• ONZE AMBASSADORS

  Clara Cleymans

  Clara Cleymans

  Iedereen kent de sympathieke actrice als inspecteur De Ridder uit de gelijknamige reeks op Eén. Maar ze is evengoed gekend van haar gesmaakte imitaties in Tegen de Sterren op en haar rollen in Thuis en Code 37.

  “Als jonge moeder draag ik veiligheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Aangezien ik voor mijn werk vaak lange afstanden afleg vind ik ook comfort belangrijk. Allemaal troeven die ik in mijn Mitsubishi ASX terugvind. En dat hij er ook nog eens knap uitziet, is voor mij de kers op de taart.”

  Vincent Vanasch

  Clara Cleymans

  De doelman van de Red Lions, een vaste waarde in ons nationale Hockeyteam, blinkt in de reguliere competitie uit bij de Waterloo Ducks. Hij heeft hij al 175 selecties voor de nationale ploeg op de teller staan en hij presteerde schitterend op de Olympische Spelen van Londen 2012 met een trotse vijfde plaats en een verdiende zilveren medaille in Rio 2016.

  “Het merk Mitsubishi weerspiegelt mijn drang naar perfectie en mijn interesse in de nieuwste technologieën. Ook naast het veld vertrouw ik graag op het allerbeste materiaal en wil ik mijn partners blindelings kunnen vertrouwen. En welke auto is er nu betrouwbaarder dan een Mitsubishi?”

  Jean-Michel Saive

  Clara Cleymans

  Hoeven we onze veelvuldige nationale en internationale tafeltenniskampioen nog voor te stellen? Het palmares van Jean-Mi is te lang om hier volledig weer te geven. Zo betwistte hij 22 wereldkampioenschappen (een record) en werd hij niet minder dan 25 keer Belgisch kampioen, won hij zeven Europese Bekers voor clubs,…

  “Ik ben al een trotse ambassadeur van mijn favoriete merk sinds 2015. De specifieke kenmerken van mijn eigen sport vind ik bij Mitsubishi terug : de Japanse precisie, uithoudingsvermogen en snelheid. Deze troeven apprecieer ik in het bijzonder in mijn Outlander, waarmee ik jaarlijks 40.000 km afleg en die me nog nooit in de steek gelaten heeft.”

Contact a dealer about a service