Voel zijn kracht

Hou de touwtjes in handen, waar je ook naartoe gaat. Modderpaden? Gladde sneeuw? Rotsachtige berghelling? De L200 pick-up weet er wel raad mee.

SUPER SELECT 4WD-II SYSTEM

Robuust rijgedrag in alle omstandigheden

De L200 kan elk terrein aan dankzij Super Select 4WD-II. Deze ultramoderne vierwielaandrijving regelt het vermogen en de remkracht van elk wiel voor een optimale stabiliteit en tractie, ongeacht de ondergrond.

Dankzij een keuzeknop in de centrale console kun je schakelen tussen de verschillende instellingen. Kies 2H voor normale wegen of 4H voor moeilijk berijdbare paden – je kunt de instellingen wijzigen bij snelheden tot 100 km/u. Op slechtere wegen, of wanneer je offroad gaat, stop je het voertuig en wijzig je de instelling naar 4HLc of 4 LLc.

Offroadmodus

Meer tractie wanneer het nodig is

Gebruik de offroadkeuzeschakelaar om de tractie van de L200 nog meer te verbeteren. Druk gewoon op de knop tot de gewenste modus verschijnt op het multifunctionele scherm op het dashboard. Je kunt hierbij kiezen voor de Drive Modes Gravel, Mud/Snow, Sand of Rock*.

Hill Descent Control

Voel je zelfverzekerd op steile hellingen

Moet je een verraderlijke helling op? Gebruik Hill Descent Control (de schakelaar bevindt zich net onder de 4WD-keuzeknop). De L200 zal automatisch beginnen te remmen om je huidige snelheid te handhaven. Zo kun jij je concentreren op het sturen, zonder dat je hoeft na te denken over het remmen.

Grote remschijven vooraan

Verbeterde remefficiëntie

Modellen met 18-duimsvelgen zijn vooraan uitgerust met grotere geventileerde remschijven. Deze bieden een grotere remefficiëntie. Het is een van de vele manieren waarop de nieuwe L200 klaargestoomd werd voor alles wat het leven hem toewerpt.

6­-TRAPS AUTOMAAT MET SPORT MODE

Schakel soepel over op Sport-modus

Geniet van maximaal rijplezier zonder in te boeten aan reactievermogen met de soepel schakelende nieuwe 6-trapsautomaat. Schakel over op Sport-modus voor een sportievere rijervaring, die vergelijkbaar is met handmatig schakelen.

Handgeschakelde 6-versnellingsbak

Schakel net zo soepel als in een personenauto

Als je voor de handgeschakelde versnellingsbak kiest, krijg je zes versnellingen om de auto volledig naar je hand te zetten in alle rijomstandigheden. Het soepele schakelen, gecombineerd met de lichte bediening van de koppeling zorgen voor een aangename, eenvoudige bediening die je eerder bij een personenauto dan bij een pick-up zou verwachten.

Lichtgewicht 2.3-liter turbodiesel

Efficiënt vermogen

De L200 heeft een licht, volledig aluminium 2.3l-motorblok met 16 kleppen en een systeem met rechtstreekse inspuiting via een common rail. Daardoor is de motor zeer zuinig, maar toch heeft hij het pittige acceleratievermogen en het krachtige koppel die je nodig hebt. Bovendien stoot hij minder CO2 uit.

Verbeterde ophanging

Vangt de schokken op

Vooraan heb je een robuuste dubbele wishbone met spiraalveren en een stabilisatorstang, achteraan bladveren boven de achteras. Dat resulteert in een stabiele, comfortabele rit, zelfs op het meest veeleisende terrein.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting