Ontdek ons vernieuwde fleet-team

04/2019

Vanuit de overtuiging dat het Mitsubishi-gamma nooit eerder zo goed afgestemd was op de sterk veranderde automarkt, is de fleetstrategie van het merk grondig versterkt. De uitstekende verdelers van het grote Mitsubishi-netwerk in België worden bijgeschoold om fleetklanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook particulieren die een auto willen rijden via Private Lease zullen nog beter worden bediend.


Voor grote organisaties met een eigen fleet- of mobiliteitsmanager is Christian Vollrath het team van Mitsubishi-invoerder Beherman Motors komen vervoegen. Na een behoefteanalyse vertelt hij wagenpark- beheerders met veel plezier over de interessante TCO en fiscale aftrek-baarheid voor het bedrijf of het Voordeel Alle Aard van de Outlander PHEV voor de werknemers. Hij zal de verdelers bovendien met raad en daad bijstaan zodat zij hun fleetklanten nog beter kunnen helpen.


Of u nu een particulier, een zelfstandige, een vrije beroeper of de wagenparkbeheerder van een grote organisatie bent, neem gerust contact op met uw Mitsubishi-verdeler voor een kennismaking met een aantrekkelijk gamma en een aangename organisatie. Voor heel specifieke fleetvragen en prijsoffertes op maat is Christian Vollrath je aanspreekpunt: christian.vollrath@beherman.com. U zal verrast zijn door ons aanbod en Christians professionaliteit, beloofd!