NEW L200

Veel meer dan een stoere look

Beschikbaar zomer 2019

Mitsubishi L200

Exterieur

Veel meer dan een stoere look

Ontworpen om u na elk avontuur behouden terug thuis te brengen. Elke dag opnieuw. Omdat een stoere look niet volstaat, onderwierpen we hem aan strenge tests. Op zoek naar ultieme onverzettelijkheid en betrouwbaarheid.

INTERIEUR

Stoer en stijlvol tegelijk

Dynamische vormen en een hoogwaardige afwerking vormen samen een interieur dat comfort en rijplezier biedt. Het sculpturale middenpaneel met aansluitende console wordt gekenmerkt door een multifunctioneel lcd-kleurenscherm en een praktische, potige lay-out, perfect voor een pick-up. De zacht gevulde en dubbel gestikte bekleding van de zittingen, de armsteun en de handremhendel bieden een luxueus gevoel en een stijlvolle uitstraling.
L200_MY20

VEILIGHEID

Vertrouwen op elk terrein

Het robuuste onderstel en het aerodynamisch gevormde koetswerk staan niet alleen garant voor optimale terreincapaciteiten en maximale trekkracht, maar dragen ook bij tot een stabiel rijgedrag op de snelweg. Het legendarische Super Select 4WD II systeem met blokkeerbaar midden- en achterdifferentieel koppelt kracht aan efficiëntie op elk terrein, zodat u de touwtjes stevig in handen houdt. Het systeem beschikt zelfs over vier modi die toelaten om in alle omstandigheden en aan alle snelheden met vierwielaandrijving te rijden.
L200

Houd me op de hoogte

Ontvang als eerste het laatste nieuws over de nieuwe Mitsubishi L200.