Rijdynamiek

De Eclipse Cross is ontwikkeld voor ultiem rijplezier. De 1.5 turbomotor met directe brandstofinjectie levert een hoog koppel over een groot toerengebied. Dit zorgt voor efficiënte en opwindende prestaties.
eclipse cross
2WD Active Yaw Control (AYC)

Betere wegligging

De Active Yaw Control zorgt voor een optimale dosering van de voorremmen voor een nog betere wegligging in de bochten. Zo houdt u uw auto altijd op de juiste koers. Op het dashboard kunt u zien wanneer AYC actief is.
Head-Up Display (HUD) en Touchpad controller

Alle informatie in één oogopslag

Alle belangrijke rij-informatie is in één oogopslag te zien op het Head-Up Display boven het instrumentenpaneel. De helderheid en hoogte van dit kleurenscherm pas je gemakkelijk naar jouw voorkeur aan. Het transparante scherm komt tevoorschijn zodra je de motor start en verdwijnt als je de motor uitzet. Het display is ook verbonden met de Touchpad controller, zodat je de audio-instellingen op het display kunt bekijken.
eclipse cross

Auto Stop & Go System (AS&G)

Bespaar brandstof en verminder uitstoot

Auto Stop & Go System schakelt de motor uit zodra je stilstaat, hierdoor bespaar je brandstof verminder en CO₂-uitstoot, zonder de elektronische systemen te verstoren. Zodra je gas geeft (bij de automaat) of de eerste versnelling inschakelt, slaat de motor direct aan en ben je vlot weer op weg.
1.5 Turbo Benzinemotor

Krachtig en efficiënt tegelijk

Deze nieuw ontwikkelde 1.5-liter turbomotor met directe brandstofinspuiting levert een indrukwekkend vermogen. De auto reageert onmiddellijk op het gaspedaal, wat resulteert in een acceleratie van 0 tot 100 km/u in 10 seconden.
multi around monitor
Multi Around Monitor

Moeiteloos parkeren in de stad

Lastige parkeermanoeuvres worden een fluitje van een cent dankzij camera’s voor, achter en aan de zijkant van de auto. De vier camera’s zorgen voor veilig zicht rondom de auto, ook van bovenaf.

S-AWC (Super All Wheel Control)

Volledige controle, ook onder de zwaarste omstandigheden

Dit geavanceerde fulltime 4WD-systeem bestuurt de aandrijf- en remkrachten op alle vier de wielen. Het resultaat is meer aandrijfkracht, een beter bochtengedrag en een stabiele wegligging onder alle rijomstandigheden. Voor nog betere stuurprecisie, rechtuitstabiliteit en wendbaarheid kun je kiezen uit de Drive Modes AUTO, SNOW of GRAVEL, afhankelijk van de wegomstandigheden.

Adaptive Cruise Control (ACC)

Houd veilig afstand tot je voorligger

Adaptive Cruise Control biedt extra ontspanning tijdens lange ritten. Het systeem houdt de gekozen snelheid aan en zorgt tevens voor een veilige afstand tot je voorligger. 

Active Stability Control (ASC)

Zodra je de controle verliest, corrigeert de auto zichzelf

Wanneer de banden hun grip dreigen verliezen, bijvoorbeeld op een gladde ondergrond of in een bocht, dan past ASC automatisch het motorvermogen aan en stuurt het systeem remkracht naar de betreffende wielen om de auto onder controle te houden en zo een slip te voorkomen.
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting