Exterieur

De Eclipse Cross gaat de geschiedenis in als het begin van een nieuw designrichting. Met deze grensverleggende auto blijft niets te wensen over. Het resultaat is de perfecte SUV voor in de stad en ver daarbuiten.
eclipse cross

Dynamic Shield

Symbiose van bescherming en prestaties

Het stijlvolle front van de auto draagt de naam ‘Dynamic Shield’. Het geeft de auto niet alleen zijn krachtige uitstraling, het maakt hem ook zeer gestroomlijnd voor uitstekende prestaties.
Vloeiende carrosserie

Manoeuvreer soepel door druk stadsverkeer

De aerodynamische vorm en scherpe lijnen geven de Eclipse Cross niet alleen een fraaie uitstraling, deze auto leid je ook soepel door druk stadsverkeer.
Dubbele achterruit

Volop zicht naar achteren

Ondanks de sterk aflopende achterruit van de Eclipse Cross biedt deze uitstekend zicht naar achteren, dankzij de dubbele achterruit. Het zicht wordt ook niet belemmerd door de hoofdsteunen op de achterbank, want deze hebben een speciaal laag model en bieden tegelijk comfortabel steun.

Nieuwe kleur: Red Diamond

Bijzondere kleurdiepte en ongekende helderheid

De Eclipse Cross is leverbaar in diverse dynamische kleuren, waaronder de fraaie metallic lak Red Diamond. Deze lak wordt door middel van de speciale Takumi-techniek met vijf lagen geproduceerd. Deze techniek zorgt voor een bijzondere kleurdiepte en ongekende helderheid.
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting