Rijbereik

De grote capaciteit van de batterij biedt u een rijbereik van 45 kilometer in zuiver elektrische modus. Voeg daar de 2.4-liter motor bij en je hebt een aanzienlijke gecombineerde actieradius. En omdat de auto kinetische energie kan terugwinnen door het regeneratieve remsysteem, heb je alle voordelen van elektrisch rijden zonder dat je bang hoeft te zijn om zonder energie te vallen.

PHEV-rijbereik

Een groter rijbereik dan eender welke andere PHEV op de markt

Ontspan je. Je hebt een mooie rit voor de boeg. En die zorgen om je rijbereik? Die verdwijnen sneller dan de kilometers in je achteruitkijkspiegel. Kijk maar even waar de volledige actieradius je naartoe kan brengen.

Volledig elektrisch naar je werk en weer terug

De afstand van Antwerpen naar Brussel is 54 km. Deze afstand kan afhankelijk van de omstandigheden voor het grootste deel elektrisch worden afgelegd. Laad de PHEV op je werk op en rij 's avonds weer volledig elektrisch naar huis.

Weekendje weg

Dagje Hasselt? Of toch liever uitwaaien in Oostende? Waar vanuit je ook vertrekt in België, een groot deel van je trip kan 100% elektrisch worden afgelegd.

Shoppen in Parijs

Met de ruim 600 km actieradius ligt shoppen in Parijs binnen handbereik. Of misschien is Parijs slechts een tussenstop? Want met meer dan 120.000 elektrische laadpunten behoort elke bestemming in Europa tot je mogelijkheden.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting