06/2019

Succesvol fleet-evenement op de Gentse Eskimo-site

Garage Van Den Broecke en Garage Martens slaan de handen in elkaar voor een bijzonder succesvol fleet-evenement op de Gentse Eskimo-site.

Op woensdag 15 mei nodigden garage Van Den Broecke en garage Martens hun KMO-klanten en andere wagenparkverantwoordelijken uit in de legendarische Eskimo-gebouwen in Gent voor een boeiende avond. Stijn Blanckaert, een specialist in autofiscaliteit, kwam de gasten van de Oost-Vlaamse Mitsubishi-verdelers tot in het kleinste detail uit de doeken doen hoe de fiscale spelregels voor bedrijfswagens in Vlaanderen er vandaag uitzien en welke (toch wel bijzonder ingrijpende) veranderingen zij zullen ondergaan op 1 januari 2020.

Niet iedereen beseft namelijk ten volle dat veel auto’s die vandaag nog een mooie fiscale aftrekbaarheid genieten over een dik half jaar plots een flinke tik op de vinger zullen krijgen van de fiscus. Het was meteen ook een mooie gelegenheid om te wijzen op de kracht van onze Outlander PHEV, die dankzij Mitsubishi’s vooruitstrevende technologie deze dans ontspringt – maar daar gaan we in een volgend artikel dieper op in.

Na de bijzonder interessante lezing ging de avond verder in een meer informeel kader, met een hapje en een drankje. Het was voor de aanwezigen een mooie gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemden en om na te praten over het optimale wagenpark. Bravo aan garages Van Den Broecke en Martens voor het initiatief en de boeiende avond.