• PHEV-small

  EUROPA’S BEST
  VERKOCHTE*
  PLUG-IN HYBRIDE,

  100% AFTREKBAAR.**

  De vernieuwde Outlander PHEV kreeg een volledig herziene aandrijflijn die maximaal inzet op efficiëntie en rijplezier. Zijn gecombineerd vermogen piekt voortaan bij 224 pk en hij pakt uit met een nog grotere batterijcapaciteit en twee extra rijmodi: de slimme SNOW- en de opwindende SPORT-stand.

  Maar de Outlander PHEV biedt nog méér dan adembenemend rijplezier. Met zijn 100% fiscale aftrekbaarheid** (ook vanaf 2020!), zijn lage CO2-uitstoot van 40g/km (NEDC) (46g/KM WLTP) en zijn gunstig VAA weet hij ook de boekhouder in uzelf te overtuigen.

  En de ingenieur in u? Die zal in de wolken zijn met het unieke Plug-in hybride EV-systeem, dat automatisch de meest efficiënte aandrijving kiest. Hierdoor kunt u rekenen op een geruststellend totaal rijbereik van meer dan 600 km, of op een puur elektrisch rijbereik van maximaal 54km in EV modus. In alle veiligheid, want de geavanceerde S-AWC vierwielaandrijving zorgt voor een ongeëvenaarde grip en stabiliteit. Zelfs op de meest delicate ondergrond.

  *Bron: EAFO - www.eafo.eu, 2018.
  **Fiscale aftrekbaarheid van toepassing op bedrijven of zelfstandigen.

  1,8 l/100km 40G/KM (NEDC) - 2,0l/100km 46G/KM (WLTP)


 • Mlease

  Ontdek M-LEASE

  Ontdek onze voordelige leasingtarieven op M-LEASE.be

 • Outlander PHEV MY19

  Ontdek de Outlander PHEV

  De Plug-in Hybrid SUV.

 • L200 Promotion

  Ontdek de L200

  Het werkpaard in hart en nieren.

 • Contacteer onze fleet-afdeling voor meer informatie.

  We helpen u graag verder.


  • Gebouw Bornem

   MITSUBISHI FLEET

   Mitsubishi heeft programma's ontwikkeld, aangepast aan de noden van professionele gebruikers en wagenparkbeheerders. Het volledige Mitsubishi gamma onderscheidt zich door een bijzonder competitieve Total Cost of Ownership. Ik neem graag ruimschoots de tijd om uw noden te begrijpen en een competitieve en aangepaste offerte te maken.


   Christian Vollrath - Fleet Manager Beherman Motors
   Gebouw Bornem

Contact a dealer about a service