Exterieur

Verwacht niet dat je kunt opgaan in de massa met een OUTLANDER PHEV. Met zijn krachtige radiatorrooster, strakke koplampen en aerodynamische vorm trek je de aandacht, waar je ook bent.

DYNAMIC SHIELD

Een symbiose van bescherming en prestaties

In de voorkant van de OUTLANDER PHEV is het DYNAMIC SHIELD geïntegreerd, een uniek ontwerp dat voetgangers en inzittenden een betere bescherming biedt. Hij kreeg ook een nieuw bovenste radiatorrooster en een nieuwe bumper, die de auto opluisteren met een sportievere, meer aerodynamische neus.  

Nieuwe kleur: Red Diamond

Rijker, dieper rood

De OUTLANDER PHEV is verkrijgbaar in verschillende dynamische kleuren, waaronder de nieuwe kleur Red Diamond, die in verschillende lagen aangebracht wordt en daardoor een intens pareleffect geeft.

LED-koplampen en dagrijlichten

Beter zicht op de rijweg

De stijlvolle koplampen maken zowel voor de grootlichten als voor de dimlichten gebruik van ledtechnologie. Ze worden automatisch in de hoogte versteld naargelang van de belasting van de auto, het accelereren en het remmen. Ze schijnen dus altijd waar ze moeten schijnen en verblinden nooit de tegenliggers. De LED-mistlampen verlichten de rijweg met wit licht voor een beter, helderder zicht. De LED-dagrijlichten worden automatisch ingeschakeld zodra de auto in beweging komt, zodat je beter zichtbaar bent voor andere bestuurders, voetgangers en fietsers.

Elektrisch bedienbare achterklep

Eenvoudig laden en lossen

Heb je al eens geprobeerd om je achterklep te openen wanneer je je handen vol hebt met materiaal of boodschappen? We kennen het gevoel – ook wij gaan wel eens winkelen. Daarom biedt de eenvoudig elektrisch bedienbare achterklep van de OUTLANDER PHEV je drie manieren om ze te openen: door middel van een knop op het dashboard, een knop op de achterklep zelf of de afstandsbediening van de sleutel.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting