06/2019

Edito

Welkom in het nieuwe nummer van ons fleet e-magazine vol boeiend nieuws voor wie een wagenpark beheert.

We richten de spots deze keer op onze gloednieuwe L200. Zijn alom geprezen veelzijdigheid, waardoor hij net zozeer een robuust werktuig is als een volwaardige gezinswagen, is bij deze modelvernieuwing nog versterkt. Het Dynamic Shield-design voor het front verleent de krachtpatser nog meer visuele identiteit. Zijn legendarische offroadcapaciteiten, die de vrucht zijn Mitsubishi’s 80-jarige ervaring met vierwielaandrijving, zijn nog verbeterd. Tegelijk is de veiligheidsuitrusting gevoelig uitgebreid en draagt een nieuwe aandrijflijn met zestrapsautomaat bij aan een nog grotere verfijning.

Daarnaast richten we de spots op de gunstige fiscale aftrekbaarheid van onze onklopbare Outlander PHEV. Dankzij Mitsubishi’s unieke technologie is de CO2-uitstoot van deze grote en luxueuze SUV zo laag dat hij ook fiscaal interessant blijft in 2020, wanneer veel strengere spelregels rond fiscale aftrekbaarheid worden ingevoerd.

Als u in deze editie nog niet al de nodige informatie meent te hebben gevonden rond deze nieuwe fiscaliteit, dan is het goed om weten dat de medewerkers van ons verdelernetwerk een grondige en specifiek op de fleetsector gerichte scholing ondergaan. Daardoor zullen zij op al uw vragen kunnen antwoorden rond fiscale aftrekbaarheid, VAA, CO2-bijdrage en dergelijke meer.

Zoals altijd wensen we u veel leesplezier!

Dimitri Gose
CCO, Mitsubishi Motors