M-Fleet, een slimme keuze.

Maak kennis met het aanbod van Mitsubishi. Met de compacte Space Star, SUV's ASX en Eclipse Cross, de onverwoestbare pick-up L200 en natuurlijk de Outlander. Deze SUV blijft als plug-in hybride ook in de toekomst de meest interessante fiscaliteit genieten.

Mitsubishi Motors Fleet & Business

Waarom kiezen voor een Mitsubishi als uw volgende bedrijfswagen?

Meer dan ooit is het van het grootste belang om uw bedrijfswagen weloverwogen te kiezen. Met Mitsubishi zit u altijd goed. Ons volledige aanbod omvat naast benzine- en dieselmodellen en een erg praktische pick-up ook de uiterst interessante en 100% fiscaal aftrekbare* plug-in hybride Outlander PHEV (46 g CO2 WLTP). Bovendien wordt u in ons netwerk efficiënt geholpen met een compleet aanbod aan leasing- en financieringsopties.

Plug-in hybride

Ontdek de Outlander PHEV

De bedrijfswagenfiscaliteit maakt de keuze voor een bedrijfswagen met een lage CO2-uitstoot extreem belangrijk. Met de Outlander PHEV biedt Mitsubishi een van de weinige SUV’s aan die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst een fiscale aftrekbaarheid van 100%* blijven genieten. Dat heeft hij te danken aan zijn innovatieve aandrijflijn met twee elektromotoren, die prat kan gaan op een CO2-uitstoot van amper 40g NEDC of 46g WLTP.

Ik ben ervan overtuigd dat ieder bedrijf met een ecologische mindset een Outlander PHEV in zijn wagenpark zal verwelkomen. De 100% aftrekbaarheid, ook na 2020, is de kers op de taart om de groene gedachte te belonen.
Christian Vollrath, Fleet Sales Manager Mitsubishi Motors

Leasing

Ontdek M-Lease

Voor de financiering van uw Mitsubishi kunt u terecht bij M-Lease, dat de interessante fleetkortingen op onze modellen omzet in aantrekkelijke leasetarieven. Zo kunt u voor alle dienstverlening met betrekking tot uw Mitsubishi in het officiële dealernet terecht. U doet niet alleen financieel een goeie zaak, maar wint ook tijd. Onestopshopping op zijn best.  

M-Fleet

Wat zijn de mogelijkheden?

Operationele leasing, financiële renting of leasing, financiering en aankoop. Als klant hebt u heel wat keuze bij de aanschaf van uw auto. M-Fleet en de verdelers van het Mitsubishi-netwerk helpen u de juiste keuze te maken, rekening houdend met uw specifieke situatie.

01

Operationele leasing

Operationele leasing wordt ook ‘verhuring op lange termijn’ genoemd. Het is de meest complete financieringsvorm. De klant krijgt hier een zelfgekozen auto ter beschikking waarvoor hij maandelijks een vooraf bepaald huurbedrag betaalt. Deze huur is inclusief taksen en diensten zoals onderhoud, banden, verzekering en pechverhelping. Aan het eind van de huurperiode wordt de auto weer ingeleverd bij de leasemaatschappij, die alle operationele- en restwaarderisico’s draagt, zoals extra kosten voor onderhoud of herstellingen, of een herverkoopwaarde die lager blijkt dan verwacht. De klant wordt in dit geval dus nooit eigenaar van de auto.

02

Financiële renting

Bij financiële renting of leasing huurt de klant de auto van de leasemaatschappij en heeft hij de mogelijkheid om aan het eind van het contract eigenaar te worden, na het lichten van een vooraf bepaalde aankoopoptie. Wanneer deze maximaal 15% van de initiële investering bedraagt (financiële leasing), moet de klant de auto opnemen in zijn balans en afschrijven. Wanneer de aankoopoptie echter hoger is dan 15% (financiële renting), worden de huurbedragen als kosten in de resultatenrekening geboekt. Indien gewenst kan de klant aan deze financieringsformule diensten toevoegen, zoals onderhoud, banden of verzekering.

03

Aankoop

Bij een aankoop wordt de klant onmiddellijk eigenaar van de auto en schrijft hij hem af in zijn balans. Als de auto niet uit de eigen middelen betaald wordt, maar via een bank gefinancierd wordt, moet elke maand een vast bedrag betaald worden aan de bank, tot het volledige aankoopbedrag is terugbetaald. Alle operationele- en restwaarderisico’s berusten in dit geval bij de klant.

Outlander PHEV - Plug-in Hybrid

100% fiscaal aftrekbaar, nu en vanaf 2020.

De vernieuwde Outlander PHEV kreeg een volledig herziene aandrijflijn die maximaal inzet op efficiëntie en rijplezier. Zijn gecombineerd vermogen piekt voortaan bij 224 pk en hij pakt uit met een nog grotere batterijcapaciteit en twee extra rijmodi: de slimme SNOW- en de opwindende SPORT-stand.

Maar de Outlander PHEV biedt nog méér dan adembenemend rijplezier. Met zijn 100% fiscale aftrekbaarheid** (ook vanaf 2020!), zijn lage CO2-uitstoot van 40g/km (NEDC) (46g/KM WLTP) en zijn gunstig VAA weet hij ook de boekhouder in uzelf te overtuigen.

En de ingenieur in u? Die zal in de wolken zijn met het unieke Plug-in hybride EV-systeem, dat automatisch de meest efficiënte aandrijving kiest. Hierdoor kunt u rekenen op een geruststellend totaal rijbereik van meer dan 600 km, of op een puur elektrisch rijbereik van maximaal 54km in EV modus. In alle veiligheid, want de geavanceerde S-AWC vierwielaandrijving zorgt voor een ongeëvenaarde grip en stabiliteit. Zelfs op de meest delicate ondergrond.

 

*Bron: EAFO - www.eafo.eu, 2018.
**Fiscale aftrekbaarheid van toepassing op bedrijven of zelfstandigen.

Persoonlijke aanpak

Mitsubishi Fleet

Mitsubishi heeft programma's ontwikkeld, aangepast aan de noden van professionele gebruikers en wagenparkbeheerders. Het volledige Mitsubishi gamma onderscheidt zich door een bijzonder competitieve Total Cost of Ownership. Ik neem graag ruimschoots de tijd om uw noden te begrijpen en een competitieve en aangepaste offerte te maken.

 

Danny Olemans - Sales Director Mitsubishi Motors