Actieradius

De sterke PHEV accu levert een rijbereik van 54 kilometer in volledig EV-rijden. Voeg een 2,4-liter motor hieraantoe en u heeft een gecombineerd totaalbereik van meer dan 600 kilometer. En met het vermogen van de Outlander om energie terug te winnen doormiddel van regeneratief remmen, heeft u alle voordelen van elektrisch rijden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de rit plots over is.
Verder dan elke andere PHEV

Actieradius

Verder dan elke andere PHEV

Relax en geniet van de rijeigenschappen van de PHEV. Je hoeft je niet druk te maken om de actieradius. Als de aandijfaccu leeg is, neemt de benzinemotor het werk gewoon over.

Volledig elektrisch naar je werk en weer terug

De afstand van Antwerpen naar Brussel is 54 km. Deze afstand kan afhankelijk van de omstandigheden voor het grootste deel elektrisch worden afgelegd. Laad de PHEV op je werk op en rij 's avonds weer volledig elektrisch naar huis.

Weekendje weg

Dagje Hasselt? Of toch liever uitwaaien in Oostende? Waar vanuit je ook vertrekt in België, een groot deel van je trip kan 100% elektrisch worden afgelegd.

Shoppen in Parijs

Met de ruim 600 km actieradius ligt shoppen in Parijs binnen handbereik. Of misschien is Parijs slechts een tussenstop? Want met meer dan 120.000 elektrische laadpunten behoort elke bestemming in Europa tot je mogelijkheden.
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting