10/2019

Outlander PHEV

De Outlander PHEV is op zich al een van de meest vooruitstrevende automodellen op de markt, met zijn elektrische vierwielaandrijving en innovatieve plug-in hybride technologie. Met de introductie van een nieuw infotainmentsysteem maakt Mitsubishi dat dit iconische model zijn voorsprong op de rest van de automarkt behoudt.

Android Auto en Apple CarPlay

Dankzij Android Auto en Apple CarPlay kan u bepaalde apps van uw smartphone bedienen via het scherm van uw infotainmentsysteem. Dat vergroot het gebruiksgemak en de veiligheid ingrijpend. U kan op deze manier ook uw favoriete muziek beluisteren en dankzij stembediening moet u daarvoor zelfs uw blik niet van de weg halen.

De snelste route

Het nieuwe navigatiesysteem maakt gebruik van de digitale kaarten en de software van TomTom, de absolute referentie in de wereld van de gps-navigatie. Dat betekent dat u altijd op de snelste manier op uw bestemming aankomt, ongeacht het verkeer, en dat u steeds beschikking heeft over de jongste wegenkaarten.

Auto op afstandsbediening

Het nieuwe infotainmentsysteem laat zich met een app in uw smartphone verbinden. Op die manier kan u van op afstand allerlei data over de auto oproepen maar ook het opladen plannen zodat u er zeker van bent dat uw Outlander PHEV stroom tankt tijdens de daluren. Heel bijzonder is ook dat u op voorhand het interieur van de auto kan verwarmen of afkoelen, zodat u bij het instappen altijd in een aangenaam klimaat wordt verwelkomd.