Zo eenvoudig koop je een Mitsubishi

Er zijn vele redenen om een Mitsubishi te kopen. Hoogwaardige technologie, betrouwbaarheid en perfecte rijeigenschappen zijn er een paar van.
01

Kies je Mitsubishi

Kies de auto die aan al je eisen voldoet. Kies daarna de uitvoering die alle voorzieningen biedt die je wenst.

02

Stel je eigen Mitsubishi samen

Kies je favoriete kleur, de uitvoering van het interieur en de accessoires.  

03

Kies je Mitsubishi-verdeler

Vind je dichtstbijzijnde Mitsubishi-verdeler om een bezoek te plannen. Stel eventuele vragen of maak een afspraak voor een proefrit.

Online je auto kopen

01

Je kijkt en kiest

Je kiest uit het ruime aanbod dat beschikbaar is in België jouw Mitsubishi stockwagen.

02

Je klikt op ‘online kopen’

Je kiest voor ‘online kopen’ in plaats van ‘een verdeler contacteren’.

Ter info: kies je voor ‘een verdeler contacteren’, dan neemt die contact met jou op om een afspraak te maken. Dan gaat het niet meer om een online verkoop.

03

Je vult je gegevens in en ondertekent het contract

Zo kunnen wij de wagen voor jou reserveren en doen wat nodig is om jouw wagen snel en eenvoudig te leveren.

04

Je betaalt een reservatiebedrag

Je betaalt met je debet- of kredietkaart een vaste reservatiekost van € 250. Die reservatiekost krijg je helemaal terugbetaald wanneer je de wagen bij je verdeler afhaalt en volledig hebt betaald.

05

Je stockwagen is besteld

Zodra de Mitsubishi-verdeler die jij gekozen hebt jouw reservatie binnenkrijgt, contacteert hij jou via e-mail of telefoon om verdere afspraken te maken.

06

Je komt je gloednieuwe wagen halen

Je rekent de aankoop af en rijdt buiten met je nieuwe wagen.

Fleet

Waarom kiezen voor een Mitsubishi als uw volgende bedrijfswagen?

Meer dan ooit is het van het grootste belang om uw bedrijfswagen weloverwogen te kiezen. Met Mitsubishi zit u altijd goed. Ons volledige aanbod omvat naast benzine- en dieselmodellen en een erg praktische pick-up ook de uiterst interessante en 100% fiscaal aftrekbare* plug-in hybride Outlander PHEV (46 g CO2 WLTP). Bovendien wordt u in ons netwerk efficiënt geholpen met een compleet aanbod aan leasing- en financieringsopties.

Configurator

Onze car configurator helpt je bij het samenstellen van je favoriete uitvoering. Eerst kies je het model en de uitvoering, daarna de kleur en het interieur. Kies je model en laat je verrassen

Accessoires

Alles wat je voor je auto wenst

Je zoekt een accessoire, zoals een dakdrager of kinderzitje? Of misschien wil je je auto een persoonlijk tintje geven met chromen buitenspiegels? Waar je ook naar op zoek bent, de mooiste originele accessoires vind je hier.