Geraffineerd design

Met zijn typische radiatorrooster, motorkap en bumper ziet de L200 eruit alsof hij uit een massief blok staal gesneden werd. Maar achter zijn ruige uiterlijk gaat zo veel meer schuil.

DYNAMIC SHIELD

Betere bescherming en stabiliteit

De nieuwe voorkant van de L200 bevat het DYNAMIC SHIELD. Het ziet er niet alleen goed uit, het biedt ook meer bescherming voor voetgangers en de inzittenden. De geoptimaliseerde vorm van de motorkap en de lagere rustpositie van de ruitenwissers bieden een beter zicht.

Hightech LED-koplampen

Betere verlichting rondom

De zeer efficiënte grote combinatielichten werden verder naar buiten geplaatst op de voorbumper, zodat een groter deel van de weg verlicht wordt. Ook achteraan werden grote combinatielichten verder naar buiten op de carrosserie geplaatst. Ze reageren ook sneller, zodat voertuigen achter je meteen kunnen zien wanneer je remt. Zijdelingse richtingaanwijzers op de buitenzijde van de buitenspiegels waarschuwen fietsers, voetgangers en andere voertuigen dat je gaat afslaan.

Nieuwe kleuren

Maak een statement

De nieuwe L200 is verkrijgbaar in een reeks opvallende kleuren. Wil je een statement maken? Kies dan een gewaagde kleur als Sunflare Orange Pearl.

Meer dan genoeg laadruimte

Berekend op de zwaarste lasten

De makkelijk toegankelijke laadruimte werd verstevigd, zodat ze bestand is tegen alle hobbels en schokken. Wat de L200 echter zo veelzijdig maakt, is dat hij zo ongeveer elke lading aankan. Hij is dus ideaal voor je werk, om boodschappen te doen of voor een avontuurlijk weekend.

Elektrisch bedienbare buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers

Laat anderen weten dat je afslaat

De elektrisch bedienbare buitenspiegels kunnen ingeklapt worden zodra je de auto geparkeerd hebt. Een zijdelingse richtingaanwijzer aan de buitenzijde waarschuwt andere automobilisten, fietsers en voetgangers dat je gaat afslaan.

Nieuwe designelementen

Stoer en elegant

Ontdek de details die de nieuwe L200 zo opvallend en praktisch maken.

Keyless Operation System

Handig en veilig

Het Keyless Operation System maakt het mogelijk om de deuren te openen en te sluiten door gewoon op een knop op de klink te drukken. Met het Engine Start System start je de motor en schakel je hem uit door op een schakelaar te drukken, zodat je kunt instappen en de L200 kunt starten zonder sleutel.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting