Exterieur

Het stevige radiatorrooster en de verder naar buiten geplaatste lampen geven de auto een opvallende nieuwe aanblik vooraan. Gestroomlijnde flanken en lichtmetalen velgen maken zijn algemene look af. Waarom opgaan in de menigte als je je van de massa kunt onderscheiden?

DYNAMIC SHIELD

Een symbiose van bescherming en prestaties

Met een nieuw bovenste radiatorrooster en een nieuwe bumper vertoont de voorkant van de ASX nog sterkere SUV-trekken. Maar het draait niet alleen om de looks. In de neus is ook het DYNAMIC SHIELD geïntegreerd, een uniek ontwerp dat voetgangers en inzittenden een betere bescherming biedt. En dankzij de aflopende motorkap kun je de uithoeken van de auto beter inschatten. Parkeren wordt dus nog makkelijker.

Hightech LED-koplampunits

Betere lichten vooraan en achteraan

Vooraan werden de zeer efficiënte LED-koplampen, dagrijlichten en mistlichten verder naar buiten geplaatst op de carrosserie. Hun intense witte schijn verlicht zo een groter deel van de rijweg. Achteraan zorgen nieuwe T-vormige achterlichten met LED-remlichten en -richtingaanwijzers voor een betere zichtbaarheid voor de achterliggers.

Nieuwe kleur: Red Diamond

Een rijker, dieper rood

De ASX is verkrijgbaar in verschillende dynamische kleuren, waaronder de nieuwe kleur Red Diamond, die in zes lagen aangebracht is en blijk geeft van een rijkere, diepere afwerking.

Elektrisch panoramisch zonnedak

Mis niets van de omgeving

Het panoramische dak laat het interieur baden in het licht. Als je eropuit trekt, zul je dus niets meer missen van die adembenemende uitzichten. Om het interieur nog meer op te waarderen en een rustgevender sfeer te creëren, wordt de rand van het panoramische dak in het donker verlicht met zachte LED-verlichting.

Lichtmetalen 18-duimvelgen

Sportief gevoel

De ASX is nu verkrijgbaar met nieuw ontworpen lichtmetalen 18-duimvelgen. Lichtmetalen velgen zien er niet alleen sportief uit, maar hun naaf is ook breder dan bij gewone wielen. Er zit dus minder rubber tussen jou en de weg. Dat zorgt voor meer precisie bij het sturen en een betere grip, zowel op een droog als een nat wegdek.

Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting