Interieur

Met de ASX wilden we vooral een praktische auto ontwikkelen. Hij biedt ruimte aan vijf volwassenen, heeft daarnaast volop bagage- en opbergruimte en hij wordt geleverd met een rijke standaarduitrusting.

Bagageruimte

Alles kan mee!

Met een volume van 419 liter* beschikt de ASX over een van de grootste bagageruimten in zijn klasse en de royale opening van de achterklep maakt het laden extra eenvoudig. In het interieur kan de achterbank worden neergeklapt om zo nog meer bagageruimte te creëren.

*inclusief een 13-liter opbergvak onder de vloer (met hierin de bandenreparatieset).

Navigatie- en multimediasysteem met touchscreen (MGN)
Navigatie- en multimediasysteem met touchscreen (MGN)

Hoogtechnologisch

Een ingebouwd toestel met de flexibiliteit van een smartphone? Het bestaat! Het multifunctionele navigatiesysteem van de ASX laat je kiezen tussen TomTom en de apps op je smartphone zoals Apple Carplay of Android Auto™ *. Je krijgt realtime updates en verkeersinfo, terwijl het scherm naar wens personaliseerbaar is. Laat je intuïtie je leiden: via de handige iconen op het touchscreen vind je zo je weg. Bellen doe je handsfree met de Bluetooth-verbinding. CD, MP3, Podcast of webstreaming? De keuze is aan jou!

* Introductiedatum in België nog niet bekend

Glazen panoramadak

Zo gaat niets moois aan je voorbij

Met het glazen panoramadak ervaar je in de auto een meer open en ruimtelijke beleving en het biedt iedereen een beter zicht. En als de zon zich laat zien, kun je gebruik maken van de elektrisch bedienbare, geïntegreerde verduistering.

Zitplaatsen

Comfort tijdens elke rit

De zetels zijn ontworpen voor maximale steun in de rug, met royale hoofd- en beenruimte. De ASX is beschikbaar met verwarmbare voorzetels. 
Alt Text

Multifunctioneel stuurwiel

Alles onder handbereik

Al je favoriete media, DAB digitale radio of je smartphone kun je eenvoudig selecteren en bedienen vanaf het stuurwiel, zodat jij je ogen altijd op de weg kunt houden.
Alt Text
Multi-informatiedisplay

Belangrijke informatie in een oogopslag

Het lcd-kleurenscherm geeft informatie over het brandstofniveau, de op dat moment afgelegde afstand en het totale aantal gereden kilometers, maar ook over het gemiddelde brandstofverbruik en de buitentemperatuur.
Alt Text
Handige opbergvakken

Een plek voor al je spullen

De opbergvakken in de voorportieren zijn voorzien van flessenhouders en op de middenconsole tussen de voorstoelen bevinden zich bekerhouders. Er zijn ook twee 12V-aansluitingen om op elk gewenst moment je favoriete elektrische apparaten mee te voeden.
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting