Interieur

Binnen in de Outlander PHEV tref je een zee van ruimte en vele luxe voorzieningen.

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO (SDA)

Altijd verbonden

In het grotere middenpaneel is het Smartphone Link Display Audio (SDA)-systeem ondergebracht. Dit geïntegreerde infotainmentsysteem is beter dan ooit tevoren. Het omvat nu een scherm van 8 duim, een verbeterd navigatiesysteem en een snellere processor die alle informatie twee keer zo snel laadt. Het is ook het centrum voor de audiovoorzieningen en tripinformatie, zoals je energieverbruik en je rijbereik. En alsof dat nog niet voldoende was, kun je met de SDA je smartphone met de auto verbinden via Apple CarPlay™ of Android Auto™, zodat je je favoriete apps kunt gebruiken.

Mitsubishi Power Sound System

Pump up the volume

We hebben dit audiosysteem speciaal voor de OUTLANDER PHEV ontwikkeld. Een eindversterker van 510 W geeft je het gewenste volume. Een titanium tweeter voorin zorgt voor de hoge tonen en zeven luidsprekers overal in de auto geven een rijkere, evenwichtigere klank. Het resultaat is een geïntegreerd audiosysteem dat heel wat stereo-installaties het nakijken geeft.

Ruim interieur

Ontspan je en geniet van de trip

De OUTLANDER PHEV heeft grote deuren, waardoor je makkelijker kunt in- en uitstappen. En als je eenmaal in de auto zit, zul je het nooit benauwd krijgen, want als passagier heb je een zee van hoofd- en beenruimte.

463 liter bagageruimte

Alles kan mee

Dankzij de bagageruimte van 463 liter kun je probleemloos alles vervoeren, van koffers tot kinderwagens. Als je de rugleuningen van de achterbank neerklapt, creëer je genoeg ruimte om een paar mountainbikes mee te nemen. Onder de vloer van de bagageruimte is een speciale ruimte voorzien om de oplaadkabel op te bergen.

Dynamisch zetelontwerp

Comfort tijdens elke rit

De goed aansluitende voorzetels hebben niet alleen een sportievere vorm, maar je zult ook heel wat verbeteringen opmerken, zoals de diepe zitting en een unieke elektrisch verstelbare lendensteun voor de bestuurder. Het middenkussen werd waterbestendiger gemaakt, wat geweldig is als je recht van het strand komt. En de nieuwe achterzetels zijn ook comfortabeler en bieden meer steun.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting