Exterieur

Van zijn stijlvolle front tot zijn gestroomlijnde flanken en lichtmetalen velgen, het design van de ASX imponeert. Waarom opgaan in de menigte, als je je kunt onderscheiden van de massa?
Alt Text

Gewelfde carrosserie

Eenvoudig manoeuvreren

Dankzij de vorm van de motorkap kun je gemakkelijk de hoeken van de auto overzien. De geprofileerde flanken en achterspoiler dragen bij aan de stroomlijn en de fraaie uitstraling van de ASX.
illuminated road
Super Wide Vision HID-xenonkoplampen

Zo zie je meer van de weg voor je

De Super Wide Range HID (High Intensity Discharge)-koplampunits stralen bredere lichtbundels uit waardoor een aanzienlijk groter deel van de weg wordt verlicht.
ASX Safety Card Panel 2
Haaienvinantenne

Blijf ook onderweg altijd bereikbaar

Anders dan een traditionele telescoopantenne, ontvangt de haaienvinantenne data voor mobiele telefonie, satellietradio en gps. Zo blijf je ook onderweg altijd bereikbaar. Daarbij biedt deze antenne een uitstekende aerodynamica en is hij prima bestand tegen beschadiging en vandalisme.

Buitenspiegels met richtingaanwijzers

Laat je medeweggebruikers zien dat je inhaalt

De elektrisch bedienbare buitenspiegels worden automatisch ingeklapt zodra je de auto hebt geparkeerd. De geïntegreerde richtingaanwijzers waarschuwen fietsers en voetgangers tijdens het manoeuvreren.

Follow Me Home-koplampunits

Nooit meer in het donker aan je voordeur staan

De koplampunits blijven nog even branden nadat je de auto hebt verlaten. Dus geen zorgen meer over een gevallen sleutelbos in het donker.
Raadpleeg de brochure voor de volledige uitrusting