• Onderhoud en zorg

  15
  airco
  Check-up

  van de airco

   

  De airconditioning is - voor zover ze aanwezig is in je auto - een belangrijk onderdeel. Ze zorgt ervoor dat de inzittenden zich fris blijven voelen op warme zomerdagen en warmt je op in de winter, terwijl ze er tegelijk voor zorgt dat je voorruit condensvrij blijft bij regenweer, waardoor je altijd een goed zicht op de weg behoudt.

  De airconditioning regelt niet alleen de temperatuur in de auto, maar reinigt en koelt ook de binnenkomende lucht, zodat je beter geconcentreerd blijft. Ze verwijdert het vocht uit de buitenlucht en maakt je ruiten sneller en beter condensvrij dan iemand met een doekje zou kunnen doen, zelfs in vochtige omstandigheden. Dit zorgt voor een beter zicht en maakt het autorijden dus veiliger voor jezelf en je passagiers.

  Je airconditioningsysteem heeft net als de motor van je auto onderhoud nodig. Bij de check-up van de airco controleert de erkende Mitsubishi-technicus het koelvloeistofniveau en test hij het systeem met speciale apparatuur om na te gaan of er lekken zijn.

   

Contact a dealer about a service