Exterieur

Met de Outlander PHEV ga je niet bepaald op in de massa. Met zijn krachtige grille, strak gelijnde koplampunits en vloeiende stroomlijn roept hij overal bewonderende blikken op.
Sterk voorkomen

Het Dynamic Shield

Sterk voorkomen

Het stijlvolle front van de auto draagt de naam ‘Dynamic Shield’. Het geeft de auto niet alleen zijn karakteristieke lijnen, het zorgt ook voor een betere stroomlijn en hiermee voor betere prestaties. Bovendien biedt het bescherming aan de auto zelf en zijn inzittenden.
A shape that says you’ve arrived
Fraai gewelfde carrosserie

Een stijlvolle verschijning

De grille, de stijlvol doorlopende bumpers en de langgerekte daklijn geven de Outlander PHEV zijn fraaie, strak gelijnde zijaanzicht.
LED headlamps and daytime running lamps
LED-koplampen, -dagrijverlichting en -mistlampen voor

Helder zicht op de weg

De stijlvolle koplampunits zijn uitgevoerd met LED-technologie voor zowel dimlicht als grootlicht. Ze worden automatisch in hoogte versteld, afhankelijk van de belading van de auto, accelereren en afremmen. Hierdoor schijnen ze altijd op de juiste hoogte en verblinden ze geen tegemoetkomend verkeer. De LED-mistlampen verlichten de weg voor je met een helder wit licht voor een beter zicht. De LED-dagrijverlichting gaat automatisch aan zodra de auto in beweging komt, zodat deze beter zichtbaar is voor andere bestuurders, voetgangers en fietsers.

Elektrisch bedienbare achterklep

Voor extra gemak

Weleens geprobeerd je achterklep te openen met twee handen vol boodschappen? We kennen het gevoel. Daarom biedt de elektrisch bedienbare achterklep van de Outlander PHEV je drie opties. Je kunt de afstandsbediening gebruiken, een knop op het dashboard of een knop op de achterklep om deze te openen en te sluiten.

Licht- en regensensoren

Zorgen voor een helder gezichtsveld

Sensoren nemen de hoeveelheid neerslag en licht waar en schakelen zo nodig de ruitenwissers en/of verlichting in.
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting