06/2019

L200, het icoon heruitgevonden

De Mitsubishi L200 is een icoon op de markt van de robuuste pick-ups. Vandaag vernieuwt hij volledig om een van de modernste modellen in zijn segment te worden.

De gloednieuwe L200 weet als geen ander robuuste stevigheid te combineren met alle raffinement van een moderne personenwagen. Zijn nieuwe koetswerk maakt onmiddellijk duidelijk dat er met deze grote jongen niet te spotten valt. Vooral het Dynamic Shield-front geeft de auto een unieke uitstraling die pick-uprijders zullen weten te smaken.

Die stoere uitstraling is natuurlijk niet gewoon uiterlijke schijn. Al 40 jaar lang bouwt Mitsubishi de L200 volgens het “Engineered Beyond Tough”-principe, wat zoveel betekent als “ontwikkeld om meer dan robuust te zijn”. Deze pick-up verdraagt namelijk niet alleen veel ruw gebruik als pakezel, maar ook in zwaar terrein staat hij zijn mannetje. Dankzij het intelligente Easy-Select 4WD moet de bestuurder gewoon met een knop aangeven op welk soort ondergrond hij rijdt en de auto past vanzelf alle parameters van de vierwielaandrijving, de remmen en het motorvermogen aan. Een elektronische afdaalhulp maakt bovendien dat je fluitend de steilste hellingen kan bedwingen.

De nieuwe L200 wordt in België in avant-première getoond tijdens de landbouwbeurs van Libramont (26 tot 29 juli 2019).

Meer verfijning

Dat de L200 het ideale werkpaard is voor de drukke ondernemer, is al duidelijk. Maar tegelijk is hij ook een gesofisticeerde gezinswagen. Zo zit hij vol sensoren en camera’s die aanrijdingen helpen vermijden met andere voertuigen, met obstakels en zwakke weggebruikers. Het interieur heeft een flinke dosis raffinement gekregen in de vorm van een met leer bekleed stuurwiel, versnellingspook en handremhendel met mooie stiknaden.

De vijftrapsautomaat van de vorige generatie is vervangen door een exemplaar met zes verhoudingen. Daardoor presteert de nieuwe L200 niet alleen nog beter dan zijn voorganger, maar is hij tegelijk zuiniger geworden.

De nieuwe L200 wordt in België in avant-première getoond tijdens de landbouwbeurs van Libramont (26 tot 29 juli 2019). Fleetklanten die bestellen in het derde kwartaal van 2019 genieten bovendien een extra korting van 2 procent.

Hou daarenboven zeker deze pagina in de gaten want begin juli maakt u kans op een gratis duoticket om de nieuwe L200 te komen ontdekken op de beurs van Libramont.