Interieur

Elk detail in de Eclipse Cross is gemaakt voor meer comfort en optimale connectiviteit.
Horizontale as

Interieur met jou als middelpunt

Bij het ontwikkelen van de Eclipse Cross zijn we uitgegaan van de horizontale lijn. Dit betekent dat de instrumenten op het dashboard op één lijn zijn geplaatst. Zo heb je alles optimaal in zicht en onder handbereik, zodat je je aandacht beter op de weg voor je kan houden.
Flexibele indeling zitplaatsen

Geniet van optimaal comfort en gebruiksgemak

De Eclipse Cross biedt plaats aan vijf personen. De stoelen bieden maximale steun aan de rug en er is volop beenruimte. Van de comfortabele achterbank kun je de rugleuning in negen standen verstellen en het zitgedeelte over 20 cm verschuiven. Daardoor heeft de Eclipse Cross achterin de meeste beenruimte in zijn klasse.

Rockford Fosgate® Premium audiosysteem

Superieure geluidskwaliteit

De Eclipse Cross is uitgerust met het premium audiosysteem van Rockford Fosgate®, wereldwijd trendsetter in innovatieve audiotechnologie. Dankzij negen speakers en een subwoofer geniet je van je favoriete muziek met een rijke, volle sound die niet onderdoet voor die van jouw muziekinstallatie thuis.

Mitsubishi Multi-Function Communication System (MMCS)

Altijd verbonden, ook onderweg

Met Mitsubishi Multi-function Communication System heb je alle touwtjes in handen en geniet je van auto-infotainment van hoog niveau. Met het touchscreen kun je eenvoudig het audiosysteem bedienen, het navigatiescherm met 3D-herkenningspunten bekijken en de beelden van de achteruitrijcamera tijdens het achteruitrijden.
SDA
Smartphone Link Display Audio System (SDA)

Vergroot je wereld

Je kan je smartphone integreren dankzij Smartphone Link Display Audio Systeem in combinatie met Android Auto* of Apple CarPlay. Ontdek nieuwe bestemmingen en nieuwe muziek. Smartphone Link Display Audio (SDA) helpt je daarbij. Je kan met gebruik van je stem navigeren, muziek selecteren en telefoneren, zodat je zo plezierig en veilig mogelijk rijdt.

* Introductiedatum in België nog niet bekend

Panoramisch schuifdak

Zo gaat niets moois aan je voorbij

Laat de adembenemende vergezichten maar binnenkomen. Met het glazen panoramadak ervaar je in de auto een meer open en ruimtelijke beleving. En als de zon zich laat zien, kun je gebruik maken van de elektrisch bedienbare, geïntegreerde verduistering.
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting