• NIEUWE MITSUBISHI L200

  ENGINEERED BEYOND TOUGH

  Ontworpen om u na elk avontuur behouden terug thuis te brengen. Elke dag opnieuw. Omdat een stoere look niet volstaat, onderwierpen we hem aan strenge tests. Op zoek naar ultieme onverzettelijkheid en betrouwbaarheid.

  Clara Cleymans

  INTERIEUR

  STOER EN STIJLVOL TEGELIJK

  Dynamische vormen en een hoogwaardige afwerking vormen samen een interieur dat comfort en rijplezier biedt. Het sculpturale middenpaneel met aansluitende console wordt gekenmerkt door een multifunctioneel lcd-kleurenscherm en een praktische, potige lay-out, perfect voor een pick-up. De zacht gevulde en dubbel gestikte bekleding van de zittingen, de armsteun en de handremhendel bieden een luxueus gevoel en een stijlvolle uitstraling.

  VEILIGHEID

  VERTROUWEN OP ELK TERREIN

  Het robuuste onderstel en het aerodynamisch gevormde koetswerk staan niet alleen garant voor optimale terreincapaciteiten en maximale trekkracht, maar dragen ook bij tot een stabiel rijgedrag op de snelweg. De betrouwbare vierwielaandrijving wordt gecombineerd met een geavanceerde ophanging om altijd contact te houden met het wegdek, zodat u de touwtjes stevig in handen houdt.

 • HOUD ME OP DE HOOGTE

  Ontvang als eerste het laatste nieuws over de nieuwe Mitsubishi L200. 


Contact a dealer about a service