Gebruikskosten

Dankzij de innovatieve technologie kun je vaker elektrisch rijden. En minder ritten naar het tankstation betekent een grotere kostenbesparing.

SAVINGS CALCULATOR

Bereken nu wat u kunt besparen aan brandstof.

Deze Outlander PHEV brandstofbesparingsmodule is bedoeld om een inzicht te geven in hoeveel u zou kunnen besparen met een Outlander PHEV ten opzichte van bijvoorbeeld uw huidige benzine- of dieselwagen (het referentievoertuig). De uitkomst is puur indicatief, zoals bij elke auto is het verbruik tevens afhankelijk van belading, rijstijl, gebruik airconditioning en externe factoren zoals temperatuur en weersomstandigheden. De besparing wordt berekend op basis van het aantal kilometers dat u dagelijks rijdt en wordt vergeleken met hetzelfde gebruik van een referentiewagen.

Verbruikscijfers zijn gebaseerd op de NEDC-gegevens van de Mitsubishi Outlander PHEV modeljaar 2020. Verbruikscijfers van de referentiewagen dient u zelf in te geven.

Naast de brandstofefficiëntie van een auto zijn ook het rijgedrag en andere, niet-technische factoren bepalend voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van een auto. Een regelmatig en goed onderhoud van de wagen volgens de voorschriften van de constructeur bevordert ook een vermindering van het brandstofverbruik en van de CO2-uitstoot.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting