Interieur

Binnen in de L200 tref je een zeer complete uitrusting die je niet zo snel zou verwachten in een pick-up. Een ruim interieur, hoogwaardig afgewerkte stoelen en uitstekende geluidsisolatie voor ontspannen en comfortabel rijplezier.
csds

De langste binnenruimte in zijn klasse

Ruim interieur

Wanneer je kiest voor de Double Cab geniet je van de langste binnenruimte in zijn klasse. Met volop been-, schouder- en hoofdruimte, waarin je je zelfs gemakkelijk kunt uitrekken.

Comfort tijdens elke rit

Luxueuze voorzetels

De zetels werden zo ontworpen, dat ze het lichaam als het ware omsluiten. Dit betekent brede steun op schouderhoogte, verbeterde lendesteun en een diepere zit in het midden voor maximale ondersteuning van de rug. De L200 is ook leverbaar met een elektrisch verstelbare bestuurderszetel, verwarmbare voorzetels en lederen zetelbekleding als optie.

Geluiddemping

Een ontspannen rit

Het dashboard van de L200 is vervaardigd van geluiddempend materiaal. Daarnaast hebben we geluiddempend materiaal toegepast op de vloer en zelfs het ontwerp van de voor- en achterschermen draagt bij aan een lager geluidsniveau.

Multifunctioneel stuurwiel

Alles binnen handbereik

De bediening van je favoriete voorzieningen, zoals de Bluetooth® handsfree set voor mobiel bellen, bevindt zich direct binnen handbereik op het stuur.
Bepaal je ideale zitpositie

In hoogte en diepte verstelbaar stuur

Bepaal je ideale zitpositie

Stel het stuurwiel af op de perfecte hoogte en in de gewenste hoek voor je ideale zitpositie.

Dual-Zone Climate Control

Houd het hoofd koel, net als je passagiers

De krachtige airconditioning kan gescheiden worden bediend voor de bestuurder en voorpassagier.

Zelfdimmende binnenspiegel

Geen verblinding meer door achteropkomend verkeer

Deze spiegel dimt automatisch verblindend licht van de koplampen van je achterliggers, voor een onbelemmerd zicht en veiliger rijden.

Achteruitrijcamera

Moeiteloos parkeren

Zet je auto in zijn achteruit en de HD-achteruitrijcamera maakt het je een stuk gemakkelijker door te tonen hoeveel ruimte je hebt. 
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting