06/2019

"Mijn Outlander: mijn 2de kantoor, mijn 2de thuis!"

Jean-Michel Saive - Mitsubishi Ambassadeur

Topsporter Jean-Michel Saive staat de laatste weken duidelijk in de belangstelling, want de bijna 50-jarige Luikse tafeltennisser besliste onlangs zijn fantastische en bijzonder lange carrière te beëindigen. Maar wist u dat Jean-Mi al bijna 4 jaar met een Outlander rijdt? Tijd voor een getuigenis…

Nummer 1 op de wereldranglijst gedurende 515 dagen, 25 keer kampioen van België, 7 deelnames aan de Olympische Spelen… geen enkele andere Belgische sportman kan een dergelijk indrukwekkend palmares voorleggen. Maar Jean-Mi – en dat is veel minder geweten – ontving in 1989 ook de wereldprijs voor de fairplay van de UNESCO. “En laat dat nu één van de onderscheidingen zijn die me het meeste raakte”, bekent hij.

De ‘jong-gepensioneerde’, die al bijna 4 jaar ambassadeur van het merk Mitsubishi is, nam onlangs een nieuwe Outlander in ontvangst. “Deze SUV past perfect bij mijn actieve levensstijl”, verduidelijkt Jean-Mi. “Een auto die zowel comfortabel als ruim, gebruiksvriendelijk en aangenaam in gebruik is. Aangezien ik haast onophoudelijk onderweg ben, is mijn Outlander mijn 2de kantoor en zelfs mijn 2de thuis geworden. Ik neem er fietsen en golfzakken in mee, maar hij is tegelijk ook perfect voor familie-uitstappen en biedt op die momenten ook nog eens ruim plaats voor bagage”, glimlacht hij.

De sportman van 1991 noemt zijn Mitsubishi Outlander het droomvoertuig van de familieman. “Als iemand die graag liever discreet door het leven gaat, hou ik van zijn stijl zonder uiterlijk vertoon. Wat dan weer niet betekent dat mijn auto misstaat op de parkings van de golfclubs die ik regelmatig bezoek!”, gekscheert de tafeltenniskampioen bij wijze van afscheid.