Verrassend compleet

In de L200 vind je tal van functies die je niet zou verwachten in een pick-up: een ruime cabine, hoogwaardige zetels en geluidsisolatie voor een stille, comfortabele rit.

Middenpaneel en middenconsole

Ontworpen rondom jou

Het sculpturale middenpaneel en de aansluitende console op het dashboard geven je eerder het gevoel dat je in een krachtige SUV zit dan in een pick-up. Op het middenpaneel vind je ook de meeste boordapparatuur – alles binnen handbereik.  

Interieur met alle comfort

Zachte materialen

Om je comfort en rijplezier nog te vergroten, hebben we de vloerconsole, de centrale armsteun en de deurbekleding opgevuld met zachte materialen en dubbel gestikt. We hebben ook geluidsisolatie en trillingdemping toegevoegd. Het hoge afwerkingsniveau en de subtiele verlichting zorgen voor nog meer verfijning in de cabine.

Praktische uitrusting

Oog voor detail

Omdat voor ons ook de kleinste details zwaar wegen, vind je overal doordachte praktische voorzieningen. Zoals een opbergvak voor je smartphone voor en achter, USB-aansluitingen en diverse opbergvakken voor je persoonlijke bezittingen. 

RUIMTE IN OVERVLOED

Toonaangevend in interieurruimte

Geniet van het ontspannen reiscomfort van de L200 Double Cab, met de grootste interieur- en beenruimte in zijn klasse. De comfortabele zitplaatsen, waaronder nieuw ontworpen voorstoelen, verhogen het rijplezier van alle inzittenden. De doordacht geplaatste geluidsisolatie en trillingdempend materiaal maken van iedere rit een stille, comfortabele belevenis. Zijn rijke uitrusting, inclusief handige opbergmogelijkheden, maakt het rijplezier compleet.

Instrumentenpaneel

Duidelijke, heldere instrumenten

Dankzij hun verbeterde contrast en graphics zijn de toerenteller en snelheidsmeter beter leesbaar. Tussen de meters bevindt zich een multifunctioneel lcd-kleurenscherm dat informatie, de status van de overbrenging en veiligheidsmeldingen weergeeft.

Luxueuze voorzetels

Comfort tijdens elke rit

De zetels werden zo ontworpen dat ze goed aansluiten op het lichaam. Ze bieden een brede ondersteuning voor de schouders, meer zijdelingse steun en een dieper midden voor maximale ondersteuning van de rug. De L200 is ook verkrijgbaar met een elektrisch verstelbare bestuurderszetel, verwarmde voorzetels en lederen zetelbekleding als optie.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting