Interieur

Voor een compacte SUV biedt de ASX verbazend veel hoofd- en beenruimte – niet alleen voorin, maar ook op de achterbank. Een vleugje luxe en de geïntegreerde technologieën maken van elke rit een waar genot. 

Smartphone Link Display Audio (SDA)

Altijd verbonden

In het grotere middenpaneel is het Smartphone Link Display Audio (SDA)-systeem ondergebracht. Dit geïntegreerde infotainmentsysteem is beter dan ooit tevoren. Het omvat nu een scherm van 8 duim, een verbeterd navigatiesysteem en een snellere processor die alle informatie twee keer zo snel laadt. Het is ook het centrum voor de audiovoorzieningen en tripinformatie, zoals je energieverbruik en je rijbereik. En alsof dat nog niet voldoende was, kun je met de SDA je smartphone met de auto verbinden via Apple CarPlay™ of Android Auto™, zodat je je favoriete apps kunt gebruiken.

Bagageruimte

Inpakken en wegwezen

Met een volume van 406 liter* heeft de ASX een enorme bagageruimte in vergelijking met zijn concurrenten. De eenvoudig te openen achterklep is zo breed dat je zelfs de grootste voorwerpen in een handomdraai kunt inladen.

* inclusief een opbergvak van 13 liter onder de vloer dat de bandenherstellingsset bevat.

Zitplaatsen

Maximaal comfort tijdens elke rit

De zetels werden ontworpen om maximale steun te bieden. Ze zijn verkrijgbaar in half-leder of een nieuwe slijtvaste zachte stof met een zwart-grijze afwerking. Je kunt ook kiezen voor verwarmbare voorzetels.

Flexibele 60:40-achterbank

Voor extra lange bagage of uitrusting

De achterbank is verdeeld in twee ongelijke delen (60:40). Zo kun je het kleinste deel neerklappen om fietsen, surfplanken of andere extralange voorwerpen te vervoeren in de bagageruimte, terwijl je ook nog zitruimte overhoudt voor achterpassagiers.

Multi-informatiedisplay

Alle belangrijke informatie in één oogopslag

Tussen de snelheidsmeter en de toerenteller bevindt zich een multifunctioneel lcd-kleurenbeeldscherm. Dat geeft je startinformatie, de status van de Drive Mode en veiligheidswaarschuwingen. Het is zo geplaatst dat het in een oogopslag zichtbaar is voor de bestuurder, zodat hij zich kan blijven concentreren op de weg.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting