Interieur

Binnen in de Outlander PHEV tref je een zee van ruimte en vele luxe voorzieningen.
Sit back and enjoy the ride
Een ruim interieur

Leun achterover en geniet

De Outlander PHEV is uitgevoerd met grote portieren voor gemakkelijk in- en uitstappen. En eenmaal binnen ervaar je een zee van ruimte, met volop hoofd- en beenruimte, ook voor alle passagiers.
Maximaal comfort tijdens elke rit
5 zitplaatsen

Maximaal comfort tijdens elke rit

De zetels die je lichaam perfect omsluiten, zijn ontworpen voor maximale rugsteun. De Outlander PHEV is ook leverbaar met een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en verwarmbare voorstoelen.

Royale bagageruimte

Alles kan mee

Dankzij de bagageruimte van 463 liter kun je gemakkelijk alles vervoeren, van koffers tot kinderwagens. En de achterbank kan volledig worden neergeklapt, waardoor je zelfs een paar mountainbikes kunt meenemen. Daarnaast bevindt zich een handig opbergvak onder de vloer van de bagageruimte, ideaal voor het opbergen van de oplaadkabel.
Handy storage space
ROCKFORD FOSGATE® SOUND SYSTEM

Superieure geluidskwaliteit

De Outlander PHEV is uitgerust met het premium audiosysteem van Rockford Fosgate®, wereldwijd trendsetter in innovatieve audiotechnologie. Dankzij negen speakers en een subwoofer geniet je van je favoriete muziek met een rijke, volle sound die niet onderdoet voor die van jouw muziekinstallatie thuis.
Altijd verbonden, ook onderweg
Mitsubishi Multi-Function Communication System (MMCS)

Altijd verbonden, ook onderweg

Met Mitsubishi Multi-function Communication System heb je alle touwtjes in handen en geniet je van auto-infotainment van hoog niveau. Met het touchscreen kun je eenvoudig het audiosysteem bedienen, het navigatiescherm met 3D-herkenningspunten bekijken en de beelden van de achteruitrijcamera tijdens het achteruitrijden.
Expand your world
Smartphone Link Display Audio System (SDA)

Vergroot je wereld

Je kan je smartphone integreren dankzij Smartphone Link Display Audio Systeem in combinatie met Android Auto* of Apple CarPlay. Ontdek nieuwe bestemmingen en nieuwe muziek. Smartphone Link Display Audio (SDA) helpt je daarbij. Je kan met gebruik van je stem navigeren, muziek selecteren en telefoneren, zodat je zo plezierig en veilig mogelijk rijdt. * Introductiedatum in België nog niet bekend
Important info at a glance
Multi-informatiedisplay

Belangrijke info in een oogopslag

Het multi-informatiedisplay biedt alle informatie die je nodig hebt. Bekijk het brandstofverbruik, de afgelegde afstand, etc. met een simpele druk op de knop.
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting