Wij zorgen voor u

Je officiële Mitsubishi-verdeler stelt alles in het werk om een vriendelijke, professionele en overtuigende dienstverlening te verzekeren. Onze doelstelling? Ervoor zorgen dat je 100% tevreden bent met je keuze, dag na dag

5 jaar garantie

We willen dat je ten volle van je nieuwe Mitsubishi geniet. Dankzij onze jarenlange ervaring en de nieuwste toptechnologie kun je rekenen op jarenlang zorgeloos rijplezier. We hopen dan ook dat je onze garantie nooit nodig zal hebben, maar om je volledige gemoedsrust te bezorgen, hebben we ervoor gezorgd dat onze uitgebreide Mitsubishi-garantie even betrouwbaar is als de uitstekende reputatie van onze auto's. Nieuwe Mitsubishi's genieten 5 jaar garantie: de eerste 2 jaar zonder kilometerbeperking, gedurende de overige 3 jaar geldt een limiet van 100.000 kilometers. De garantieperiode loopt af wanneer een van beide grenzen bereikt wordt en begint te lopen vanaf de startdatum die in je onderhoudsboekje vermeld staat. Vraag meer informatie bij uw verdeler.

Tot 12 jaar antiroestgarantie

Bij Mitsubishi zijn we zo zeker over de kwaliteit van de metalen in je auto dat we een antiroestgarantieprogramma aanbieden van 6 tot 12 jaar, afhankelijk van het model. Dit garantieprogramma dekt het doorroesten van binnenuit alsook materiaal- en fabricagefouten binnen de dekkingsperiode, ongeacht de kilometerstand, vanaf de start van de garantie. In het onwaarschijnlijke geval dat zich een dergelijk probleem zou voordoen, zal je erkend Mitsubishi-hersteller het doorgeroeste koetswerkonderdeel kosteloos vervangen.

Onderhoud en zorg

We willen er alles aan doen om je de best mogelijke dienstverlening te garanderen. Daarom beschikken onze officiële Mitsubishi-verdelers over professioneel getrainde technici die je wagen met geavanceerde apparatuur onderhouden en enkel originele Mitsubishi-wisselstukken gebruiken. Je kunt bij ons ook rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitsgarantie gedurende de hele levensduur van je Mitsubishi.

24/24 7 op 7

Pechbijstand

De betrouwbaarheidsstatistieken voor Mitsubishi's zijn indrukwekkend, maar mocht je ooit bijstand nodig hebben bij panne, een ongeval, diefstal of vandalisme kan je waar je ook bent, 24 uur per dag en 7 dagen per week, bellen naar het nummer op je bijstandskaart. Gedurende de hele garantieperiode ben je gedekt door het Mitsubishi Motors Assistance Package (MAP).