230 V 8 A) of 5,5 uur (230 V 10 A)

Eigen oplaadpunt thuis

Een eigen oplaadpunt is er een dat door een geschoolde elektricien bij jou thuis geplaatst is.

4 uur

Snellader

Een snellader kan de batterij binnen 25 minuten tot 80 % opladen. Daarmee is het de snelste manier van opladen. Vaak terug te vinden bij tankstations langs de snelweg en vlak bij grote wegen.

25 minuten

Semisnellader

Je vindt semisnelladers op de parkings van supermarkten, in winkelcentra en overal waar een auto langere tijd achtergelaten kan worden – soms zelfs op de werkplek.

4 uur

Mitsubishi Remote Control

Krijg een melding wanneer je auto volledig opgeladen is

Wil je weten wanneer je OUTLANDER PHEV volledig opgeladen is? De Mitsubishi Remote Control vertelt het je. Met deze afstandsbediening kun je ook oplaadtijden instellen of je kunt ze programmeren om het interieur voor te verwarmen of af te koelen, zodat je van een perfecte temperatuur kunt genieten wanneer je weer instapt.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting